H

Binbaşı
16 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
83 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
geçen yıl
Macbook Air M2 Ms SQL server yüklemek
Macbook’a sql server yüklemek içim vmware fusion kurdum. Windows server iso dosyasını yükleye bastığımda hazırlanıyor gibi dönmeye başlıyor ama bir türlü continue tuşu açılmıyor. Bilenler yardımcı olabilir mi?
H
2 yıl
Android 12 Sms/Mms problemi
Samsung A53 android 12 yüklü cihazda uzun sms mms’e dönüyor ve bu mesajı mms olarak göndermeye çalışıldığında hizmet ağda kayıtlı değil uyarısı alınıyor. Android 12 ile ilgili genel bir problem var herhalde sorunu yaşayıp çözebilen oldu mu?
H
4 yıl
Sokağa çıkma yasağında transit geçiş
Malum 6-7 haziranda 15 ilde sokağa çıkma yasağı var. Şehirler arası seyahat ederken bu illerden geçmek zorunda kalınca geçebiliyormuyuz bilgisi olan var mı? Mesela kütahyadan çanakkaleye gitmek için mecburen bursadan, inegölden geçmek zorundayım nasıl yapacağım
H
5 yıl
Max. 40 bin TL Mantıklı Sorunsuz araç
Arkadaşlar araba alma arefesindeyim. Max. 40.000 çıkarabiliyorum. 41 ver şunu al denecek durumum yok son 40.000.
öncelikle dizel, 150.000km altı masrafsız sorunsuz olmasına bakıyorum.kaputta çamurluklarda şasede işlem olmaması önemli. Lpg kombinasyonunda çok mantıklı bir araç olursa onada açığım.
Bu kriterlerde aklıma tek seçenek getz geliyor. Sizden ricam o paraya getzden daha iyi bir alternatif var mı? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
H
6 yıl
Garaj kumandası kopyalama
Arkadaşlar sitenin kapısını açan kumandı bozuldu bozulacak duruma geldi. Ali babadan bi kumanda aldım ama tipleri uyuşmadı kopyalayamadım. Esnaflar anormal paralar istiyorlar o yüzden kendim yapmaya uğraşacağım. Bu işten anlayanlar yardımcı olabilirler mi?
Benim kumandanın pili 12v 23 a getirttiğimin pili 12v 27a bu önemli mi? Hangi tip kumanda almalıyım? Benim kumandanın resminide ekledim. Şimdiden teşekkür ederim.
< Resime gitmek için tıklayın >
H
8 yıl
Dizel Sedan 50.000 TL Muhteşem Üçlü Tavsiye
Arkadaşlar mevcut i20 dizel aracımı bagaj ihtiyacımın artmasından dolayı değiştirmeye karar verdim. Max bütçem 50.000 TL belki 1-2 daha anca çıkar fazlası çıkmaz. Krediye borca girmeden almak istiyorum. Dizel olması şart. Baz donanım olabilir ama hız sabitleyici ve isofix olmazsa olmaz. Hız sabitleyici sonradan takılıyorsada olabilir. Bu fiyat aralağında km si makul ölçülerde dizel ve bagajı geniş hangi modelleri önerirsiniz?
H
8 yıl
DOD ikinci el Fiyat politikası
Arkadaşlar konu tamamen meraktan ve saygı sevgi çerçevesinde muhabbet amaçlı açılmıştır. herhangi bir markaya taş atmak veya polemik çıkarma amaçlı açılmamıştır.
Az önce facebookta sponsorlu bağlantıda bu aralar leonla ilgili ilanlara baktığım için DOD'un aşağıdaki ilanı göründü. bende tıkladım ve incelemeye başladım. Önce tabiki gözüm doğrudan fiyata odaklandı ve 66 bin küsürlük bir fiyatı vardı ve malum siteye göre bir kaç bin pahalı geldi yinede normal gibi değerlendirirken km si 16 bin küsürlerdeydi ve aa çokta pahalı değil aslında DOD un fiyatları derken arabanın manuel olduğunu gördüm ve şok oldum tabi. Çünkü araştırdığım kadarıyla 69.900 etiketi olan sıfır km leon pazarlıkla zaten 66 civarına alınabiliyor.
şimdi mesele şurda DOD da doğuş otonun seat distribütörüde doğuş oto yani birbirlerinin fiyat politikasını bilmeme gibi bir durumları yok. birbirlerinin fiyat politikasını bile bile sıfır km le araçla 3 yaşında 16bin km deki araca nasıl aynı fiyatı çekerler bu insanları tamamen enayi yerine koymak değil midir veya atladığım göremediğim bir kısım mı var? herkese şimdiden teşekkürler
http://www.dod.com.tr/arac-detay/SEAT/LEON/163405341
Edit: İmla
H
8 yıl
200 Bin\u0027lik Audi A4\u0027te Yarı Otomatik Klima Olması
Arkadaşlar Yeni kasa A4 lere bakarken dikkatimi çekti. Araçta tam otomatik klima resmen yok. Başka modellerinede baktım. Bazılarında var bazılarında yok sizin yorumlarınız nedir? Premium bir sınıfta artık sıradan olan tam otomatik klima neden olmaz?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-quattro-2016-sifir-km-dogus-yeni-kasa-190-hp-tdi-sunroof-xenon-304458490/detay
Edit: Yanlış anlaşılmalar olmuş. Araç otomatik klimalı bu zaten görünüyor. Fakat hem tek bölgeli kliması var hemde fan yönü ayarlaması manuel kastım bu ayarın manuel olması.
H
9 yıl
İpadlerde garanti başlangıcı
Arkadaşlar hediye olarak gelen ipad mini retinayı bugün sattım. Satarken cihaz kapalı kutuydu jelatini bile açılmamıştı. Ama apple destekten seri numarasıyla sorguladığımda cihazın 17 aralık 2017 ye kadar garantili olduğu görünüyordu. Aktifleştirilmemiş ipad in nasıl garantisi 1 ay önceden başlar. Bilgisi olan var mı?
H
9 yıl
114 lvl Th 10 köy satılıktır
Th 10 sev e yeni geçmiştir. İstenirse foto atılır. Fiyat:250 TL
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.