S

Yüzbaşı
19 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
11 yıl
Joomla 3.2 için ücretsiz galery eklentisi arıyorum.
Lightbox efekti ile galerideki resimleri gösterecek ücretsiz bir eklenti arıyorum. Simple Image Gallery güzel ama bazı sorunları var. Undefined variable, sonra resmin arkasında web sitemin menüleri gözüküyor. Resme açıklama yazamıyorum. Art Universal Lightbox eklentiside güzel ama sadece bir adet klasör tanımlayabiliyorum. Birden fazla galery oluşturmak istediğimde aynı modülü kopyalayın diyorlar. 30 tane makale yazsam 30unu da kopyalamam mı gerekli. Adamlar insanı hep ücretlisine yönlendirmişler.

Ücretsiz olarak hangi resim galerisi eklentisini tavsiye edersiniz.

Şimdiden teşekkür ederim.
S
12 yıl
Tırı nasıl hızlandırabiliriz?
Forumda biri 130 km ile tır kullandığını yazmış. Level 10 oldum, hala 90km hızla gidiyor. Hızlanması için ne yapılmalı, kaç levelden sonra hangi tır hızlı gider.

Bende Volvo FH16 Globetrotter var. Motor 700bg Tork 3150/ 1000-1550 devir.
S
12 yıl
her yer birbirine mi benziyor?
Bende yeni başladım. Sanki tüm şehirler yollar birbirine benziyor gibi.
S
12 yıl
offline gps programı
Google maps türü fakat internet bağlantısı istemeyen bir navigasyon programı arıyorum.

Teşekkürler.
S
12 yıl
orta halli az oyun oynayan biri için ekran kartı ve psu tavsiyesi?
Genelde film ve dizi izlerim. Arada oyun oynamak için tavsiye edeceğiniz orta halli ekran kartı tavsiyeniz nedir? Needfor speed ve starcraft 2 oynamayı planlıyorum.

işlemcim : 2.93GHz Pentium DualCore E6500
RAM : 2GB
Anakart : ECS g41t-m7
S
12 yıl
Aynı dosyadan iki tane olanı silme?
Masaüstü, notebook ve harici harddisk olmak üzere üç farklı lokasyonda dosyalarım var. Harici harddiski genelde yedekleme amacıyla kullanıyorum. Çalışmalarımın bir kısmı masaüstünde bir kısmıda notebookta. Bazı dosyaların en güncel hali masaüstünde bazılarının güncel hali ise notebookta var. İlk olarak çalışmalarımın güncel dosyalarının hem masaüstünde hemde notebookta olmasını istiyorum. İki bilgisayar arasındaki senkronizasyonunu nasıl sağlayabilirim?

İkinci sorum ise bazı dosyalardan ikişertane (veya daha fazla kopya) var. İkinci kopyalarını bulup harddisklerde temizlik yapmak için hangi programı tavsiye edersiniz?

teşekkürler. İyi akşamlar.
S
12 yıl
300 tl civarında tel arıyorum.
Klasik tuş takımı olan;, rehberine foto, not, doğum tarihi eklyebileceğim; not defteri; ajanda ; şifrematik için java desteği; bataryası en az 3 - 4 gün giden olan bir telefon arıyorum. Şu anda nokia 2630 kullanıyorum. Bu telefon arızaya gittiğinde birdaha nokia almam demiştim. telefonla konuşurken sesim karşıya boğuk gidiyor. Bundan dolayı aradığım telefonda ses kalitesi önemli. Biraz araştırınca samsung s5610 da karar kılmıştım . Ama forumda çok fazla başı ağrıyan olduğundan vazgeçtim. Ayrıca telefon rehberini ve notları pcsuite ile değiştirebilmem lazım. tekrar nokia mı alsam bilemiyorum. Samsungta sorunsuz bir telefon yok mu? Dokunmatik geniş ekranlı telefon kullanmak istemiyorum.

Teşekkürler.
S
13 yıl
Kitap tavsiyesi istiyorum.
Fazla kitap okuyan biri değilim. Kendime bir tablet aldım ve idefix'in ekitap uygulamasından birkaç ekitap alıp okuyorum. Okumaya geç başlamış biri olarak bir hayli zevkli işmiş. Okuma alışkanlığım olmadığı için klasikleri bile okumuş değilim.

1) Klasiklerden hangi kitapları mutlaka okumalıyım?

2) Tarih ile ilgili kitaplardan hangilerini tavsiye edersiniz?

3) İdefix dışında ekitap işine girmiş yerli bir firma var mı?

not: İnternette sürüsüne bereket bedava ebook var demeyin. Para verilmeyen şeyin değeride olmuyor. Ayrıca başkasının hakkınıda yemek istemem.
S
13 yıl
Teclast P76Ti nasıldır?
Kendime rom updatene izin veren bir tablet almayı düşünüyorum.
daha önceden tomtopdan 10$lık ufak bir şey almıştım. aşağıda linkini verdiğim ürünü düşünüyorum.

http://www.tomtop.com/7-teclast-p76ti-allwinner-a10-android-2-3-5-point-capacitive-2160p-tablet-pc-wifi-8gb.html


Forumda birçok arkadaş Ainol Novo 7 ELF kullandığını okudum. Pandawillden alanlarda da ürünlerin çok geç gönderildiği yazılmış. Açıkcası kararsız kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.
S
13 yıl
Xbox 360 almayı düşünüyorum. tavsiyeleriniz.
Ay başında xbox360 almayı düşünüyorum. Bütçem sınırlı. İkinci el bölümünde ilanlara bakıyorum ama çoğu bütçemi aşıyor. Arcadeler fiyat olarak daha uygun. Slim ve arcade arasında çok fark var mı? Benim için önemli olan son çıkan oyunları oynayabilmek. Live'e girmeyeceğim. Bütçesi sınırlı olan birine hangi modeli tavsiye edersiniz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.