H

Binbaşı
15 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
12 yıl
Wow\u0027da hile mi var? Multibox nedir?
arkadaslar az önce eye of the storm bg sinde basıma gelen olay bu.Karşıda bi shaman vardı mirror image basmış gibi aynı adamdan 5 tane dolasıyordu hepsi de 150k hp falandı koca savaşı bu adam yuzunden kaybettik tek başına base tutuyordu.Mesela totem cıkardıgı zaman 4x5 totem cıkarıyodu ortalık kıpkırmızı bir elemental cıkarıyor resmen ordu oluşuyor, etrafına toplandıgımızda elemental shamanların su geri ucurma skillini basıyor 5 adam aynı anda.Lava burst atıyor aynı anda 5 tane falan...nickleri de aynı.

Bizim bg konusmaya basladı iste multibox bu falan blizzard bundan para kazandıgı icin illegal degil ama pahalı falan dediler 1.5 yıldır oynuyorum ilk defa boyle birsey gordum/duydum...Elimde adamın kendisinden,yaptıgı skora (23-2 falandı) chat konusmalarına kadar ss var fakat suan buraya koyamıyorum internetimin yavaslıgı yuzunden aksam koymaya calısacagım.

bu olay onceden varmıydı? blizzard cidden hile satarak da mı para kazanmaya basladı? rezalet...
H
12 yıl
Deepholm delirten quest bug
arkadaşlar deepholm de quest chain in ilk kısmını yapıp 1. fragment i aldım.Sonra bu earthen ve trogg savaşının oraya geldim bu chain in de en sonunda stonefather size arkasındaki kasayı açıp fragmenti almanızı söylüyor sorun şu ki kasanın içi boş dun gece denedim relog attım olmadı sabah yine baktım yine yoktu ayrıca orda millet birikmiş durumda kimse açamıyor quest chain de devam etmiyor bug olarak report ettim ama forumları araştırdım 2-3 ay önce de yaşayanlar olmuş düzeleceğinden şüpheliyim.Deepholmde suan quest açılmıyor 82 level oldugum için uldum a falan da gidemiyorum dungeon haftalık ödülü de doldu napıcam sasırdım ya bunu rapor edebilecegimiz baska bir yer varmıdır arkadaslar?

SS koyacaktım fakat dosya fazla büyükmüş questin ismi "The middle fragment". Death knight ımla hiç sorun olmadan yaptıgımı hatırlıyorum.

bu arada orda Kanunsuz diye ally dan türk bi arkadasa rastladım ve alt-tabdayken saldırmıs bana kendisi bunu okuyorsa tesekkürlerimi sunuyorum
H
13 yıl
loadingde donma sorunu...
arkadaslar dün aksama kadar hiçbir sorun olmadan oynuyordum arada donmalar oluyodu görev yöneticisinden kapatıp tekrar giriyodum.Dün aksam birden dondu çıktım. o zamandan beri girmeye çalışıyorum loading bittiği an donuyor bi yardım edin lütfen

launcerdan repair yaptım. çözünürlükle falan oynamadım zaten gayet iyi çalışıyodu ultra grafikte sistemim ram ekran kartı falan gayet iyi..
H
13 yıl
shaman hakkında talent\u0026profession soruları,?
Merhabalar arkadaslar.Oyuna yeni basladım diyebilirim birçok class denedim inceledim en çok shaman hoşuma gitti.Shaman yüksek levellarda tam olarak neler yapar? pvp de nasıldır?

ayrıca talent olarak neler yapmalıyım? hangi meslekler shaman için en iyisidir? meslekler ile uğraşmayı severim. Dranei shaman oynuyorum malum jewelcrafting yüksek sizce jewelcrafting mi yapayım?

simdiden tesekkürler

bu arada arkeoloji cataclysm ile mi geldi?
H
13 yıl
mana regen rune per level mı? flat mi?
arkadaşlar kassadin, leblanc, annie, karthus gibi mana tüketen casterlar oynuyorum.runeların neredeyse tamamı flat ap / ap per level / mg penet şeklinde dizdim seallar hariç.Sealları da mana regen dizmeyi düşünüyorum çünkü leblanc gibi mana tüketen heroları earlyde clarity ye ihtiyaç duymadan oynamak istiyorum.Genel olarak gördüğüm buildlerde sealları mana per level şeklinde dizin denmiş fakat miktar çok az görünüyor.sizce mana regen per level mı olmalı flat mi ? early gamede hangisi daha kullanışlı olur?
H
13 yıl
vladimir build fikirleri
evet arkadaşlar kafamda 2-3 build var her oyunda deniyorum tabi bazen eskiye dönme durumunda kalıyorum.Sizden de sırasıyla kendi buildlerinizi bekliyorum.

1.buildim
1)dorans ring
2)sorc. shoes
3)rylai
4)rabaddon
5)will of anchients
burada muhtemelen oyun bitiyor fakat dünkü gibi uzayan oyunlar oldu
6)void staff

bu build tamamlandığında elixir ile birlikte 730 küsür ap ve 5500 civarı hpye ulaştım.
şimdi vlad a cooldown reduction da lazım fakat karşı takım vlad görür görmez magic resiste abanmaya başlıyor bu yüzden magic penet de çok önemli.
önerim şu :
botları ionian kasıp magic penet için haunting guise almak sonrasında build aynı şekilde devam ediyor.late de ise haunting guise i satıp void staff almak.şimdi bu durumda cooldown reduce ile birlikte mg penet bulunduruyorum fakat haunting guise ile biraz daha pahalıya patlıyor.bu düşünce hakkında fikir ve önerilerinizi bekliyorum

2.build
1)amplifying tome + hp pot
2)sorc shoes
3)tome dan hextech revolver
4)rylai
5)rabaddon
6)void staff
gerisi aynı şekilde

şimdi bu durumda void staff aldığım zaman sorc shoes satıp ionian boots alsam daha mı iyi olur sizce?sorc shoes doğrudan 20 mg penet verirken void staff %40 veriyor bu ikisi arasında farkı anlayamadım daha doğrusu %40 olayını anlayamadım.

ayrıca son bir sorum var 2 build için de:
ilk buildde dorans ring iyi bir başlangıç sağlıyor yüksek ap ve hp ile fakat ring olduğu gibi elimde kalıyor.Sizce başlangıçta biraz ap ve hpden feda edip +20 ap itemi başlasam daha sonra botlarla birlikte hextech revolver alsam daha mı iyi olur?

bunların dışında her türlü fikir ve önerileriniz benim için çok değerli olur.şimdiden çok teşekkürler
H
13 yıl
Rylai\u0027s scepter hakkında
Bu itemin slow efekti fiddle ultisi mumu'nun despair gibi devamlı dmg vuran skillerde adamlara yakın kaldıkça yineleniyormu? yoksa sadece bi kere mi slowluyor?Ayrıca nunu E skilli gibi zaten slow efekti olan skillerin slow süresini mi uzatır?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler

edit: birde ashein q skilliyle attığı vuruşlar skill mi sayılıyor hit mi? itemi ashe'e kasacağımdan değil bunu merakımdan soruyorum
H
14 yıl
silinebilir
silinebilir yanlış kaynak özür diliyorum
H
14 yıl
Google chrome kısayollar kayboldu
Sekmelerin hemen altındaki kısayolların olduğu çubuk kayboldu arkadaşlar yeni sekme açılınca çıkan sayfada görünüyor sadece bunu nasıl düzeltebilirim ?
H
14 yıl
hala youtube giremiyorum yardım edin lütfen
arkadaşlar ben open dns ayarları kullanıyordum 208 67 222 222-208 67 220 220 tabi bi ara girememeye başladım herkes gibi 1 haftadır böyle bugün arkadaşlarla konuştum arkadaşlardan birinde hiç dns ayarı yoktu daha öncede böyleydi bugün girebildiğini söyledi..başka bi arkadaş 156 154... gibi başlayan bi dns ile girdiğini söyledi yazdım denedim yine olmadı şimdi de başka bi arkadaşım open dns ayarlarının bugünden beri çalıştığını söyledi yine denedim aynı şekilde sonuç alamıyorum youtube girdiğim zaman sayfa bulunamıyor diyor lütfen yardımcı olun arkadaşlar (google chrome kullanıyorum)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.