D

Teğmen
28 Mart 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
21 yıl
Uygun Fiyata DivX Arayanlara
Divx listemihttp://www.geocities.com/darkzus adresinden indirebilirsin.

fiyat ve listeden seçtikleriniz için lütfen mail atınız. (çoklu alımlarda indirim yapılır)

mail : darkzus@yahoo.com
D
21 yıl
Ankarada Uygun Telefoncu?
Maltepeden geliyorum, telefon bakmaya gitmiştim (t68i). Güya ucuz olan bu yerde aradığım telefonun 2. eli bile pahalı olarak bildiğimiz hepsiburada ve baskuda dan daha pahalı sıfırı ise uçmuş durumda.... Bu sitelerde (hepsiburada ve baskuda) verilen garanti 2 sene iken maltepede verilen garanti 1 sene ve onuda zaten faturalandırmadıkları için geçersiz!
Eskiden ucuz diye bildiğimiz maltepeden eser kalmamış. Aslında o pis yere artık gitmeyeceğim için seviniyorum...

Şimdi benim merak etiğim Ankarada uygun bir telefoncu varmıdır.
D
21 yıl
Telsim ve ICQ
Telsim gprs ile bağlanan ve icq, msn, yada yahoo massengeri düzgün çalışan (1.5-2 dk içinde off a düşmeyen) bir vatandaş varmı türkiye hudutları içinde acaba ?

Eğer varsa nasıl gerçekleştiriyorsun?
D
21 yıl
Bozuk bir hardisk ve bilgi kurtarma ?
3-4 saat önce winampımı açmış bilgisayarımda mp3 dinlerken Tak! Tak! diye sesler duydum 3-4 dk kadar sürdü sesler sonra mp3 ler felan arada kesilmeye başladı. Müziğin sesinden bu seslerin hardiskimden geldiğini pek geç farkedebildim. Sesler iyice artmıştı bende makineyi bir restart ediğim dedim fakat ediş o ediş... Hardisk açılışta 3-4 kez yine tak! tak! şeklinde sesler çıkartıp duruyor ve biostan bile görünmüyor.

Şimdi sorum hardiskimdeki bilgileri kurtarma şansım nedir? Hatta abartiyorum hardiskimi kurtarabilirmiyim ? (garanti felan biteli çok oluyor da :).
D
21 yıl
Turkcell ve sınırsız GPRS.
5 senelik Turkcell kulanıcısı olarak turkcelle son kampanyalarından ve reklamlarından hiç memnun olmadığımı ve gprs'in kb başına ücretlendirilmesinden dolayı hattımı kapatmak istediğmi belirten bir mail attım. Aldığım cevap çok yakında Turkcellde sınırsız gprs paketleri çıkaracağı şeklinde oldu...

İnanalım mı dersiniz?
D
21 yıl
TURKCELL
Turkcellin cep telefonuna neden reklam msjları gönderdiğini anlayan bir allahın kulu varmı acaba ?

Sanki bedava bir hizmet kulanıyormuşuz gibi hemen hemen hergün reklam üstüne reklam gönderiyorlar cep telefonuma...

Üstelik müşteri hizmetleri (4440532) aradığımda aldığım tepkiye şaşırmamak elde değil (güya turkcellin bu msjlardan haberi yokmuş :).
D
21 yıl
Asus a7n266-E kulananlar?
Asus a7n266-E kulanan, kulanmiş olan yada board hakkında bilgisi olanlar,
Boardla birlikte verilen Dolby Digital 5.1 ses kartı ile 5.1 çıkış alamiyorum. Ses panalinde 6 hoparlörü seçtikten sonra sına tonu gönderdiğimde sadece frontlardan ses çıkıyor.

Driver olarak Nforce platform 2.03 yüklü durumda.

Bu durum bir Hardware yada Software problemimidir ?
D
21 yıl
5+1 ses problemi?
Bu gün gidip bir PHILIPS A2.610 Speaker aldım, eve geldim gerektiği şekilde bağladım fakat 3 kanal olmasına ramen 2 kanalden hiç ses çıkmıyor.

ses kartim Asus A7N266-E ile birlikte verilen Dolby Digital ses karti (http://www.asus.com.tw/mb/socketa/a7n266-e/overview.htm ) fakat neden se canter ve sorround kanallarından ses göndermiyor...

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
D
21 yıl
Boş cd karşılığında divx sahibi olabilirsiniz!
Listemde şuan sinemalarda gösterimde olan bir çok filmin yanısıra 500 divx ve 110 adet adult divx bulunmaktadir....

çektiğim her cd için bende 1 boş cd kalacak şekilde arşivimi sizlerle paylaşabilirim.

liste içintıklatınız

e-postam: darkzus@yahoo.com

Önemli Not: Arkadashlar kesinlikle bu bir ticari ilan değildir bende tüccar değilim, sadece listemi genişletebilmek için (çünkü artık cd ye para yetiştiremiyorum) bu tür birşey düşündüm umarım yanlış anlaşılmaz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.