N

Çavuş
31 Ocak 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
14 yıl
Askerlik Durum Belgesi
Bu sene okulu bırakıp LYS'ye girdim ama kaydımı sildirmedim. Yeni okula kayıt olurken askerlik durum belgesi istiyorlarmış. Acaba daha önce böyle bir durumda oluğ kayıt yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Kafam karıştı önce kaydımımı sildirsem yoksa önce şubeye mi gitsem.
N
14 yıl
Dersane rehberliklerinin puan/sıralama yorumu
Dersaneye giden arkadaşlar, rehberlikçileriniz büyük ihtimalle sınavdan önce 450 puan 5000. sıra, 400 puan 15000. sıra vs. gibi tahminlerde bulunmuşlardır. Bu yorumları buraya yazar mısınız?

Tabi kimsenin kesin bilmesi mümkün değil ama farklı dershane yorumlarını alırsak sağlıklı bir tahmin de bulunabiliriz. Bir de benim gibi dersaneye gitmeyenlerin kafa karışıklığı azalmış olur.
N
14 yıl
Fizikteki yanlış soru
Arkadaşlar 14. soru yanlış değil mi? Cevap anahtarında C olarak gözüküyor ama A seçeneğiyle C eşdeğer.

< Resime gitmek için tıklayın >
N
14 yıl
Özdebir Sınavı Ne Zaman?
Bu Özdebirin pazar günkü sınavına kaydoldum da, saat kaçta unuttum. Kaçta olduğunu bilen var mı?
N
14 yıl
Final dergisi aboneliği hakkında birkaç soru
Merhaba arkadaşlar ben bu dergiye ekimde abone oldum. İlk sayıları kapıdan teslim ettiler ama sonrakileri posta kutusunun üstüne bıraktılar. Neyse bugüne kadar sorun yoktu ama biri paketimi kutunun üstünden alıp parçalamış içindeki dergileri almış. Ayrıca kontrol ederken 10. sayıların eksik olduğunu gördüm.

sorularım ise:

-eksik sayıları internet dışında bi yerden temin edebelir miyim? Kitapçılarda falan satılıyorsa direk alayım uğraşmayayım diyorum.
-Eksik sayıları gönderirken yanındaki ekleri de gönderiyorlar mı? Mesela test kitabı falan veriyor bazı sayılarda. Direk kitapçıdan alırsam da eklerini verirler mi?
-Sizin sayıları da kapıya mı teslim ediyorlar yoksa posta kutusuna mı bırakıyorlar?
N
14 yıl
Üniversiten lise diplomasını almak
Merhaba arkadaşlar biliyosunuz ygs başvuruları 18 Ocak'ta başlıyor. Aklıma takılan bir şey var. Ben şimdi üniversite okurken sınava girmek istiyorum fakat başvuru bilgilerinde eski mezunların "lise diplomasının resmi onaylı suretini" getirmesi gerektiğini yazmışlar. Resmi onaylı suret dediği ne? Lise diplomasının fotokopisini onaylatsam olur mu acaba. Eğer aslını istiyorsa imkansız çünkü şu andaki okulumdan kayıt sildirmeden lise diplomamı geri vermezler.

Kafam çok karıştı, daha önce ünide okurken össye girenler varsa lütfen nasıl yaptığınızı anlatın.
N
14 yıl
Üniversitede okurken YGS\u0027ye başvurmak
Merhaba arkadaşlar biliyosunuz ygs başvuruları 18 Ocak'ta başlıyor. Aklıma takılan bir şey var. Ben şimdi üniversite okurken sınava girmek istiyorum fakat başvuru bilgilerinde liseden önceden mezun olanların "lise diplomasının resmi onaylı sureti" getirmesi gerektiğini yazmışlar. Resmi onaylı suret dediği ne? Lise diplomasının fotokopisini onaylatsam olur mu acaba. Eğer aslını istiyorsa imkansız çünkü şu andaki okulumdan kayıt sildirmeden lise diplomamı geri vermezler.

Kafam çok karıştı, daha önce ünide okurken össye girenler varsa lütfen nasıl yaptığınızı anlatın.
N
15 yıl
Denemelere dışarıdan öğrenci kabul eden dersaneler
Bu sene sınavlara hazırlanıyorum ama dersaneye gitmiyorum. Bazı dersanelerin denemelerine girmem iyi olur diye düşündüm. Ankara'da bildiğiniz dışardan öğrenci kabul eden dersaneler neler?
N
15 yıl
Anakartım AGP mi PCI mı?
Arkadaşlar yeni ekran kartı alıcam da anakart Pci mı Agp mi anlayamadım. Anakart Adı Dell OptiPlex GX620, nasıl öğrenebilirim hangisi olduğunu?
N
15 yıl
My Brute
http://nosfe1.mybrute.com

Bir tür dövüş oyunu. Yukardaki benim linkim, tıklayarak dövüşebilirsiniz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.