J

Yüzbaşı
19 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
8 yıl
yamaha rx- v1050 / jbl2500 / bose acoustimass 15 bağlantı hk.
Arkadaşlar merhaba,

yamaha rx- v1050 + jbl2500 + bose acoustimass 15 (sub) geçti elime.
Hepsinin fotoğrafı ektedir.
JBL'leri Yamaha'ya bağlamada bir problem yaşamadım gayet güzel ses alıyorum. Fakat Acoustimass 15'i bir türlü verimli kullanamadım.
15pin->RCA kablo ile Yamaha'nın low pass girişine takıyorum fakat çok cılız ve işe yaramaz bir bas alıyorum. Bose'den çıkan Yamaha'ya giden RCA jack'ı iptal edip, + / - olarak Yamaha'nın Front B'ye taktığım zaman da çok sağlam bas veriyor fakat bas frekansı dışındaki sesleri de veriyor ve çok bozuyor sesi.
Yamaha'nın arka bağlantıları da detaylı olarak ektedir. Nasıl bir bağlantı kurabilirim yardımcı olabilecek arkadaş var mıdır? Teşekkürler şimdiden.
J
10 yıl
Termosifon tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar,

Ailem yeni bir ev aldı. Sıcak su için termosifon tercih edelim dedik(Eğer şofbenin daha avantajlı olduğunu düşünüyorsanız lütfen belirtin).

Marka-model-Lt olarak tercih edebileceğiniz, kullandığınız ve memnun kaldığınız bir model var mıdır? Fiyat olarak gördüğüm kadarıyla max 750-800 civarında bu iş bitiyor.

Genel olarak 2 kişi kullanacak, max 4 kişiye çıkacak kullanım sayısı(maksimum 1,5-2 haftalık gibi bir süre için). 65 L yeterli olur mu bu durumda?

Hem üst katta hem de alt katta aynı basıncı alabilir miyiz su olarak? Debi ile alakalı bir durum oluyor galiba bu da?(Google'nin yalancısıyım, çok anladığım bir olay değil. Yanlışım varsa lütfen düzeltin).

Bir de uzun süredir kullanan arkadaşlar en verimli nasıl kullanıyorlar? Sürekli aynı derecede mi tutuyorlar, kullanacakları zaman mı açıp kapatıyorlar vb. bilgileri paylaşırlarsa sevinirim.

Şimdiden çok teşekkür eder, iyi akşamlar dilerim.

Serkan.
J
17 yıl
HDD partition problemi
Selamlar,

Hdd 3 partition dan oluşuyor. Vista kurmak için acronis ile D sürücüsünden C'ye 20 GB free space ekledim. Bu işlemi yaparken E sürücüsünü de analiz ediyordu ama o arada ben iptal ettim, iptal işlemi gerçekleşmeyince ve kalan süreyi 2 küsür saat gösterince reset attım Sonrasında Windows açıldığında C sürücüsü 40 GB'ye çıkmıştı, D sürücüsü de 20 gb azalmıştı normal olarak ama bu sefer de E sürücüsüne giremez oldum... E erişilemez, dosya veya dizin bozuk, okunamaz durumda gibi bir hata mesajı alıyorum.
Partition Magic ile E sürücüsü için hataları düzelt dediğim zaman iki hata alıyorum;

1652 --> Bad entry in external attribute list, File 9 (32)
1508 --> Bad directory buffer signature

Ayrıca E sürücüsü dolu güzüküyor, D öyle ama Bir de * sürücüsü var o da uzatılmış olarak adlandırılmış ve hem D yi hem de C sürücüsünü kapsıyor...

Bunu nasıl düzeltebilirim fikri olan, yardım edebilecek var mı?

magic partition'da olay şu şekilde;
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.