N

Çavuş
19 Mart 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
9 yıl
Güç Kaynaklarından Hangisini Seçerdiniz?
400w yeterli bir sistemim var ancak en iyisi hangisi en sessizi hangisi en uzun ömürlüsü hangisi bilemedim yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
N
16 yıl
Packard Bell Pulse Mp3 Player
Geçen hafta bir arkadaşım bana mp3 playerinin çalışmadığını hangi bilgisara taksa biçimlendirilmedi mesajı verip biçimlendirmeyi yapmadığını söylerek adını verdiğim mp3 playere birde sen bak dedi. bende bir türlü çözemedim olayı en son tesadüfen windows vista kurulu bir bilgisayarda biçimlendirmeyi denedim bu sefer oldu ama biçimlendirmeyi ntfs olarak yaptım ve windows xp bilgisayarlardada çalışabiliyordu. alete mp3 attım malesef çalışmadı, belki dosya sistemindendir dedim bu sefer fat32 ile biçimlendirdim ama yine ve hala aynı hatayı veriyor mp3 playerin ekranında no file mesajı geliyor. yani mp3 player artık sadece flash bellek olarak yaşantısına devam ediyor. mp3 playere yine nasıl çeviririm bu aleti fikri olan varmı,
birde bu packard bellin servisi falan fişmanı yokmuki hiç internette bi halt bulamadım siz biliyormusunuz gerçi faturasıda yok ama en son çare belki oraya gönderirirm
N
17 yıl
ilginç bir ağ problemi
iş yerimde hub ile bağlı iki bilgisayharın klasörlerinin birbirine erişimini bir türlü sağlayamadım.ilginç olan yan yazıcı ekle aracılığıya birbirlerinin yazıcılarını görüp ekleyip yazı yazdırabiliyorum ama klasör erişimi yapamıyorum. bu sorunu nasıl çözerim yardımlarınızı bekliyorum.
bilgisayarlardan biri win xp pro versiyon 2002 sp1 yüklü diğeri win xp home ed. versiyon 2002 sp2 yüklü.
N
18 yıl
harddisk alıcam para az yardım
şimdi arkadaşlar bende maxtor 40 gb 5400 rpm bir hdd var. hepsiburada yada estore den hdd alıcam paramda 100 ytl.tavsiye aliyim bide tavsiye ettiğinizde bak şu yüzden gibi bilgi verirseniz memnun olurum bir iki şey öğrenmiş olurum.mesela rpm si farklı olan bi hdd takarsam problem olurmu falan.
Belirtmeyi unutmuşum 40lığın yanına takıcam o alacağım hdd yi.
Teşekkür ediyorum şimdiden ilgilenen herkese.
N
18 yıl
harddisk işlemci ilişkisi
bu işlerden pek anlamadımdan bi bilene danışayım dedim.işlemciyle hdd arasında ilişki varmı yani p1 işlemci olan bir bilgisayara 80 gb hdd takılırmı.belki bazılarınıza çok saçma gelebilir ama yanıt verirseniz memnun olurum
N
19 yıl
blister diye bişi
bi windows themes skins vs. sitesinden blister diye bişi yükledim windows teması diye ama kurulum diye bişi yok bunda nasıl ayarlıcam bu zımbırtıyı ben bilen varmı(gerçi anlatabildimmi bilmiyorum ama)
N
19 yıl
Yardım Lütfen
Arkadaşlar bilgisayarımda 256 ddr ram var bir 256 ddr ram daha almayı düşünüyorum, ama bendekinin mhz sini falan bilmiyorum P4 1,8 işlemcim var ama anakartımın özelliklerini bilmiyorum. (anlayacağınız durumum vahim)
Soru 1 : Anakartımın ve ramın özelliklerini markasını nasıl öğrene bilirim.
Soru 2 : Alacağım ram de nelere dikkat etmeliyim (galiba diğer ramle mhz si aynı falan olmalı) biraz yardım lütfen.
N
19 yıl
Fly-TV878RF driver + izlettirici program
bi arkadaştan Fly-TV878RF tv kartı buldum ama cd sini bulamadık. bir sürü arama yapmama rağmen bulamadım.bir arkadaş yardımcı olabilirmi. tv kartlarına da uzak biriyim ilk defa kullanıyorum.ingilizcede kıt olduğu için mümkünse türkçe site yoksa indirmek için direk link vereverin.
N
19 yıl
süper bir msn adresi
encarta@conversagent.com

msn mesengere normal birini ekliyormuş gibi ekleyin ve sormaya başlayın size sorunuzun cevabını versin (ingilizce)
arada selam verin muhabbet edin.
N
19 yıl
spy denen olay bu mudur?
ben spy denen zımbırtıları anca forumlarda okuduğum kadar biliyodum bu gün bişiler oldu pc ye bakn bakam bu spy mı oluyo nasıl hallediceğiz.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.