C

Yüzbaşı
24 Ocak 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
361242 Gün Cezalı
356713 gün 2 s. 50 dk.
Gönderiler Hakkında
C
13 yıl
beyler gelin yeni ayakkabı modelleri buldum yeni sezon ss li
dün beylikdüzü migros da ki adidaslarda, adidasın porsche design modellerinden 2 tane ayakkabısını koymuştum. konu linki buradahttp://forum.donanimhaber.com/m_52177895/tm.htm

bugün torium avm nin içindeki adidas mağazasına girdim. sanırım cevahirlle birlikte en güncel adidas mağazası. yeni modeller dekorasyon falan oldukça iyiydi. neyse asıl konumuz ayakkabılar. yine 2 tane adidas porsche design modellerinden yeni çıkanlarından hemen gözüme çarptılar ve çok hoşuma gittiler. sizlerinde beğeneceğinizi sanıyorum. ve modeller...



hangisini alayım



bu model benim favorim. siz de biraz gaz verirseniz sanırım bunu alacağım. fiyatı 242 lira.. kotla eşofmanla şortla herşeye uyum sağlayacağını düşünüyorum?

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >





________________________________________________________________________________________________________







bu da diğer beğendiğim,, fiyatı 252 lira... bu model iyi de, ayakkabıyı giydiğimde önü çok kötü durdu. çok geniş falan hoşuma gitmedi. diğer gri herşeyiyle on numara gözüküyor sizce de öyle değil mi ???

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
C
13 yıl
foruma kayıt olurken verilen telefon numaraları
foruma kayıt olurken üyeliğimizi aktif etmek için verdiğimiz telefon numaralarnı, istenildiği taktirde başkalarına vermeniz mümkün müdür ??
bu sorunun cevabı muhtemelen hayır olacaktır.

peki çok ciddi bir olay oldu. gittim avukattır şudur budur izin belge faln aldım. böyle birşey var mı ? eğer varsa izin alındığı taktirde vermeniz mümkün müdür ??

ben birisinin numarasını istiyorum gibi gözükmesin örneği anlaşılması içn kendimden verdim.. benim numaramı isteyecek olurlarsa vermeyin diyecektim. ne olursa olsun veya numarayı değiştirme hakkımız falan var mıdır. numarayı değiştirelim.
C
13 yıl
beyler bu ayakkabılardan hangisini alayım siyah ve beyaz renkler adidas
aynı ayakkabı farklı açılar siyah

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >





_________________________________________________________________________________________________



aynı ayakkabı farklı açılar beyaz

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
http://www.shopadidas.com/product/mens-originals-porsche-design-sp1-shoes/SN278?cid=G51255
http://www.ebay.com/itm/Adidas-Porsche-Design-SP1-G51255-White-Silver-Shoes-/250846986115





fiyatı soracak olursanız 200 lira civarında.. bu ayakkabıya o kadar para verilmez yorumları yerine sadece hangisi hoşunuza gittiyse onu al demeniz benim için kolaylık olacaktır...

ayakkabıyı almamdaki amacım, bayramda tatile gidecek olmamdır. tatilde giymek istiyorum. beyaz ayakkabılar ilk zamanlarda iyi oluyor beyaz tercihim ama kirlendikten sonra kötü oluyor. o yüzden siyah da düşünmüyor değilim. ama tatilde de güneşin altında beyaz ayakkabı çok ilgi çekici olur. siz ne düşünüyorsunuz.
C
13 yıl
beyler bu t-shirt\u0027e 60 lira verilir mi ss li
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


kumaşı eşofman tarzı kaygan ve biraz ince. yakından baktığında çok iddaalı gözüküyor. çizgiler renk falan belirli parlak, çok ilgi çekici. sizce 60 lira verilir mi.. ??? benim hoşuma gitti ama fiyatı uçuk geldi. gerçi bütün nike adidas ürünlerinin fiyatı uçuk. ayakkabılar hariç bir tişörte bir şorta 50-100 lira vermek acaip zoruma gidiyor. zaten hiç de bunlara bu kadar para bayılmadım.

dar gelirliliğin alemi yok demeyin. çünkü işten çıkıyorum parayı idareli kullanmam lazım.
C
13 yıl
ilk defa otobüsteki o \"acil zamanlarda kapağı çevirin\" kapağını çevirdim
bugün akşam saat 7 civarı dükkanı kapattım. çıktım beylikdüzü migrosa gitmek üzere... metrobüse binip avcılara ulaştım..
daha sonra avcılardan da beylikdüzüne gitmek için otobüs beklemeye başladım.
aylık akbilim olduğu için rahatım hangi araba erken kalkacaksa ona biniyorum. dar gelirliliğin alemi yok. bazen yavaş mı gidiyo 2 durak sonra iner arkadan gelen başka otobüse binerim.
bunu gerçi genelde otobüste beğendiğim kız çıkmadığı zaman yapıyorum. neyse bu manita tavlamak için sürekli otobüs değiştirme maceralarımı başka bir başlıkta anlatıcam.
şimdi bugünkü konumuza dönelim. durakta bekleyen otobüse bir adım attım ve abi saat kaçta hareket edecek dedim. 5 dk sonra dedi. saate baktım 19.55 de hareket etcekmiş hmm dedim.
neyse otobüsten geri adımı atıp dışarı geri çıktım. başka otobüs geçer belki ona binerim diye.. baktım geçmedi. otobüsü çalıştırdı şoför bindim bende.
biraz ilerledi otobüs sonra ezan okunmaya başladı. bi 10-15 dk ya kadar beylikdüzü migrosda olurum açarım orucumu çok geç olmaz dedim.
bedenimde de büyük bir yorgunluk vardı. otobüste oturunca yavaş yavaş uyku beni yenecek duruma geldi. uyumamak için zor tutuyordum kendimi ama engel olamıyordum.
otobüste en çok uyumaktan korkarım. çünkü otobüste uyurken istemsizce sağa sola kafa hareket ediyo. başkalarının uyumasından biliyorum çok komik bir durum ortaya çıkıyor.
onun bende olmasını istemediğimden uyumamaya gayret gösteriyordum. gözlerimi dinlendiriyormuş gibi artist tavırlarla uyuduğumu belli etmemeye çalışıyordum.
ama bildiğin gidip geliyordum.. herkes orucunu açıyor olduğu için yollar da bomboş...
abi bizim şoför hakkaten acaip bir şekilde hızlı gidiyordu. ben uyuyor olmama rağmen bir ara gözümü açtığımda otobüsün rahat bi 150-200 ile gittiğini düşündüm.
o kadar hızlı gidiyordu ki gözlerimi açamayan ben o hızı hissettiğimde birden kendime geldim. zaten gözümü tam olarak açmamla birlikte, sadece otobüste 1 kişi ayaktaydı.
o ayakta olan kişi birden yavaş birader bu ne hız yaa dedi.. daha sonra arka sıradan birisi daha yavaş gidin şoför bey falan söylendi.
şoför de karşılık verdi hızlı gitmiyorum ki falan 80 le gidiyorum diye kendi kendine söyleniyor.. sonra şoför bi yarım saniye sonra tekrar eski hızına kavuştu.
bizim ayakta ki abi tekrar yavaş birader canımızı emanet ediyoruz sana diye çıkıştı. şoför de atarlının teki çıktı buna cevap verdi.
bizim abi gitti şoförün yanına birader hızlı gidiyon diyo az yavaş git. bak herkes burada şikayetçi diyor. sonra bize dönüp konuşşsanıza millet diye bağırındı.
niye susuyosunuz konuşun dedi hızlı gitmiyo mu. sonra herkes hızlı gidiyosun, biraz yavaş, acelemiz yok yavaş gidin diye söylendi.
bizim abiyle şoför yine aralarında atışıyolar. bizim abi diyo yavaş gitceksin sana canımızı emanet ediyoruz. sen uçuyosun.
şoför de malın teki hakikaten cevap verip durdu mal mal. sen kimsin bana karışamazsın. cart curt.
adam dedi sen son durakta görürsün ulan. şoför de ne yapıcaksan şimdi yap.
bizim abi sen son durakta görürsün nolcağnı dedi. adam da erkeksen şimdi yap falan diyo sen kimsin diyo. sen benim kim olduğumu biliyo musun diyo.
bizim abi de kimsin lan kimsin diye atarlandı. o sırada arka taraflardan yaşlı abiler geldi ayırdılar falan. şu an ootobüs hareketsiz bir şekilde torium avm durağının orada duruyordu.



dinleyen varsa devamını anlatıcam ???
C
13 yıl
otobüs yolculuğu anılarımdan hangisini anlatmamı istersiniz
şehir içi dolaşımı mı olsun, şehirler arası seyirlerim mi ? çoğunluğa göre birisini anlatıcam. oylama 40 da biter.
C
13 yıl
beni seven kaç kişisiniz
C
13 yıl
beylikdüzü perlavista\u0027da pino panpamla iftar yaptık burger steakhouse ss li
acele işim olduğundan yanından hemen ayrılmak zorunda kaldım. son anda dur fotoraf çekilelim dedi. kırmadım. kız arkadaşı lorraine'in de gözü bende kaldı. fotorafda da eli kalmış. o elini yemek esnasında az üzerimde hissetmedim

edit: resim kalktı
C
13 yıl
toplanın beyler iftar buluşmasında olanları başıma gelenleri anlatıyorum
foruma şuan bağlanma zorluğu çekiyorum bir aksilik olmazsa yazıları hızı bir şekilde göndericem. sahura kadar burdayız. sıraya dizilin
C
13 yıl
beyler çok komik bişey anlatıcaktım unuttum yaw
neydi bana hatırlatmaya çalışın
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.