H

Er
27 Ocak 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
H
14 yıl
Önceden ısınan petek şimdi buz gibi
Selam,

merkezi kalorifer sistemli 7 katlı binanın 6. katında oturmaktayım. Geçen yıllarda sorunum yoktu. Bu yıl banyodaki peteği söktürerek yerine havlupan bağlattım (tabii olarak kalorifer boruları buna göre düzenlendi). 3-4 gün öncesine kadar da sorun yoktu, yani havlupan iyi ısınıyordu. Ama 2 gündür tamamı buz gibi. Önce hava yapmıştır diye düşündüm ve havasını aldım ki çok az hava varmış(yok diyecek kadar). Sonuç olumsuz olunca alttaki tapayı gevşeterek bir miktar su boşalttım, petek ısınınca tekrar sıktım ama geriye soğudu. Bunu soğuk su çıkışı tarafından da denedim yine olmadı. Sıcak su tarafından da su girişi var ama ne hikmetse petekte dolaşmıyor. Oysa aynı ana borudan beslenen yan odada sorun yok, borunun üst kata çıkan devamı da sıcak.
Kafam durdu yardımlarınızı rica ediyorum.
H
19 yıl
Mandrakeye Acil Yardım
Arkadaşlar ilk defa linux kullanıyorum(kullanacağım). Mandrake 10.1 Community yi internetten indirip kurdum. Hatasız bir kurulum oldu. Problemsiz açılıyor. Yalnız masaüstünde "Kwrited-Listening on Device /dev/pts/0" ekranı açılıyor ve [Message from syslogd@localhost at mon 31 00:12:31 2005 Localhost last message repeated 49 times yazıyor ve sürekli sayarak devam ediyor. Her yeni mesajda farem çıldırıyor. Sonrasında düzeliyor ve mesaj gelince tekrar ediyor. Farem optik, kablolu ve ps2 ama sorunun ondan kaynaklandığını sanmıyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.