R

Çavuş
15 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
13 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
14 yıl
AXEN AX40 L kullanan var mı? nasıldır? almak üzereyim
Emektar crt televizyonum artık benden bu kadar dedi. Bugün Carrefour'da AXEN AX40 L televizyona baktım. Görüntüsü fena değildi. Kablo TV kullanıyorum yani sd yayın, bunun Full HD olması benim için dezavantaj mıdır?Elimde 720p ve 1080p film ve belgeseller de var. Bir yandan onları izleyebilecek olmak kafamı çeliyor. Ama alıp da kablo Tv yayınında su koyverirse hanımın ve çocucuğun dilinden de kurtulamam Açıkcası bu konuda bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok memnun olurum.
R
16 yıl
W880i\u0027den java oyunları nasıl silinir?
Arkadaşlar, bir ay kadar önce kızım için Sony Ericsson W880i telefon aldım. Geçen süre içinde çeşitli, java oyunları kurup kaldırdım ancak iki gündür hiç bir oyunu silemiyorum. Oyunların yanında anahtar işareti çıkıyor ve silmek istediğimde "işlem başarısız" mesajı veriyor. Yetkili servis ve Sony Ericsson'la yaptığım görüşmede telefonun yetkili servise götürmem gerektiğini söylüyorlar. Tamam bir defalığına götürdük diyelim ben her seferinde oyunları silmek için servise mi gideceğim? Telefono fabrika ayarlarına döndürmek de bir işe yaramadı.
Bu işin nasıl olacağını bilen var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.