A

Teğmen
05 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
6 yıl
Traxxas Revo 3.3 Teknik yardım talebi
Merhaba arkadaşlar. Elime bitane başlıkta da belirttiğim gibi Traxxas revo 3.3 geçti. Aracın bi kaç sıkıntısı var.

1. shifting servo bozulmuş yenisi gerekiyor.
2. vitesi geçiren servo bozuk olduğu için komple söktüm araç boşta fakat elimle vitesi ileri geçirdiğim halde tekerlere hareketi vermiyor. geriye takınca da aynı şekilde.
3. egzoz dan acaip şekilde yakıt atıyor. biraz rolantide çalıştırıyoruz fakat kesilmiyor. 2 dk çalışsa bir depo gidiyo neredeyse.

Evet kısaca böyle, bu sorunlar hakkında bilgisi olan arkadaşlardan acil yardım bekliyorum. Yozgat ta yaşadığım içinde anlayan pek yok bu civarlarda. Şimdiden Teşekkürler.
A
9 yıl
S_FT_Enable_Dram_Fail (4032) HATASININ KESİN ÇÖZÜMÜ
HERKES BİR YERLERDE BİRŞEYLER YAZMIŞ KİMİ ÇÖZDÜM DEMİŞ HİÇ BİRŞEY PAYLAŞMAMIŞ
S_FT_Enable_Dram_Fail (4032) Hatası NIN KESİN ÇÖZÜMÜNÜ PAYLAŞIYORUM

BAHSİ GEÇEN TELEFON 16 GB MODELİDİR BİLGİNİZE...
EĞER BİLGİSAYARINIZ TELEFONUNUZU GÖRÜYORSA OLAY TAMAMDIR. ALTTAKİ YÖNERGELERİ İZLEYİN YETERLİ.

ÖNCELİKLE İNDİRECEĞİNİZ DOSYALAR

ORJİNAL ROM
SP FLASH TOOL
PRELOADER VE BOOT DOSYASI

Öncelikle PRELOADER VE BOOT dosyalarını bir klasöre çıkarın. Scatter olarak MT6589_Android_scatter_emmc_PMT.txt i seçin otomatik dosyaları işaretleyecektir hiç bir tık a dokunmadan DOWNLOAD butonuna basıp telefonun bataryasını çıkardıktan sonra pc ye bağlayın yazım işlemi tamamlanıp yeşil halkayı gördükten sonra telefonu çıkarın.

(Belki yukardaki işlemi yapmadan sadece aşağıdakini yapsanız da olabilir. Fakat ben nasıl yaptığımı anlatarak kesin çözüme ulaşmanız için ne yaptıysam birebir aktarmaya çalışıyorum)

Sonra PRELOADER ve BOOT dosyasının içerisindeki bütün dosyaları orjinal romu çıkardığınız klasörün içerisine atın ve dosyaları değiştir seçeneği ile üzerlerine yazın.

Ardından Scatter dosyası olarak MT6589_Android_scatter_emmc_PMT.txt i seçin ve PRELOADER seçeneği de İŞARETLİ olmak üzere DOWNLOAD butonuna basın ve batarya takılı olmadan telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
YEŞİL HALKA YI GÖRDÜĞÜNÜZDE İŞLEM TAMAMDIR
HADİ GEÇMİŞ VE HAYIRLI OLSUN.

Eğer ki Orjinal imei leriniz silinmiş ise. Alttaki yönergeleri izleyerek imei lerinizi kurtarabilirsiniz..

İNDİRECEĞİNİZ DOSYALAR

imei sn writter programı : https://yadi.sk/d/0wJfO7ufgDzMr
bplg dosyası : https://yadi.sk/d/U8SjtUQMgDzXa
modem img :https://yadi.sk/d/H-pGqX_mgDzYH

1. Telefonu kapatın pc ile bağlantısını kesin
2. IMEI&SN Writer V1.5.3 programını yönetici olarak açın.
3. Sol tarafta Setting yazıyor orada PlatForm var ve FEATURE PHONE yazıyor. Onun yanındaki oka basın SMART PHONE yapın ve alttaki UART seçiliyse USB yapın
4.Adım Write İtem yerinde IMEI_1 ve IMEI_2 'nin tıkı açın ve IMEIleri yazın
5. İndirdmiş olduğumuz BPLGUInfoCustomAppSrcP_MT6589_S00_MOLY_WR8_W1248_M D_WG_MP_V6_P4 dosyasını ve modem.img dosyasını bir klasöre atın.
6. Adım SELECT DB var ona basın ve BPLGUInfoCustomAppSrcP_MT6589_S00_MOLY_WR8_W1248_M D_WG_MP_V6_P4 dosyasını seçin sonra bir tane daha dosya seçmemizi isteyecek ve MODEM.img dosyasını seçin ve ve START butonuna basın telefonu kapatıp usb kablosu ile bilgisayara bağlayın.
bekleyin ve OK!!!! Yazınca telefon kendini açacak işlem tamamdır.
A
9 yıl
Canlı Sıva hakkında
Merhaba arkadaşlar. Konuyu nereye açacağımı tam olarak bilemedim, ısı ve ses yalıtımının da sağlıkla alakası olduğunu düşünerek buraya açtım. Konuya dönecek olursak, Canlı Sıva ile ilgili bilgisi olan evine uygulattıran arkadaşlar var ise bilgi ve tecrübelerini bizlerle paylaşabilirler mi?
A
10 yıl
150 - 200 Dolar arası çinden telefon önerileriniz ?
Merhaba arkadaşlar. iNew v3 siparişi verdim fakat Türkiye deki gümrük olayları malumunuz. Eğer gümrüğe takılır döner ise ki gidişat onu gösteriyor. Almanya üzerinden Coolpad F1 almayı düşünüyorken konuyu açmadan az önce ufak bir araştırma sonucu buradaki 3g ile uyumsuz olduğunu öğrenmiş oldum. Ve böylece günlerdir üzerinde durduğum telefondan vazgeçmek durumunda kaldım sizlerden 150 - 200 dolar arası telefon önerilerinizi bekliyorum. Mesela Cubot x6 hakkında da düşüncelerinizi alabilirim. Teşekkürler.
A
17 yıl
Bilgisayar topladım fakat ekrana görüntü gelmiyor
Arkadaşlar pütün parçalar sıfır olmak üzere yeni bir bilgisayar topladım vede parçalar bunlar yalnız içerisinde hdd vs. yok buda bi önem taşıdığını zannetmiyorum ekrana görüntü gelmesi açısından

Asustek P5GZMX 945GZ DDR2 SES+VGA+GLAN+SATA2 16X Anakart

Doop CA-201-01 ATX Kasa 400W Siyah Airducklı

Intel P4 631 3.0GHz 800 2MB 64Bit HT 775p (0.65Nm) İşlemci

Kingston 512 MB DDR2 667 MHz SODIMM

Sapphire ATI X550XTX(128Bit) 256/512MB TV DVI 16X Ekran Kartı

Belinea 1705 17" 8 ms Analog TFT LCD Monitör

ilk önce o/b ekran kartını denedim gelmedi sonra anakarttaki o/b ekran kartını disable için jumperleri değiştirdim ve kendi ekran kartıma taktım monitörü fakat yine olmadı kısacası ekrana hiç görüntü gelmiyor pc açılıyor yani çalışıyor lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.