T

Yüzbaşı
14 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
72 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
13 yıl
Turkcell Hattımdan 1 haftadır Mesaj Atamıyorum
Arkadaşlar son 1 haftadır Turkcell hattımdan mesaj atamıyorum, ancak mesaj alabiliyorum. Sim kartı başka telefona takıp öyle denedim, ama yine olmadı. Mesaj merkezi numarasını kontrol ettim sorun yok. MH ile görüştüm, orası da bir sorun yok diyor. Bu konuda bana yardımcı olmanızı bekliyorum.
T
14 yıl
Kartalcell\u0027de de 10 000 + 1000 Mesaj Dönemi Başlamış
Az önce telefonuna gelen mesajla Kartalcell kullanan arkadaşım Avea'nın rakipsiz mesaj paketini aldı (10 000 Avea + 1000 Diğer Yönlere). İnternet sitesine baktım orda da resmen paket kullanıma açılmış. Anlaşılan zamanında Kartalcell Müşteri Hiizmetlerine attığımız mesajlar işe yaramış.

http://www.kartalcell.com.tr/prices.php?pg=11
T
14 yıl
TTNET\u0027den İlginç Taktik
Galiba TTNET ADSL abonelerini kaptırmaktan bıkmış. Gidenler de sanırım indirimli tutarlardan dolayı Smile ADSL'e gidiyorlar. Bugün kız arkadaşımı bir bayan aramış, "Ben Smile ADSL müşteri hizmetlerinden arıyorum, acaba aboneliğinizi neden iptal ettrdiniz" diye sormuş. Kız arkadaşım da: "Ben hiçbir zaman Smile ADSL kullanmadım, TTNET'im vardı onu iptal ettirdim" diye cevap verince kadın bombayı patlatmış, "Pardon ben yanlışlıkla Smile ADSL dedim, TTNET adına arıyorum" diye kıvırmış.

Bunu duyunca çok şaşırdım, TTNET fiyat politikası yüzünden gerçekten çok müşteri kaybetmiş olmalı ki, nerdeyse neden Smile ADSL'e geçtin dicek hale gelmiş. Herhalde kız arkadaşımın TTNET'i iptal ettirdikten sonra Smile ADSL'e geçtiğini sanıp, Smile'ı tercih etmenizdeki sebep nedir diye soru soracaklardı eğer geçmiş olsaydı.
T
14 yıl
gençTarife 10 TL yüklendiğinde ücretlendirme nasıl olur? (gençTarife\u0027den yine gençTarife\u0027ye doğru)
Arkadaşlar internet sitesinde sadece 20 ve 30 TL yüklendiğinde nasıl ücretlendirildiği yazıyor. 10 TL yüklenince ücretlendirme nasıl oluyor? Bilgi verebilirseniz sevinirim...
T
14 yıl
Kartalcell Kontör Transfer
Arkadaşlar yakın zamanda Kartalcell hat almayı düşünüyorum. Ancak merak ettiğim bazı olaylar var. Araştırdım ama pek birşey bulamadım.

1) Kartalcell hatlarda kontör transfer imkanı var mı? Örneğin standar Avea kontörlüden bana kontör transferi yapılabilir mi? Yoksa sadece kartaldan kartala mı transfer imkanı var?

2) Kartalcell'de belirli bir kontör karşılığı heryöne paket satın alma şansımız var mı?

3) Kartalcell den veya standart Avea kontörlüden, Kartalcell abonesine SMS paketi hediye edilebiliyor mu?

4) Bayi arkadaşların bu 1903 dk hediye süre için minimum kontör yükleme şartı ile ilgili bir duyumu var mı değişebileceği yönünde. Malum 31 Mart son gün yazıyor.

Şimdiden çok teşekkürler!...
T
14 yıl
Turkcell Bireyselden Avea Kurumsala Geçilmiyormuş
Avea Kurumsal kullanmak için geçiş planlıyordum, fakat bunun için önce Turkcell bireysel olan hattımı Turkcell kurumsala çevirmem gerekiyormuş. Daha sonra ise Turkcell Kurumsaldan Avea Kurumsala geçebilecekmişim.

Kötü olan taraf ise daha önce forumda okumuştum, numara taşımak için bu işlemleri yaparsam 3 ay beklemek zorunda kalıcam. Yok mu bunun başka bir alternatifi, gerçekten 3 ay beklemem gerekiyor mu?
T
14 yıl
Turkcell\u0027de Yasal Takibe Uğrayan Hat
Arkadaşlar yaklaşık bir yıl önce bir arkadaşım için kendi adıma hat almıştım. Ama zamnla Turkcell'den ayrılmak istediği için hattı kullanmaktan vazgeçti ve beni arayarak hattı kapatmamı söyledi. Ben ise iş yoğunluğundan kapatmayı unuttum. Bugün aklıma geldi, yaklaşık 10 ay sonra

Müşteri hizmetleri ile görüştüm 310 TL borcu olduğunu ve yasal takibe düştüğünü söylediler. Bursa'da bir hukuk bürosunun ismini verdiler, orası ile irtibata geçmem gerektiğini belirttiler. Büroyu aradım, Turkcell'in faturası üzerine 300 TL de onlar koymuş, heralde masraflar için olsa gerek. Tek kurtuluşun ödemek olduğunu söylediler.

Benim merak ettiğim bu olaydan sıyrılma şansım yok mu? Fiyatı düşürme şansımız yok mu yani. Turkcell'e olan borcumu ödeyerek bu işten sıyrılabilmem için daha önce böyle olaylarla tecrübe kazanmış arkadaşların tavsitesini bekliyorum!...
T
14 yıl
MSN Live Açılmıyo (Hata Kodu Bile Yok)
Arkadaşlar MSN Live bana zorunlu güncelleştirme penceresini açtı ve bende Evet deyip güncellemeye başladım. Güncelleme bitince yeni arayüzü olan son sürüm geldi ekrana. Msn adresimi ve parolamı girdim, ancak msn simgesi etrafında 5-10 sn kadar döndü ve tkrar parola sayfası geldi. Üstelik hiçbir hata kodu da yok.

Bu durumu yaşayanlar veya bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
T
14 yıl
Yeni Turkcell Faturalı Hat Alıncak, Tavsiye Hediyesi Var Mı?
Arkadaşım yeni bir Turkcell faturalı hat alacak. Hani beni referans gösterse bana hediye dakika filan gelir mi?... Var mı öyle bir kampanya. Turkcell sitede aradım yoktu. Emi olayım dedim...
T
14 yıl
Hyundai Accent 2001 İçin Arka Amortisör
Arkadaşlar 2001 Model Hyundai Accent aracım var. Arka amortisörleri değiştirmeyi düşünüyorum. Yalnız servis bana 2*139+80=358 TL toplam fiyat belirledi.

Amortisörün tanesi 139 TL ve işçilik de 80 TL. İşçilik işi dert değil. Onu hallettiririm de, amortisör fiyatları pahalı geldi bana. Hyundai kullanıcıları uygun fiyata nereden kaliteli amortisör alacağımı söyleyebilir mi?... Boş yere servise yedirmek istemiyorum okadar parayı.

Bazı internet sitelerinde 60 ile 90 TL arasında değişiyo fiyatlar. Yalnız kalitesi nedir bir fikrim yok. Balıklama da atlamak istemediğim için sizin yardımınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.