S

Onbaşı
14 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
61 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
2 yıl
Bir zeytinyağı yakalamışım :) Carrefour içerir
Carrefourda atıştırmalık zeytin bal konserve gibi bir çok üründe %40-75 arasında değişen indirimler var.
Örneğin tariş 750ml sızma 28 lira 2lt sızma 73 lira komili 2lt riviera 68 lira bal fiyatları 8 liradan başlıyor 210gr. Narenciye balı 13 lira. Torku hoşbeş tarzı gofret 2.5 saklıköy 133 gr 1.69 negro bold 2.5 kuru fasulye pilaki 400grsm 4.85 of çay efsane 1kg 26 hazine 28 superfresh 3 lü ton balığı 18 200gram mbirlik siyah zeytin 1.15 hatırladıklarım
< Resime gitmek için tıklayın >
S
2 yıl
Axess ilk alışverişiniz hediye (50 TL ye kadar)
Kampanya bilgilendirilen müşterilere özel katılım sağlandıktan sonra yapılacak harcamanın 50 TL ye kadar olan kısmı iade edilecek. (axess,free,wings dahil 31 aralık son)

Size tanımlanmış ise uygulamadan görüntüleyebilirsiniz.
S
4 yıl
Uluslarası yardım kuruluşu tavsiyesi verecek olan var mı?
Arkadaşlar ben elimden geldiğince ihtiyaç sahiplerine dernekler yoluyla ulaşıp karınca kararınca yardım etmeye çalışan biriyim. İnternette yaptığım araştırmalarda Afrika Yemen gibi ülkelere gıda giyecek yardımı yapan pek bir kuruluş bulamadın Unicef dışında. o da daha çok çocuklar ve eğitimleri ile ilgileniyor gibi. Siyasetçilerin güdümünde olmayan, gönül rahatlığı ile yardım yapabileceğim kuruluşlar için tavsiyelerinizi bekliyorum. SENDEGEL diye bir kuruluş var bildiğim dar bir bölgede faaliyet gösteriyor. daha çok su kuyusu açıyor. Şimdiden teşekkürler.
S
5 yıl
HUAWEI Mate 20 Lite 64 GB tüm renkler 2049 TL (50 Money İade - stok 2000)
Migrosta bir kaç günlük bir indirim arkadaşlar sınırlı sayıda. Fiyat 2049 lira ve 50 money iade. Meraklısına duyurulur. İster stok bulduğunuz Migrostan alın ister aşağıdaki linkten seçin.
https://www.migroselektronik.com/kweb/clist/productListing.do?categoryId=62404&sortingCriteria=3&page=2
S
7 yıl
LEVIS 514 ERKEK STRAİGHT FİT 74.9 TL kargo dahil
S
7 yıl
Borsa hakkında hiç bilgisi olmayanlara yada bilinçli yatırım yapmak isteyenlere
Yaklaşık 15 yıldır borsada işlem yapan birisiyim. Üniversite yıllarında 2bin lira paramla ilk defa sırf gözüme hoş göründüğü için ipek matbaacılık almıştım yanlış hatırlamıyorsam 2 günde %20 kazandıktan sonra iyice aşka gelerek daha fazla kazanmak için kolları sıvadım. Geçen zamanda çok işlemler yaptım para kazandım para kaybettim. Zarardayken elimde aylarca tutup da yeter artık deyip sattığımın dakkasında hisse tavan mı olmadı, ben aldıktan 5 dakika sonra şirkete el mi koyulmadı,her gün tavan tavan gidip de bir tarafından girdikten 2 gün sonra dip dip giden hisselerden zararına mı kurtulmadım vs. vs. Çok şükür elimdeyken iflas eden bir şirkete bulaşmadım o da şansıma. hesaplama yaptığımda 70 bin zarardaydım en son :) tabi kara geçmeyi bildim daha sonra . Zaman içinde öğrendiğim en değerli bilgiyi sizinle paylaşayım; kanaatkar olmak, pahalı alım yapmamak, sabırlı olmak, şirket kötü ise zararda bile olunsa satıp kurtulmak. ben her yediğim kazıkta yeni bir şeyler öğrendim.
Şu anda bir temel analiz eğitimi alıyorum çünkü hala yeni yeni şeyler öğrenmek gerekiyor borsa oyun yada kumar yeri değil bunun bilincinde olmak ve bilinçli yatırım yapmak gerekiyor. Eğitimin sonunda ben şu anki tecrübemle şunu garanti edebilirim: daha net göreceksiniz ve riskinizi minimize ederek yatırıp yapmayı öğreneceksiniz. urda reklam ya da adres vermek doğru olmayacağından detaylar hakkında pm atabilirsiniz.(not: herhangi bir şirketin temsilcisi falan değilim yanlış anlaşılmasın)
S
8 yıl
Simpaş sigorta tavsiye (trafik ve kaskoda en uygun teklifi verdi)
aracım 2006 model megane 2 hatcback. yıllardır generali ile çalışırım hasarsızlık indirimlerim var . generali trafik için 315 kasko için 585 fiyat verdi ben en uygunu bu artık diye düşünmeye başlamışken Simpaş sigorta trafiğe 315 kaskoya 395 fiyat verdi. Firmayı ilk defa bugün öğrendim. Tavsiye eder misiniz? şimdiden teşekkürler...
S
9 yıl
9000 BTU inverter klima tavsiyesi
Arkadaşlar 10 metrekare oda için 3 marka klma arasında kaldım. Teknik özelliklere baktım işin içinden çıkamadım.
samsung ar5000 serisi ar09hsfsc 1.200 tl soğutma A++ (SEER 6,1), ISITMA İSE A sınıfı (SCOP 3,80)
Daikin FTXN25L Enjoy Inverter Klima 1800 tl civarı soğutma (SEER 5,29)ve ısıtma (SCOP 3,61) A sınıfı
Mitsubishi SRK 25 ZMP-S1 9000 BTU inverter klima 2000 TL civarı soğutma (EER 3,21)ve ısıtma (COP 3,71) A sınıfı
konunun uzmanlarınca bana tavsiye verebilecek bir arkadaş olursa çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler
S
17 yıl
ethernet kartini tanitamadim
arkadaslar bilgisayarim ag baglatilarinda sınırlı baglanti hatasi veriyo kablolarda bi sorun yok birgun once calisiyodu bugun format attim sorun cikardi simdi de.ethernet kartim inca ın-wl12ne fakat windows asound 10/100 olarak goruyo netten incanin surucusunu buldum fakat exe si yok aygit yoneticisinden asound uzerine gelip guncellestirden yapmayi denedim bu seferde hata verdi bilen varsa yardim ersin lutfen simdiden tesekkurler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.