R

Çavuş
20 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
8 yıl
LPG tank değişimde yakıt aktarımı
Merhaba,

LPG tankı değiştirilirken eski tankın içindeki yakıt yenisine aktarılabiliyor mu? Bunu yapabilen bir yer bilen var mı?
R
15 yıl
Güvenlik kameralarından ikinci monitöre canlı görüntü
Merhaba arkadaşlar,
İşyerimde tüm kameralar eski ama çalışır durumdaki bir kayıt cihazına takılı. Kameraların birini ayrıca bir monitörden izleyebilmek istiyorum. Kayıt cihazından monitörün olacağı yere kompozit video kabloların bir telini çekmiştim ve onu kullanmak istiyorum. Fakat Monitör LCD, kamera kablosu BNC, çektiğim kablo S-video, araya ne koymam gerekiyor hiç bi fikrim yok, yardım istediğim bikaç kişiden de çözüm çıkmadı.
Velhasıl kelam; HELP!
Teşekkürler...
R
15 yıl
Mini CD/DVD saklama kutusu
Merhaba arkadaşlar,

Mini DVD ye kayıt yapan bir kameram var ve kayıt yaptığım DVDler çok birikti.

Normal CD ve DVD lerimiz için saklama kutuları - çantaları mevcut ama miniler bunların içinde ordan oraya kayıp düzeni bozuyor, düşüyorlar.

Mini CD ve DVD ler için özel bir ürün var mı?
R
15 yıl
HP 5610 microsoft haricini oturum sonrası yazdırıyor...
Geçenlerde teknik yardım bölümüne yazdığım sorundan kaynaklanmadığını, ikinci bilgisayarda da aynı sorunun nüksetmesiyle anladığım bir printer problemini yazıyorum.

Bu printer temel sürücülerle microsoft programları dışında bir programdan çıktı almak istediğimde çıktıyı kuyruğa ekliyor ama yazdırmıyor. Kuyruğa sornradan girenler de doğal olarak yazılamıyor. Kuyrukta kalan bütün bu belge bilgisayar yeniden başlatılıp, windows oturumu açıldığında yazdırabiliyor. Geniş kapsamlı sürücüyü yüklerken de son aşamada "hadi şimdi yazıcınızı bağlayın, ben de görüyüm" şeklindeki ekranda bilgisayara cevap vermiyor.

Tüm öneri ve görüşleriniz, benimle paylaştığınız tecrübeleriniz için şimdiden teşekkürler.
R
15 yıl
Yüklemelerin yarıda kalması
Çoğu program yüklemelerinde kurulum yarıda kalıyor. Ya hata veriyor ya da kendiliğinden kapanıyor. Örneğin AVG antivirus yüklemek istedim, registery yazımlarından birinde hata vererek kapandı. Bugün bir HP yazıcı driver ı yüklemek istedim, yarıda kapandı, her denemem de de aynı şey oluyor.

HP driver yüklemesinde yazılım kurulumunu başlattığı için de bu yükleme yapılmak sorunda. Bu yükleme tamamlanamadığı için sürücüler sadece microsoft yazılımlarının çıktı alabildiği bir halde kalıyor. (HP 5610 ALL IN ONE).

Administrator ile oturum açmak istediğimde kullanıcı hakları benzeri bir hata veriyor ve oturum açmıyor. Güvenli modda açabiliyorum ancak orada da yükleme aynı noktada kapanıyor. Kullanıcı haklarını kontrol edip eski hallerine döndürebileceğim bir yöntem var mıdır?


Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
R
16 yıl
Notebook pilini harici şarjeden cihaz var mı?
Konuyu özetleyen bu konu başlığını tıkladığınız için öncelikle teşekkür ederim.

Yurtdışında voltajın gayet ayarsız olduğu biryer var ve burada bilgisayara zarar gelmesinden korktuğum için sadece dizüstü bilgisayar pili şarjeden harici bir ürün arıyorum ki burada şarjedip daha sonra bilgisayar takıp kullanayım.
R
17 yıl
940BW LCD\u0027yi duvara asmak
Ben Samsung 940BW model bir LCD monitörü duvara asmak derdindeyim. Ama uygun bir aparat bulamadım. derdimi 940 BW kullananlar buraya başlığı altına da yazdım ama cevap gelmedi. Ben de o konu başlığına rağbet yok galiba diye düşünerek bir de buraya yazayım dedim.
Monitörün özelliklerinde Vesa 75mm yazıyor ama bunun da bilgisayarcılarda monitör askı aparatı sorarken pek bir yardımı dokunmuyor. Bu işe uygun bir ürünü alabileceğim bir dükkan, mağaza var mı bildiğiniz? Bir de biliyorsanız, fiyatı da önemli.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
R
17 yıl
Donanım Haber Video İnceleme ^o)
Aslında bunu nereye yazayım diye uzun uzun aradım ama ilgili hiç bir link bulamadım. Ben de site yetkilileri buradadır inşallah umuduyla buraya yazıyorum.

"Donanım Haber Video İnceleme" bölümünün ismi dikkatimi çekti. Başlığın "Donanımhaber İnceleme Videoları" olması gerekmez miydi? Veya "Donanımhaber Ürün İnceleme Videoları". Veya başka birşey. Ukalalık olsun diye yazmıyorum; lütfen yanlış anlaşılmasın. Sadece, bu kısımda video inceleniyormuş izlenimi veren başlığa dikkat çekmek istedim.
R
17 yıl
Bu PSU tamir olur mu?
Cooler Master marka 400 W güzel (ağır :) ) bir PSU vardı kasamda. Yakın zamanda ardışık resetlemeler yapmaya başladı. Bilgisayar çalışırken kendini resetliyor. Bir süre açma düğmesine bastığımda açılmıyor, elimi basılı tuttuğumda aynı şekilde resetlenme devam ediyordu. Şimdi hiç açılmaz oldu.


Bu PSU nun tamiri olur mu? Aslında PSU tamiri var mı onu da bilmiyorum ama bu konu başlığı altındakilerden bilgi alabilirim diye düşündüm?
R
17 yıl
Kaldığı yerden devam etmeyen XP kurulumu
Merhaba, herkese iyi ramazanlar.

Windows XP kurulumu sürücü seçip dosyaları kopyalama aşamasından sonraki ilk restartta seçenek sormadan yeni bir kurulum başlatıyor.
Aynı harddiskle iki ayrı bilgisayarda denememe rağmen aynı sorunla karşılaştığım için sorunun harddiskte olduğunu düşünüyorum ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Bu yeniden başlatma esnasında boot sıralamasını 1.harddisk - 2.CD-Rom şeklinde değiştirdiğimde c:\boot.ini "Geçersiz önyükleme" (ya da yanlış önyüklemeydi galiba) şeklinde bir hata veriyor.
Yardımlarınızı bekliyorum...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.