E

Teğmen
08 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
359171 Gün Cezalı
356345 gün 9 s. 42 dk.
Gönderiler Hakkında
E
15 yıl
iphone 2.1 wallpaper sorunu
arkadaşlar bu winterboard da sorun yaşıorum..telefon lock ekran geldiğinde istediğim resmi seçmeme rağmen gelmio.dewamlı siyah ekran..ana menüde resim değişio.1.1.4 tede aynı sorunu yaşıordum ama bunu halledemedim yardımcı olurmusuz
E
16 yıl
İphone iconlar değişmiyor...
2.1 sürüm kullanıorum.winterboard u yükledim.Library/themes içine .theme dosyasını atıp seçtiğimde iconlar değişmior.nedeni ne olablir acaba
E
16 yıl
40\u0027\u0027 Lcd Tv Alıcam? (Geniş Kapsamlı Yardım!)
Arkadaşlar baya uzun süredir hem DH'i(çoğu kişi burda açtığı konularda edindiği bilgi sayesinde TV aldı) hem de piyasadaki LCD Tv'leri takip ediyorum.Ama bir türlü almak kısmet olmadı.Devamlı yeni modellerin fiyatlarını düşmesini bekledim.Şimdi artık alma vakti geldi sanırım.Arkadaşlar 40'' almayı düşünüyorum.Yanına bide uydu bağlatmayı düşünüyorum.Digitürk veya D-Smart düşünmüyorum.Sadece LiG TV kartını abone olup uyduya takıcam.Ayda 19.90 ytl miş sanırım.
Görüntü kalitesinin çok iyi olması taraftarıyım.(Bu zamana kadar almamamın sebebide bu)Playstation oynamayı düşünmüyorum ama sonra alabilirim onuda.Amacım 1 TB'lık harddisk alıp içine filmleri atıp , TV'ye bağlıycam.O yüzden USB şart.Ayrıca bide 5+1 ses sistemi bağlatıcam.100hz çok önemli benim için ama W4000(veya başka modeller) serisiyle X serisi arasında öle dağlar kadar fark yok derseniz önemsemem.
Fiyat aralığım:Aslında 3.000-3.500 TL 'e çıkarım ama o kadar pahalı bişi alma taraftarı değilim sonuçta fiyatları daha düşük olup daha kaliteli ürünlerin olduğuna çoğu kez tanık oldum.2.500-2.800 TL arası bir televizyon almayı düşünüyorum
Aklımda 3-4 isim war aslında.1-Sony , 2-Samsung , 3-Sharp , 4-Philips
Şimdi 1.si:Sony'i cidden çok araştırdım. W Serilerini almayı düşüyordum. Ama X serileri almamı engelledi.Hele ki şöle bi TV war (KDL-40X4500). FULL HD açtırdım ağzım açık kaldı.Yok böle bir netlik.Ama fiyat uçmuş nese beni ilgilendirmez:) Şimdi arkadaşlar W4000 güzel bir model fiyatıda tam aradığım uygunlukta acaba gidip alayım mı yada bu kadar beklemişim biraz daha bekleyip KDL-40X3000 & KDL-40X3500 (İkisininde birbirine yakın fiyatları war) modellerinin az daha düşmesini mi bekleyim.Sonuç olarak Z serileri geldi.Doğal olarak düşücektir.Nedersiniz?
< Resime gitmek için tıklayın >
&
< Resime gitmek için tıklayın >


Şimdi 2.si: Samsung görünümüyle çok hoşuma gidio.Özellikle LE40A656 modelinin takibindeydim 3.500 TL iken düşmesini çok bekledim.Şimdi 2500' larda ayrıca 100 HZ war bilmiorum sizce nasıl bir model.Çoğu kişi SonyW4000'den daha kötü olduğunu söylüyor.Ama W4000'de 100 Hz yok.Samsung'ta war.Bide ayrıca 2 yeni model çıktı. LE40A756 & LE40A856 bu modellerede yönelebilirim tabiki.Ayrıca yeni modellerde çözünürlük 70.000 ' e çıkıyor.Buda çok önemli bir faktör.Siyahlar daha net gözükeceği kesin.
< Resime gitmek için tıklayın >
&
< Resime gitmek için tıklayın >

Şimdi 3.sü:Sharp panelleri çok iyi diolar Camı yani..Umarım yanlış telaffuz etmemişimdir.sırf bu yüzden bile Sharp alabilirim.Çözünürlükleri az olsa bile önemli değil sağlamlık herzman çok önemlidir.Bu konuda önemli fikirlerinizi beklerim.

Şimdi 4.sü:Philips' e gelince; Teknosa ve Bimekste çalışamlar 40 inc 9603 modelini çok önerdi.Camına dokunmamı istediler.Parmağımla yukarıdan aşağıya yapınca İz kalmıyordu cidden(Hani lcd'lere dokununca parmağını kaydırınca görüntü bozuluo gibi ya)

Şimdi arkadaşlar yardım bekliyorum.Eğer diyorsanız "vaktin varsa bekle biraz" bu zamana kadar bekledim gene de beklerim.Yeterki içime sinen bişi alayım.İstediğim şeyleri sundum.Boş boş laf olsun diye LCD almıycam.Ne istediğimi biliyorum ama işte kararsızlığı dewam ediyo.İyi akşamlar
E
16 yıl
Passcode Lock Hata Veriyor..bıktım yaw iphone\u0027dan hiç mi sorunu bitmez!!! :@
Arkadaşlar güvenlik açısından dün telefona passcode koydum ama passcode ' u kaldırmak istediğimde hata veriyor.Menüye geri dönüyor.Bunu düzeltebilmek için telefona restart çekmem gerekiyor.Bunu yapmaktanda sıkıldım dewamlı..
Sizdede böle bir sorun oldumu bi deneme yapabilirmisiniz.Acaba sorun ne olabilir sizce...
E
16 yıl
Piyasadaki 2.1 TR Dil Paketi Sorunlu \u0026 app_cannot_be_opened_ok HATASI
quote:

Orjinalden alıntı: tiCCky

app_cannot_be_opened_ok sorunu

Bu hatayı sadece Oyunları açarken yapıyor programlarda yapmıyor bunu nasıL düzeLtebiLirim biLen varmıdır ?

telefon 2g 8gb ...jailbreak yapılmıştı snaırım aldığımda herşey full dü ve sorunsuzdu sora cydia dan bi program sildim daha önce yüklenip adı kalanlar diye ..sonrasında oyunlarda böyLe hatalar vermeye başLadı..



ARKADAŞLAR SORUNUN ÇÖZÜMÜ İLE İLGİLİ BİR YAZI YAZAYIM HİÇ YOKTAN SORUNLARINIZ BİDE OLMASIN.
ÖNCELİKLE ŞUAN PİYASADA DOLAŞAN 2.1 İÇİN YAPILMIŞ TR DİL PAKETİNDE SORUNLAR WAR.TAM KAPASİTEDE ÇALIŞMIYOR.O YAZIDA APP DOSYASININ AÇILAMADIĞI GÖSTERİYOR.ASLINDA TÜRKÇE YAZMASI LAZIM AMA DİL PAKETİ SORUNLU.BENCE BİR SÜRELİĞİNE YENİSİNİN ÇIKMASINI BEKLEYİN.
2.CİSİ İSE TELEFONUNUZDA AURORA FEİNT İSİM OYUNU SİLMEMENİZ GEREKMEKTEDİR.SANIRIM APPLE'IN ANA OYUNU VE ONU SİLİNCE DİĞER OYUNLAR UYGULAMALAR ÇALIŞMIYOR.APP STORE DEN AURO DİE ARATTIRIN VE FREE OYUNU YÜKLEYİN TELİNİZE SORUN ÇÖZÜLECEKTİR.
E
16 yıl
(Boot Logo) Komik Apple Logo Resimleri Arıyorum?
Arkadaşlar telefonumda logo değiştircem.Komik Apple logolu resimler arıyorum yardım edecek warmı.
Özellikle iphone hacklenmiş haliyle bi sürü resimlerin olduğunu duydum bilen warmı böle adresler burda paylaşırsanız sevinirim
(iphone kırıldıktan sonra yabancılar apple logosunu ti'ye almışlar)
E
16 yıl
Avea\u0027yla çalışıyor.Turkcell\u0027le Servis Yok Çıkıyor.
Arkadaşlar Avea'yla çalışıyor.Ama Turkcell kartımı takınca servis yok yazısı çıkıyor.Dün telefonumu (Türkiye'ye giriş yaptıktan 1 ay geçmesine 1 gün kala) Turkcell'e kayıt yaptırdım.Telekominikasyon sitesinde imei sorgulamada'da kayıtlı görünüyor şuan.
Sizce niye açılmıyor.?
Avea niye çekiyor.?
ve ne yapmam lazım...
(not:Turkcell faturalı,Avea kontörlü)
(iphone 2G 1.1.4'den 2.1'e geçiş)
E
16 yıl
iPhone Hakkında Yeni Haber !!! (Bugün bayiden duydum)
ARKADAŞLAR BUGUN VODAFONE DA YENİ BİŞİ ÖĞRENDİM.SATICILAR SÖLEDİ
TELEFONU MESELA KENDİ HATANLA DÜŞÜRDÜN.kUTUSUYLA BERABER TÜM EK KABLOLARINI İÇİNE KOYUP TELEFONCUYA GERİ GETİRDİĞİNDE ANLAŞMALI FİRMAYA TELEFONU GERİ VERİP(BİLCOM SANIRIM) SANA HİÇBİR ÜCRET KARŞILIĞI ÖDEMEDEN YENİSİNİ VERİYORLARMIŞ.

yOK DAHA NELER DEMEYİN ARKADAŞLAR BİLCOM BUNU HEP YAPIYOR.BENİM İPOD VİDEO MP3 ÇALARIM KENDİ HATAMDAN YERE DÜŞMÜŞTÜ.gERİ GÖTÜRDÜM SIFIRINI VERMİŞLERDİ.BUNDAN ÖNCE KAÇAK İPHONE ALAN BİRİ OLARAK BU HABER SÜPER GELDİ
E
16 yıl
Ankara/Cayyolu;Arcadium AVM iPhone 3G satisi baslamistir.
Turkcell'de satislar baslamis. Extra falan degil. Ana bayi. Telefonu elime aldigimda ilk dikkatimi ceken eskiye nazaran biraz daha kibar duruyor. Arkasi sisik biraz. Nese fiyatlara gelelim suan icin
8gb> 1250 ytl
16gb> 1480 ytl
ilk sordugum sey fiyat neden pahali demek oldu. Saticida kabul ediyor. Yarina kadar fiyatlar bolemis. Euro ile satisini sordum yarindan itibaren basliyormus. Paketlerde geceden itibaren belli olucakmis. Cok meraklisi wardi ama ole nokia gibi alincak bi cihaz degil gene cok fazla kiside olmaz telefon. Tr standartlarinda tel pahali. Yabanci ulkelere bakmayin siiz adamlarin aylik kazanclari yuksek. Fiyat onlara makul gelmistir.
sanirim saticam bnde iphone'umu hayirlisi.
Hadi Hayirli aksamlar
E
16 yıl
(Teknik Bilgi Lütfen) iPhone\u0027u yere düşürdüm.Lütfen bi yardımcı olurmusunuz??
Arkadaşlar telefonu yere düşürdüm.Sol taraftaki sessize alma modunda baya bi sorun oluştu.Sağa sola kaymakta çok zorlanıyor ve sesli moda geçmiyor.Sanırım düştükten sonra hafif içe göçen dış düzey tuşu sıkıştırdı.Napmam lazım arkdşlar aldığım yere götürsem içini açıp halledebilirler mi.
Nası bi çözüm bulabilirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.