F

Çavuş
22 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
9 yıl
tp link tl-wn7200nd hakkinda
Dun tplink tl-wn7200nd aldim eve goturdum ve resmen hayal kiriligi yasadim. 2 kat ustteki yigenimden kendi hp laptopumla tek dis cekerek girebiliyordum ama bu aleti takinca iki dis cekti fakat baglanti surekli koptu ve sari unlem isareti cikmaya basladi. Bide bu aleti surekli laptopa takilimi kullanmak lazim? Benim istedigim sabit bi noktaya koyayim ordan evdeki butun aletlere yaysin wirelessi boyle bi kuvvetli adaptor tavsiyesi olan varmi ?
F
10 yıl
topraklı priz bağlantısı
arkadaslar benim banyodaki toprakli priz bağlantısında 6 tane kablo cıkmış nasıl bağlıcam bilemedim bu altı kabloyu birbirine bağlayarak 3 kabloyamı dönüştürmem gerekiyor ?
F
11 yıl
data kablosuyla ineternete bağlanmak
slm arkadaslar ben samsung galaxy ace 2 8160 kullanıcısıyım elimdeki telefonla bilgisayardan inetnete bağlanmak istiyorum fakat data kablosuyla bağlanmak istiyorum çünkü diğer türlü wifi bağlantısı yaptığımda şarjı cok cabuk bitiriyor. data usb kablosuyla bağlantı kurabilirmiyim nasıl yapmam gerekiyor bilgisi olan yazarsa sevinirim tşkler.
F
11 yıl
facebook engellediğin kişinin profil linki
slm arkladslar facebooktan engellediğim kişilerin profil linklerini görebilme şansım varmı ? engeli kaldırdığımda sadece ad soyadla arama yapıp tekrar kişiyi bulmam gerekiyor ama ben kimi engellediğimi bilmiyorum gizlilik ayarlarından engelliler listesini görüyorum fakat bana engellediğim kişilerin profil linkleri lazım yardımcı olabilecek varmı ?
F
12 yıl
navigasyon şarjı lütfen yardım
slm arkadslar piranha sigma navigasyon aleti kullanıyorum çokta memnunum fakt bi sorum olacak bu cihazları şarj edebilmek için mutlaka araç şarj aleti yada bilgisayarmı olması gerekiyor_? yani normal direk elektrik prizinden şarj edebilme imkanı yokmu? yakında trenle yolculuk yapıcam film atıp izlemeyi düşünüyordum :)
F
13 yıl
ekrana görüntü gelmiyor yardım lütfen..
mrb arkadaslar dün çalışır durumdaydı bilgisayarım hiçbi sorun yoktu sabah açtığımda ekrana görüntü gelmedi ilk başta ekran kartım sorunlu sandım ve çıkardım ekran kartımı bilgisayarcıya götürdüm orda ekran kartımı başka pc ye taktık çalıştı eve geldim tekrar deedim çalışmadı, anakartta sorun olabiliceğini düşünüp anakarttaki onborda taktım ordan görüntü geliyor acaba ekran kartı slotlarındamı bi sorun olabilir? ekran kartı slotlarında durduk yere bi yanma olabilirmi acaba? bu durumda anakartta ekran kartı slotlarında tamir mümkünmüdür yoksa yeni bir anakartmı almak gerekir? ankarada ucuza tamir edebilicek biyer varmıdır acaba bilenler yazartsa sevinirim. tşkkler..
F
14 yıl
facebook chat ileti geçmişi
slm arkadslar konuyu nereye acıcamı bulamadım buraya acıyorum,
facebook chat ileti geçmişini facebook profilimden görme imkanım varmı acaba? araştırdığım kadarıyla sadece bikaç program varmış facebook hesaqbına girmeden masaüstünden face hesabınla arkadslarınla chat yapabiliyor ve bunu kaydedebiliyormuşsun fakat benim istediğim bu tarz değil program felan yüklemeden normal facebook chatte klonuştuklarımı görebilirmiyim? işin açığı facebook hesabımı sevgilimle birlikte kullanıyoruz ve onun kimlerle chatte ne konuştuğunu görmek istiyorum. bu mümkünmüm acaba? bilen varsa paylaşırsanız sevinirim tşkler
F
14 yıl
bilgisayar komple ip gizlemek
arkadslar slm öncelikle bi sorum olacak umarım cvp bulabilirm. öncelikle internet çıkışi ip değiştirme imkanımız varmı onu öğrenmek istiyorum ama gizlilik programlarındaki gibi sadece sörf olarak değl, bilgisayarımın komple ip sini değiştirmek istiyorum çünkü bazı programları kullanıyorum bunlar benim ip mi karşı tarafa gösteriyor. gizlilik programlarındaki hide my ip felan denedim onlar sadece mozilla yada explorer vs ile nette gezinirken gizliyor. benim istediğim programım çalışırkende ip min gizlenmesi. bunu modeme girerek modeme ip adresi girebilirmiyim diye düşünüğyorum ama aklıma tek bu yöntem geliyor. aztech modem kullanıyorum yardımlarınızı bekliyorum arkadslar tşk ederim.
F
15 yıl
İSTANBULLULAR LÜTFEN Bİ EL ATIN ADRES SORCAM :)
Slm arkadaslar askerliğim 2.zh.tugay kom. maltepe istanbul çıktı. ankaradan trenle gelicem haydarpaşa istasyonunda inince bu tugaya uzaklık yakınlık derecesi nedir? otobüs metro yada vs hangi toplu taşıma aracına binmem gerekirir? yada taksiye binsem yaklaşık ne kadar tutar lütfen bilen varsa paylaşırsa sevinirim şimdiden tşkler..
F
15 yıl
video resize(boyut) hakkında lütfen yardım
slm arkadaslar benim bilgisayarım biraz eski o yüzden video resize 1280*720 olan filmleri izleyemiyorum ben bu filmleri 960*540 yapmak istiyorum bildiğiniz bir program varmı acaba? cok araştrıdım aslında iki program yapıyor bunları avidemux ve totalvideo, fakat avidemuxta bu özeliği kaydettiremedim total video converted ise cok yavaş çalıştı bende sistemim düşük olduğu için sanırım 150 MB lık filmi 3 saatte cevirdi :D kısacası başka program bilen varsa paylaşırsa sevinirim.. bazı arkadasşar moviemaker yap boyutunu düşür dye cvp atıyor ben boyutunu düşürmek istemiyorum sadece dediğim gibi resize 1280*720 olan filmi 960*540 yapmak istiyorum.. şimdien tşkler..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.