D

Teğmen
15 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
21 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
9 yıl
Tv sesini sinema sistemine aktarmak
Merhaba arkadaşlar.Televizyon yayın sesini sinema sisteminden almak istiyorum, daha önce ses sistemini scart kablosu ile receiver'a onuda hdmi ile tv'ye bağlayınca sorunsuz kullanıyordum. Şimdi dahili uydu alıcılı vestel 42FA8200 aldım ve arada receiver olmadığından scart ile tv'ye bağladım ses geliyor ancak tv kumandasından ses ayarı yapılmıyor (tv hoperlöru aynı anda çalışıyor).Tv üzerindeki kırmızı beyaz ses çıkışından ses sisteminin aux in girişine bağlantı yaptım ama ses alamadım.Sesi tv kumandasından ayarlayabileceğim başka bir yöntem varmıdır mesela her iki cihazda da optik ses yuvası var kablo alacağım ama emin olamıyorum.İkinci düşüncemde tv kulaklık girişinden ses sisteminin aux in girişine vermek.Her ikisi içinde kablo almam gerekiyor.Yorumlarınıza göre hareket edeceğim.Şimdiden teşekkürler ...
D
15 yıl
Powerball hakkında yardım
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık bir haftadır sağ el bileğimden yoğun ağrı çekiyorum. Önceleri zaman zaman parmak uçlarımda uyuşma ile başladı ve ağrılı bir hal aldı.Karpal tünel sendromundan Şüpheleniyorum ve bu hafta doktora gidicem. Ancak önceden bilgi sahibi olmak ve görüşlerinizi almak istedim. Eğer hastalığım kabral tünelse powerball denen oyuncağın iyi geldiği söyleniyor.Ağrılı vaziyette kullanıpta faydasını gören varsa lütfen burda paylaşsın.

Şimdiden teşekkürler.
D
17 yıl
Soğutma yardım..
P4 3.0 işlemci yüksüzken 55-60 derece yüke binince 65-70 civarı sizce normalmi? Üzerinde foxcorn soğutucu var. Bana sıcaklıklar biraz yüksek gibi geliyor zalman fatality 1 veya 7700 cu fan düşünüyorum sizce nasıldır.Başka önereceğiniz fan varmıdır?.
D
17 yıl
FİLEPASS prog yardım
Selam arkadaşlar.Dosya şifreleme programı filepass ile benim için önemli olan bir excel dosyamı şifreledim.Ben bu programı dosya açılışında şifre soracak ve silinmesini engelleyecek bir program zannettim ve ne yazıkki yaptım.Şimdi dosyayı açtığımda metinleri göremiyorum.Dosya içeriğindeki metinleri şifrelemiş.Yine proglamla çözme yaptım ama işe yaramadı.Anlıycanız dosya el fatiha.Bu dosyanın benim için hayati önemi var nasıl eski haline dönüştürebilirim? Windows sistem geri yükleme yaptım ama işe yaramadı lütfen yardım edin metin kodlarını nasıl çözerim :(
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.