DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
A

Teğmen
15 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
52 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
10 yıl
BULAŞIK MAKİNASI FISKİYE TIRNAĞI KIRILDI
AEG bulaşık makinası temizliği yaparken fıskıyeyi sabitleyen tırnakçık kırıldı...kuvvetli bir yapıştırıcı ile yapıştırsam olurmu değişmeli mi?
A
10 yıl
LG buzdolabı üst kapak tam kapanmıyor
değerli ustatlar LG gr 652 YSX buzdolabımın dondurucu kısmı kapağının üst tarafında az da olsa kapağın tam kapanmadığını farkettim ...bu çok az aralıktan( aralık denmeyecek kadar küçük aslında) uzunluğu yaklaşık 8-10 cm dolap çalıştığında elmi üzerine koyduğumda buz gibi hava kaçırdığını gördüm..kapakta ağırlık yapabilecek malzemeleri kaldırdım..kapağın kapanmasına engel olabilecek malzemeleri tekrar yerleştirerek bu ihtimali ortadan kaldırdım ama hala sıkıntı devam ediyor..başka neler yapabilirim acaba?
A
10 yıl
2010 Honda Civic F/P LPG Dönüşümü tavsiyesi
benzinli olan aracıma LPG taktırmak istiyorum..Ankarada taktıracağım marka ve yer tavsiyelerinizi bekliyorum
A
11 yıl
bootech 3100 menü şifresini unuttum ACİL
şifreyi sıfırlamanın bir yolu varmı acaba
A
12 yıl
Eşime Doğum Günü Hediyesi Almak İstiyorum
altın renginde bayan saati tavsiyelerinizi bekliyorum 300 TL maximum bütçem
A
12 yıl
DÜĞMEDEN OTOMATİK ATEŞLEMENİN ATEŞLEYİCİSİ KIRILDI
ocağımın otomatik yakma sı kırıldı(bosh ankastre) servis 80 tl istedi kendim değiştirebilirmiyim?

bek üsyleri çarpmalardan renkleri gitti pratik bir boyama vb bişeyler yapılabilir mi?
A
12 yıl
7 kg ÇAMAŞIR MAKİNASI önerisi
kayınvalidenin makinası su akıtmaya başladı 1000 tl yi geçmeyecek bir çamaşır makinası tavsiyesi sekliyorum (f/p ürünü)
A
13 yıl
AKIM KORUMALI PRİZ??
şimdiki beyaz eşyalar akıllı sınıfına giriyor, elektronik kart vs hassas özellikleri var acaba(mesela LED,Plazma vs tvlerde mutlaka akım korumalı priz kullanın diyorlar) bunlarda da akım korumalı priz kullanmak gerekiyor mu?
A
13 yıl
LG BEYAZ EŞYA(+) GARANTİ
LG beyaz eşyalarda garanti uzatma olursa lütfen buradan paylaşalım...AEG 7 yıla uzattım bi uzatma da LG den bekliyoru(z)m
A
13 yıl
GEL-GİT ve LG F1443KDS9 alındı
candoğan üstadın tavsiyeleri ile daha önce 602 yvx buzdolabı almıştım yaklaşık iki yıl oldu taş gibi maşallah, bulaşık makinasını AEG almıştım fakat hala performansından emin değilim, çamaşır makinamıda değiştirecektim tüm bu tecrübelerimden-gelgitlerden sonra nihayet 1443fds9 dan yana kullandım ve dün aldım..hayırlısı bakalım, daha kurulum yapılmadı, paylaşım yaparım... fiyat 1800/ 3 ay erteleme +10 taksit arkadaşlar

candoğan hocam benim ç.m. arçelikti sıkma yaparken tak-tak-tak diye ses çıkarıyor yaptırıp ihtiyacı olan bir komşuma verecem çok para tutarmı acaba?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.