A

Teğmen
15 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
16 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
14 yıl
avea nokia 5800mı veriyor???
arkadaşlar bugun metroportdaki aveaya girdim nokia 5800 sordum fiyat araştırması yapıyordum heryerde oldugu gibi elimizde yok dediler sonrada içerden dogru bi adam bagırdı kafamı buldu harbiden gerçekmi soluyodu anlayamadım dediğine gore avea 5 gun içinde bi kampanya yapacakmış kontraltlı paketlerle nokia 5800xm vercekmiş adama detaylarını sordum 5gun sonra acıklancak kampanya, ne bişey yok kampanının içeriği konusunda dedi. Bi bilgisi olan varmı bu konuda???
A
15 yıl
dönüşlerde otomatik yanan sis farı(viraj aydınlatma sistemi)???
mrb arkadaşlar bu son gunlerde moda olan genelde 2008 ve uzeri araçlarda olan dönüşlerde otomatik yanan sis farlarını sonradan taktırmak mumkunmu? sonradan araçlarına uygulayan arkadaşlar warmı? ve tahmini maliyeti ne olur? bilen birisi cevaplayabilise cok sevinirim internette bulamadım googleda fln arattım sonuç cıkmadı sanırım forumdada bu konuda bi topic yok simdiden tskkr ederim.

edit:benim aracım 2008 astra h ve farbika çıkışı sis farları war uzerinde
A
15 yıl
kia sorento alacaklar bu konuyu kesinlikle okusun.....
arkadaşlar 2007 model kia sorento supervivor aldık geçenlerde on cam kapanırken elim arada kaldı buraya kadar herşey normal ama cam geri kendini indirmedi allahtan hemen elimi cekebildim camı indirip sonra araya bi pet şişe koydum camı tekrar kapatmaya başladım normal bi arabada ne beklersiniz pet şişe azıcık sıkısır ve cam geri iner bizimki pet şişeyi bolecek kadar abartmıyorum bolecek kadar sıkıştırdı ben hemen camı indirdim hala iyi yonlu duşunuyorumya sistem bozulmuştur ondan cam geri inmedi.. sonra servise gidiyoruz diyorumki bu arabanın camlarında problem war bi cisim algılayınca geri inmiyor adamın verdigi cevap sorentoda boyle bir ozellik yok ben donup kalıyorum ee arka cama allah korusun bi cocugumun kafası sıkışsa ne olcak cevap yok!! arkadaşlar bu ne mantıksızlıktır 1997 model opel corsam wardı sadece on camları otomatıkti onda bile bu sistem wardı ben simdi kafayı yicem 100 bin tl werip jip alıyosun boylebir ozellik ne yok sozum yok sana KİA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.