N

Teğmen
08 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
12 yıl
New Ipad/
ipadim simle gayet duzgun calisiyordu, gecen gun bi kart sıkışması yasamistim tepsi cikmadi, sonra cikardim ve duzelttim, simdi karti takiyorum algiliyor pin kilitli diyor pini giriyorum, sebeke araniyor ibaresi cikiyor sonra servis yok diyor, nasil cozucem bu sorunu bilgisi olan?
N
12 yıl
SON DÖNEMEÇ, KOÇ İŞLETME? (9-10k)
hala yapmadim tercih kararsizlik oldurecek beni.

-koç %50 burslu işletme (belki ayrıca %50 ekonomi)
-bilkent hukuk


bunları yazicam, koc isletme ingilizceyle ilgili ne biliyosunuz arkadaslar son olarak? forumlarda vs cok bisi bulamadim, mezun vs. olumlu ya da olumsuz? sadecee eğitimle ilgili?
N
12 yıl
Koç vs Bilkent/ Ekonomi vs. İşletme? ÖNERİLER?
aslında başlik gayet net, tam burslulari degil ama %50lileri dusunuyorum, tabi siralamalar henuz gelmedi ama şuan aklimdakiler bunlar.

sizden istedigim az ya da cok da olsa, bilgi ve onerilerinizi ogrenmek. arti ve eksilerini soylemeniz, akliniza gelenleri. bolumde de hafif kararsizlik yasiyorum, ekonomi okuyup ustune isletme masteri yapmanin faydasini soyleyenler var, isletme secip yandal diyen var, isletme okuma diyen var, ekonomi cok zor diyen var.

yorumlarinizi bekliyorum o yuzden?
N
12 yıl
Tm Tercih Yardiminiz Lazim/ Siralama+ Üni (ss\u0027li)
.................
N
12 yıl
Final LYS Eşit Ağırlık Cevap Anahtarı (ACİL)
N
12 yıl
\"şu TMciye bi yardim eder misiniz?\" konulu
arkadaslar meraba, sinava boyle az sure kala ister istemez ygs-lys kisminda takilip duruyorum hep, kendi durumumu sormak istiyorum nedir nolur cok mu beter bi haldeyim diye, ben puanlardan katsayilardan siralamardan falan biraz bihaberim, o yuzden size danisiyorum:)

tmciyim, ygs 5te 35bin, ygs6da 38binlerde falanim, ygsde 26 tane falan fen netim var, ama sosyalim cok kotu 15 yanlis, mat6 turkce5 yanlis, cok daha iyi bi sonuc beklerken yapamadim heyecandan ama oldu bitti artik, isletme istiyodum bogazici, ama ilk bine girmem suan biraz zor, ayrica lys matima hep daha cok guvenirdim ama surekli cok yanlisim cikiyor, geometri apayri bi olay bi gun fule yakin yapip bi gun 15-20nette geziniyorum

sormak istedigim sey, ne kadar ne yaparsam nerelerde olurum onumde suan ne kadar sayisalci vardir, suan durumum cok mu cok kotu :) ygs fenimin normal tmcilere gore biraz yuksek olmasi bana bi yarar saglar mi falan, yardimci olursaniz sevincem kafa rahatlar belki biraz:)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.