C

Binbaşı
17 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
81 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
3 yıl
4k olmayan monitörde 4k çözünürlük mümkün mü ?
Herkese merhaba. Bilgisayarda monitör 4k olmasa bile ekran kartı 4k çözünürlüğe alma seçeneği çıkıyor oyunlarda.

Fakat SX’te öyle bir ayar yok mu ben mi bulamadım anlamadım. AMD Virtual super Resolution (VSR) vardı. O tarz Xbox için olan bir ayar var mı acaba ?
C
3 yıl
Xbox Series X VGA to HDMI Çalışır mı ?
Merhabalar, Xbox S/X almayı planlıyorum fakat yeni monitör alacak bütçem yok. Bilgisayarımın monitörünü kullanmayı düşünüyorum ama monitörümde sadece VGA çıkışı var.
Ekran kartımda VGA çıkışı olmadığı için HDMI dönüştürücüyle kullanıyorum. Görüntü aktarmada bir sorun yok. Fakat aynı şey Xbox S/X için de geçerli mi onu bilemedim.

Biraz araştırınca eski videolar çıkıyor hep, güncel bilgi bulamadım. Xbox One S'te dönüştürücüyle görüntü gelmiş yine de daha yeni bilgiyle emin olmak istedim. Bahsettiğim video;

https://www.youtube.com/watch?v=SsyI0HoNb9c
C
4 yıl
HP 14-CM 0607 NT Ram Önerisi
Arkadaşlar merhaba. Ram yükseltmek istiyorum fakat hangisi uyumlu emin olamadım.

4 GB DDR4 1333 MHZ mevcut. Maksimum frekans ve GB kaç destekler bulamadım. En yüksek performans ve uyumlulukla kullanabileceğim RAM arıyorum, aramam gereken özellikler nelerdir, teşekkürler.
C
5 yıl
D-Link Dsl-224 İnternet Işığı Sönmesi
Zamanında fw güncellemesiyle sorunu halletmiştim. Nakilden sonra tekrar sıkıntı yapmaya başladı. 1-2 gün dayanıp, internet ışığı gidiyor. modemi kapatıp açmadan düzelmiyor.

Daha önce bu sorunu yaşayıp kalıcı çözüm sağlayan kullanıcı var mı aramızda ? 3.0.2 ve Türkçe fw versiyonlarını denedim fakat geçici çözüm oldular.

TurkNet kullanıyorum.
C
7 yıl
Iphone SE Görüntüyü Bilgisayara Aktarma
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.
Ipone SE kullanıyorum.Oynadığım oyunun görüntüsünü bilgisayara aktarıp kaydetmek istiyorum.Apowersoft isimli bir uygulama buldum.Görüntüyü kablosuz olarak başarılı bir şekilde aktarıyor fakat kayıt sonrası izleyince videoda çok takılmaların olduğunu fark ettim işe yaramadı anlayacağınız.

Biraz araştırma yaptım "lightning dijital av adaptörü" buldum.Fakat kafamda soru işareti oluştu.Bu kablo görüntüyü direkt olarak verdiğinde bilgisayar pasif mi kalıyor ? Yani bilgisayara aktarmamış olup monitöre mi aktarıyor direkt ?

Bana bilgisayarla birlikte kullanabilmem için hangi aksesuar yada program lazım ?
Telefon Jailbreaksiz.

Yardımcı olan olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkürler.
C
7 yıl
Sıvı Soğutmama Ne Oldu ? (Corsair H50)
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 4-5 senedir Corsair H50 sahibiyim.Normalde 35-40 derecedeydi boştayken.Uzun süredir macunu değiştirmiyordum.Boştayken 40-50 olmaya başladığında değiştiriyordum.Daha önceden bir çok kez değiştirme işlemini yaptım.Isı değerleri düzeliyordu.Eski haline dönüyordu.35-40 dereceye yani boştayken.

Dün her zamanki gibi değiştirdim aynı macun ile.Bilgisayar 45 dereceyle açılıyor ve windowsa gelene kadar 65-70 derece oluyor ve bekledikçe yükseliyor.90 derece üstüne çıkınca da otomatik olarak kapatıyor kendini.

Macunu az sürdüm veya çok sürdüm diye düşündüm.4 kez macun değiştirdim.İyi oturtmamışımdır dedim onu da sağlam yaptım.Yönünü değiştirdim.Denemediğim şey kalmadı neredeyse.Ayrıca ilk kez sürmüyorum bu macunu bilmediğim bir şey değil.Hala düzelmedi..

Lütfen yardımcı olun.Ne olmuş olabilir ?
C
8 yıl
Eleaf istick Pico vs eVic VTwo Mini
Merhaba arkadaşlar.İki mod arasında kaldım.Hangisini alacağıma karar veremedim.Bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa bugün sipariş vermeyi düşünüyorum.Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Eleaf istick Pico Melo 3 Kit 75w (Joyetec-h)
http://urun.n11.com/video-kamera/eleaf-istick-pico-melo-3-kit-75w-joyetec-h-P151294741

Joyetec*h eVic VTwo Mini with Cubis Pro
http://urun.n11.com/video-kamera/joyetech-evic-vtwo-mini-with-cubis-pro-P151299004
C
8 yıl
Asus Rx 480 Fanlar Dönmüyor [Çözüldü]
Merhaba arkadaşlar.Başlıkta gördüğünüz gibi fanlar çalışmıyor.Windows açılırken 10 saniye çalışıp duruyor.Kısa bi süre sonra tekrar çalıştırıp 10 saniye çalışıp yeniden duruyor.Sonra bir daha çalışmıyor.

Eski AMD driverlarının üstüne kurmuştum,tamamen kaldırıp en başından temiz kurulum yaptım olmadı.

Crimson'dan manuel olarak çalıştırdım fanları yine olmadı.

8 pin girişli bende 6+2 pin girişli var.Araştırdığım kadarıyla bir farkı yokmuş zaten 8 pinden.
(Zaten pinleri takmadığın zaman kırmızı bi ışık yanıyor.Takılı olduğu zaman beyaz)

Farklı slota taktım ekran kartını yine olmadı.

Aklıma başka yapacak bir şey gelmedi ne yapabilirim ?

700w PSU
C
8 yıl
Kasa 6 Pin Ekran Kartım 8 Pin
Merhaba arkadaşlar.Bir kaç gün önce Asus Strix Rx 480 aldım.Bir çok inceleme ve Benchmark videoları izledim.Herşeyini araştırdım sandım ki güç kablosunu akıl edemedim.

Kasa Thermaltake Commander MS-I 700w

Kasadan 2x6 pin çıkıyor.İdareten o güç kabloları idare eder mi ? Yada uyar mı ?

Ayrıca 8 pin'e kasayı değiştirmeden nasıl sahip olabilirim ?

Teşekkürler.
C
8 yıl
Hard diskim ölüyor mu ?
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda bilgisayarım belli-belirsiz zamanlarda donmaya başladı.Tüm parçaları tek tek kontrol ettim bir sorun bulamadım.Sadece HDD'de böyle uyarılarla karşılaştım.Biraz eski bir HDD o yüzden en çok bundan şüphelendim ama emin olamadım.Bir yandan da Bad Sector taraması yapıyor.Bu uyarılar nedir ? Donma sebebi bunlar mı acaba ?
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.