C

Çavuş
30 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
16 yıl
Kızılay veya Sıhhiye\u0027den Yıldız\u0027a nasıl gidebilirim (ANKARA)
Kızılay veya Sıhhiye'den Yıldız'a, Tiflis Caddesi üzerinde bulunan bir yere gitmek istiyorum. Acaba böyle bir hat mevcutmudur?
C
17 yıl
Debbabe (Kitab-ül Hiyel\u0027den)
Merhaba arakdaşlar
İhsan Oktay Anar okuyanlar bilir, Kitab-ül Hiyel'de bize bir savaş aracı olan debbabeyi tanıtmıştı.
Ben de kitaptaki çizimlerini referans alarak, tasarımı 3 boyutlu hale getirmeye çalıştım:

http://aytekaman.deviantart.com/art/Debbabe-121569131

< Resime gitmek için tıklayın >
C
17 yıl
Anakart Sorunu
İyi Günler Arkadaşlar. Sorun şöye: Bilgisayarı açınca ekrana görüntü gelmiyor. Fakat ilginç olan şu ki, Anakart üzerindeki power switch kablosunu çıkardığımda ve yeniden taktığımda bir kaç kere de olsa bilgisayar normal bir şekilde açılıp çalıştı. Fakat bilgisayarı aynı şekilde kapayıp yeniden açmaya çalışınca ekrana görüntü gelmedi .(Bu arada, ekrana görüntü gelmemesine rağmen cd-rom çalışıyor, düğmesine basınca açılıyor vs.) Sizce bu sorunu nasıl çözerim?
C
18 yıl
M1A2 Abrams Tank
Yapmış olduğum modelin basit kaplama eklenmiş halidir
3ds Max-Mental Ray

< Resime gitmek için tıklayın >
C
18 yıl
Tehlikeli bir virüs galiba - Bilenler İçeri :)
Evet arkadaşlar, geçen gün crack tarzı dosyalarla uğraşırken sanırım bilgisayara virüs girdi. Malum dosyayı çalıştırdıktan hemen sonra bilgisayar kitlendi, tekrar açmaya çalıştıysam da Hoşgeldiniz ekranı yerine çıkan mavi ekranla karşılaştım. Xp Cd siyle boot ederken de mavi ekran hataları alıyorum. Tabi bu mesajı nerden yazıyorum, bilgisayardaki diğer işletim sisteminden, evet, Vista'da sorun yok şimdilik ama xp ölmüş vaziyette. Lütfen yardım arkadaşlar.
C
18 yıl
200 YTLlik MP3 için Telefon
Merhaba arkadaşlar, 200 ytl yle telefon almayı düşünüyorum. Bu fiyata alabileceğim güzel bir telefon tavsiye eder misiniz? Tek istediğim mp3 çalabilmesi ve ses kalitesinin iyi olması.
C
18 yıl
SYSTEM 32 KLASÖRÜ İÇİNDEKİ GEREKSİZ DOSYALARI SİLMEK ?
arkadaşlar nasıl silebilirim gereksiz dosyaları bi ton ıvır zıvır var windowsla alakası olmayan ?
C
18 yıl
MSN ÇOK TAKILIYOR NE YAPMALIYIZ?
arkadaşlar msn 7.5 kullanırken bu güncelleme falan yaptı zorunlu olarak 8.1 e mi ne geçtik ondan sonra yazışırken falan donmalar takılmalar oluyor napabiliriz?sizdede oluyorumu ?
C
18 yıl
EN KÜÇÜK VE EN İYİ DVD YAZMA PROGRAMI ?
hangisi arkadaşlar tüm dosyları dvd ye yazabilen ?
C
18 yıl
Bİ TANE PC DERGİSİ VAR 3.5 YTL 2 DVD VERİYOR ADI NEYDİ _?
yeni bi dergi sanırım onun adı neydi ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.