Z

Yüzbaşı
29 Ocak 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
18 yıl
HP Compaq NX9000 Görüntü Problemi
Ya arkadaşlar, bende HP'nin NX9000'i var, bir süredir ekranı manyak karanlık.Ve artık neredeyse yok gibi bişey, bozuk deil, öyle olsa hiç görüntü olmazdı. Görüntü var ama çok silik ve karanlık! Sizce problem nedir? Başınıza geldi mi hiç?
Z
18 yıl
İmdaaaaat, bi öneri lütfen!
Ya arkadaşlar, Siz olsanız Inno3D SAVAGE2000 64MB'mı yoksa GeForce2 MX400'mü kullanırdınız? Kardeşime basit bi Oyun PC'si topluyom da, hangisini kullanayım? GTA falan oynaması için?
Z
18 yıl
Lütfen şu Problem Çözme Problemine Bir Bakar mısınız?
Problem

Yahu sakın yapmayın böyle bişey arkadaşlar, yukarıdaki linkte olan olmuş ama n'olur çaresizce şuraya yardım için gelmiş arkadaşlara böyle kötülük yapmayın...
Z
19 yıl
arkadaşlar lütfen acil yardım edin.
arkadaşlar msi i865g chipsetli bi ana kart aşağıdada linki bulunuyo ama celeron işlemciye uyumlumu değilmi bilmiyom.Bu arada celeron işlemci prescot destekli olmasada bu anakart ile uyumlumudur.Bana yardımcı olun lütfen.

anakartın linki:

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=15802
Z
19 yıl
icq ile ilgili acillllll
arkadaşlar icqnun bi sürümü vardı.internet üzerinden değilde ağ üzerinden çalışan.genelde şirketler falan kullanıyodu.o sürümün adını bilen varsa acil yazabilrmi buraya.teşekkürler.
Z
19 yıl
acil yardım lütfen
arkadaşlar ağdaki bilgisayarlarda windows nt workstation yükle ancak bir diğer makineye windows 98 yüklendi çeşitli sebeplerden dolayı.sorun şu:windows 98 yüklü makina ağı görmüyo.bunun sebebi ve çözümü nedir yardımcı olurmusunuz lütfen.çok acil.
Z
19 yıl
MOVED: Arkadaşlarla Yapılmıyor:)
Network, İnternet ve Güvenlik:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=3108775
Z
19 yıl
Arkadaşlarla Yapılmıyor:)
Arkadaşlar, Halihazırda ADSL kullanmaktayım..Aynı şehirde ADSL kullanan başka arkadaşlarımla birbirimize PC Anywhere tadında bağlanmak istiyoruz..Ancak bir türlü yapamıyoruz..Bi yolu yordamı varsa ve aranızdan bu satırları okuyan biri "Olum, onun için..............lazım" felan diyosanız bi iki tıklayıp yazın lütfeeeeeen!
Z
19 yıl
Remote Control Programı...
Arkadaşlar, Antalya'dan İzmir'deki bilgisayarıma bağlanıp masaüstümde işlem yapabileceğim bir program bilen-duyan-kullanan varsa bi link verin hayrınıza:) Lütveeeeeeen!
Z
19 yıl
Şirket içi mail ve normal mail alıp gönderme problemi..
Arkadaşlar şirket içinde Exchange server kullanıyoruz, hafta sonu evde çalışmam gerektiği için makinamı alıp gidecem ama maillerimin de bana ulaşmasını istiyorum..Bu durum nasıl çözümlenir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.