M

Yarbay
06 Şubat 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
142 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
Manyetik telefon tutacağı tavsiyesi ?
Tamam eskiden de vardı ama magsafe özellikli telefonlar iLe birlikte manyetik telefon tutacakları kokusunda de çok fazla seçenek mevcut.
kılıfımdaki manyetik güç yeterince güçlü. Görsel açıdan başarılı, golf 7 ızgaraları iLe uyumlu bir manyetik tutucu tavsiyesi alabilir miyim ?
( Rebel Series Gen-3 , kılıf tavsiye ederim, çok başarılı.)
M
4 yıl
Viofo A129 4K mı İroad X10 4K mı ?
Aracımdaki kameralar ömrünü doldurdu ve yenilemem gerekiyor. Viofo a129 4K mı yoksa iroad x10 mu tercih edilmeli ?
iroad için iroadtr ve iroadtürkiye sayfaları mevcut. Bunlar fake adresler midir ?
M
5 yıl
Kiremit Çatı su akış kanalındaki SAÇ ın gürültüsüne çözüm ?
Mail dere de denilen, iki farklı eğime sahip tepeciğin birleştiğinde suyun toplanıp çatıdan saçaklara iletildiği kanallarda SAÇ kullanılmış. Yağmurda saça düşen yağmur damlaları beni çok rahatsız ediyor.
Bunun uygun yollu çözümü nedir ?
M
5 yıl
Parlak siyah panelli bulaşık makinesi tavsiyesi ?
Siyah akrilik olan mutfak dolaplarım İçin uyumlu bulaşık makinesi arayışındayım. İnternetten gördüğüm modellere göre Siemens ve Bosch markalarının ürünleri var. Kimi kesim bu markalar için “ her şey aynı “ kimi kesim “ dışı aynı içi farklı “ diyor. Sizler ne dersiniz ?
- Bu markalardan birini mi almalı yada dolaplara uyacak başka marka/model tavsiyeniz var mıdır ?
- tezgah altı boşluğum 85cm idi. tezgaha ankastre olcak yerleşince aşağısındaki boşluk 83.5cm e düştü. Söz konusu siyah panelli bulaşık makineleri 84.5cm e ihtiyacı var. Ayakları ile bu 1cm ilk yükseklik tolere edilebilir mi ? Ankastre mi tercih etmeli ?
M
5 yıl
Siemens Bulaşık Makinelerinde İQ model farkları nelerdir ?
Mutfak dolaplarım siyah olduğu için siyah ankastre ( yarı, tam karar vermedim) bulaşık makinesi almam gerekiyor. Tercihimi Siemens'den yana kullanmak istiyorum. Bulaşık makinesini bekar evim için alıyorum.

Yarı ankastre modellere bakıyorum, iq300 ile iq500 ü de aynı fiyat
Tam ankastre modeline bakıyorum iq300 modeli yarı ankastrelerinden 2 kat daha pahalı. Dış tasarım dışında bir farkı var mıdır ?
M
6 yıl
Bağlantı kopma problemi yaşayan ?
2 gündür oyun içinde kopma problemi yaşıyorum. Özellikle de geceleri bir tık daha fazla oluyor ve her seferinde fix 15sn sürüyor. Oyun içi kopma sorunumun internet bağlantım ile alakası yok çünkü internetimde bir kopma yok. Zaten internetimde kopma olsa 15 sn de tekrar bağlantı kurulmaz.
Var mı böyle riot kaynaklı sorun yaşayan ? nasıl çözeriz ?
M
6 yıl
Aspiratör tavsiyesi alabilir miyim ?
Aspiratör tavsiyesi alabilir miyim ? Makul fiyatlı Olsun ama sırf makul fiyatlı diye çekmeyen bir aspiratöre de para vermek istemem. Öğrenci Dairesi için alacağım. Aspiratörü kullanmazlar da en azından “ çekmiyor ondan kullanmıyoruz “ bahanesi ile karşılaşmamış olurum alacağım ürün ile.. ( 3 adet alınacak )
M
6 yıl
\"Elektrik Ver\" e neden Nerf gelmiyor?
Bu "Elektrik Ver" runes'i yüzünden Bilen de bilmeyen de her oyunda zed alıyor. Bilen adamı lane de asla ezemiyorsun çünkü WEQ ile çok rahat yarı can alıyor. 6 levelde ise çok rahat full canlı adamı alabiliyor.
M
6 yıl
MSİ GP63 Leopard 8RE-235XTR Notebook hakkında görüş alabilir miyim ?
MSİ GP63 Leopard 8RE-235XTR Notebook hakkında görüş alabilir miyim ?
Yaklaşık 8bin TL limitim var ve hem Cad programlarını kullanabileceğim hem de yüksek çözünürlükte oyun oynayabileceğim bir Diz üstü almak istiyorum. Araştırmalarım neticesinde Msi'ın GP63 Leopard 8RE-235XTR modelini beğendim. 8750h işlemci ve 6gb Gtx 1060 ile kağıt üstünde sunduğu donanım ile makul bir fiyat etiketine sahip gibi görünüyor ?

GP63 Leopard dışında bir de GE63VR 7RE (Raider) modelini araştırdım. Leopard da "Killer Gaming LAN" teknolojisi kullanılırken Raider de "Killer DoubleShot Pro" kullanıldığını gördüm. Bu teknolojileri özetlersek online oyunlardaki ping ile ilgili sıkıntılarımıza derman olacak bir teknoloji tabiki kağıt üstünde öyle gözüküyor peki ya gerçekte de öyle mi ? Ping sorunlarına çözüm olabilir mi ? Bir birinden ne farkı var ? GP de Yeni nesil 8750H işlemci kullanılırken GE de 7700Q işlemci kullanılmış olmasına rağmen GE serisi 1000TL daha pahalı. Bunun sebebi "Killer DoubleShot Pro" teknolojisi midir ?
M
7 yıl
İphone 8 ve İphone X hızlı sarj için gerekli Volt,Amper,Watt değeri ne olmalı ?
Piyasada çok sayıda hızlı şarj özelliği olan ürün bulunmakta. ( adaptör, powerbank ... ) Kaliteli bir hızlı şarj özellikli adaptör, içerisinde bulunan çip sayesinde adaptör yüksek watt çıkışına da sahip olsa telefonlar zarar görmüyor. ( Bunun limitini bilmiyorum ) İyi güzel de Bizim iphone 8 ve İphone X ler bu adaptörden max kaç Watt çekiyor ?
Bir örnek vereyim. Xiaomi 20000 mah 2. nesil powerbank'da 5v / 3.6A (yani 18w) çıkışlı hızlı şarj desteği var. Piyasadaki birçok hızlı sarj adaptörü de max 18watt çıkışı verir. Ama apple'ın tavsiye ettiği adaptör 28watt çıkışlı bir model ve Hangi Volt'da Hangi Amper değerini verdiği belli değil.
Var mı bu Watt/Volt*Amper üçgeni hakkında detaylı bilgi verebilecek ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.