S

Yüzbaşı
09 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
8 yıl
a5 değer kaybı
eskiden çok iyi şürücüyüm reflekslerim çok iyidir derdim babama oda kaza bir saniye de olur biter derdi inanmazdım taki başıma gelene kadar 5-6 gün önce e5 de göztepede akşam üzeri eve dönerken sol şeritten giden accent orda seride aniden geçip 10-20 ile önümde durdu hızımda yaklaşık olarak 110-120 km tek suçum bu duramayarak arkadan sert şekilde vurdum emniyet kemerim takılı değildi cama kafamı vurdum geri sektim 6 tane airbag patlamış araba hala gidiyordu kapıyı açıp yere bakımda durdum indiğimde hemen zar zor çıktım diğer arabanın arkadan vurduğum için bariyere de girip geri atmıştı 5 kişi vardı ya onlara birşey olsa korkusu yedi bitirdi beni.neyse ki çok şükür mala geldi takip mesafesi hız sınırları önemli a5 dışında başka bir araba olsa paramparça olurdum bende onlarda şimdi sormak istediğim sorular?

nın 6 airbag açıldı toplam hasar 62 bın tl olucakmış tam sınırda 6 airbag aracın tavanı komple değişecekmiş kaskoda perte çıkarıp çıkarmama konusunda ağzımızın içine kredili araba olduğu için pertte çıktığında zarar da etmiş olucaz bu haliyle ne kadar değer kaybı olur aracı tanıdık aracılğı ile emsallerine göre 25-30 bın tl ucuza aldık sizce yaptırılıp binilir mi ?



< Resime gitmek için tıklayın >
1https://mini.donanimhaber.com/images/upfiles/394145/1caee358-8c7b-459d-8175-95fc98e08179.jpg< Resime gitmek için tıklayın >
-< Resime gitmek için tıklayın >
a< Resime gitmek için tıklayın >
r< Resime gitmek için tıklayın >
a< Resime gitmek için tıklayın >
b< Resime gitmek için tıklayın >
a< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
S
11 yıl
320d mi 320ied mi yardım bekliyorum?A5 de olur mu?
bızım sorento miladını doldurdu artık cok yakıyor hergün okula git gel 140 km 100tl asagı yakmıyor sorento o ıkı araabadan hangısı alınır? sureklı harclıklarımı sorentoya verdiğim gibi vermek istemiyorum 1 ay içinde alıcagız bu ıkısınden hangisi olur yardımlarınızı bekliyorum?
S
12 yıl
Son günlerde Muayeneye giden?
aracın Muayenesi yaklastı arac soranto araçtakı xenon farlar otomatik far ayarı manuel en sonkı yasada otomatık olması isteniyordu hala böyle mi? yardımlarınızı bekliyorum böyleyse sorentoya ne yaptırmamız gerekecek ?
S
14 yıl
astra - leon hangsı
astra 1.3 cdti leon 1.6benzınlı olcak
1-2 ay ıcınde bu ıkı aractan bırı alınıcak bır abımıze bır türlü karar veremıyor? en fazla 28.000 bütcesi leon dısı güzel donanımları güzel ama ıcı kötü astra ici güzel dısı leonun yanında sönük kalıyor sizce bu ıkısınden hangısı alınır sadece bu ıkısınden bırısı alınıcak?
S
14 yıl
astra - leon hangısı?
1-2 ay ıcınde bu ıkı aractan bırı alınıcak bır abımıze bır türlü karar veremıyor? en fazla 28.000 bütcesi leon dısı güzel donanımları güzel ama ıcı kötü astra ici güzel dısı leonun yanında sönük kalıyor sizce bu ıkısınden hangısı alınır sadece bu ıkısınden bırısı alınıcak?
S
14 yıl
100 tl bascam sizce basılırmı
hafta ıcı 120 tl aldım ıddaadan 100 tl bu kupona basıcam sızce ıyımı
chelsea üst
dortmound üst
mılton üst
roma üst
S
14 yıl
salzburg-mattersburg +7??
Salzburg v Mattersburg +7
ankaragücü v besıktas 2
West Bromwich v Leicester City üst
3 maca 10 liara bastım tutarmı sizce?
S
14 yıl
bostancı trafık hakkkında
konuyu yanlıs yere actım farkındayım ama özür dilerim

bostancı trafık pazar günleri acıkmı dosyayı vermek istiyorum ?
S
14 yıl
cumartesi yapıcagım kupona yorumlar
cumartesi yapacagım kupon söyle yorumlarınızı beklıyorum
bremen-stutgart - üst
zaragoza -atl madrıd - üst
marsilya -lorient -----üst
inter - genoa---------üst
hartepool-southend --üst
porto - oldhanense- üst
charleroi - anderlect - üst

bu kupoba 10 misli basıcam sizce tutma ıhtımalı varmı sıstemde olurmu bunada
S
14 yıl
mtv ile alakalı
şimdi 2008 yılında aracın kasko fıyatı 85 bın tl 2009 75 bın tl olarak yaptırdık kaskoları vergılerı belırlenen limitlerde ödendı sımdı bu fazla ödeme hıkayesı var üst konuya yazdım ama kımse cevap vermedi bız fazla mtv verdık 2 sene bunu nasl gerı alırızı bırde bu kendı hesaplamamız nasl yapılıyor yardımlarınızı beklıyorum ona göre başvurcam
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.