S

Yarbay
13 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
366 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
9 yıl
Antalya\u0027da 32mbit ve üstü Vdsl2 Kullanlar Yardiminiz Lazim
Herkese iyi forumlar.VodafoneNet 64mbit vdsl paketini kullaniyorum fakat yurtiçi serverlarda hiz sonuçlari 65-70mbit arasi iken yurtdisinda en fazla 27mbit sonuç veriyor.Tarayici üzerinden dosya indrimedede maksimum 2mb/sn görüyorum .Konuyla ilgili en son türktelekom müdürlügüne gittim,eve teknisyen geldi fiziksel olarak hatta hiçbir sorun yok konuyla ilgilenicez diyip gitmislerdi.Bugün aradi telekom müdürlügü ve sorunu Ttelekom nms servisi çözecegini ama karsilastirma amaci ile Antalya'dan birkaç kisiden daha hiz testleri istiyor.Yardimci olmak istiyen arkadaşlar beta.speedtest.net sitesinde Barcelona,Milan,Newyork seçerek sonuçlarini paylaşirsa çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Not:Daha önce bu sorunla karşılaşan duymadim,ttelekom tekniyenide saşırdı bakalim sonuç ne olacak.
Idm ve benzeri dowoad programlari kullandiğımda hizin tamamini aliyorum fakat diger türlü mesela Xbox-Origin-Steam yada normal bir dosyayi tarayicidan indirdigimde hizim 1.8/2 mb saniyede..
S
9 yıl
Superonline Yurtdışı Çıkış Hakkında..Yardım Lütfen
İyi forumlar iyi pazarlar..Bir hafta önce süperonline 50mbit vdsl abonesi oldum fakat ciddi derecede kötü yurtdışı download hızı alıyorum.İlk günden beri şikayet kaydı oluşturdum ama değerleriniz normal diye sallamıyorlar.yurtiçi testlerde değer kabul edilebilir gibi (35-45 mbit hız 45 ping)ama yurtdışı felaket 8-17 mbit arası bu yüzden film vs bezneri izlerken cok sıkıntı oluyor..Sorunun sebebi ne olabilir sizce?

Hatti 1 hafta önce bağlattim ama iptal icin aradigimda sözleşmede 14 gün içinde cayma ile ilgili madde bulunmadigini bu yüzden dolayi cayma bedeli cikartacaklarini söylüyorlar..Öneriniz nedir?
S
9 yıl
Digitürk Diseqc Bağlantısı Hakkında Yardım
Herkese iyi forumlar,iyi akşamlar..
Evimde kendime ait 3 uydu kurulu Türksat,Azerspace ve Hotbird.Bu uydulardan Hotbird uydusunu Eutelsata cevirip digitürk bağlatmak istedim ve digiturke abone oldum.Fakat kuruluma gelen servis bunun imkansız olduğunu diğitürkün diseqc destekelemediğini,Türksat ve Azerspace'in iptal edileceğini söyledi bende kabul etmedim ve kurulum yapılamadı.Servis bilgisizliğimi yoksa imkansızı mı istiyorum?teşekkürler...
--Turksat ve Azerspace uydu yayinlarini eski alicim ile izlemeye devam etmek amacim,dt alicisina uydu eklenemedigi biliyorum.
S
11 yıl
Forum üyelerinden manager61 isimli üyeyi taniyan??
Başlıkta yazdigim gibi manager61 nickli uyeyi taniyan bilen bir alisverisi olan var mi?ikinci el bolumunden bi oyun aldim ama kayboldu ulasamiyorum..
S
12 yıl
Lenovo Thinkpad Tablet 2 İncelme
Herkese iyi forumlar arkadaşlar.
İki gün önce elime geçen lenovo tb 2 64 gb 34 windows 8 pro cihaz hakkında ufak bilgiler vermek istiyorum umarım yardımcı olur.çünkü ben almadan önce cok arastırsım ama aslında bişey bulamamıştım.neyse konuya gelelim.
Kutu içeriği
-Uafıck bi ac ataptör micro usb den sarj oluyor
-Şık tasarımlı Spen ve cihazın kendisi kulaklık vs cıkmıyor
Tasarım
-Cihazın tasarımı beni cok şaşırttı aslınsa internette videolarda daha kalın gibiydi ama elime alınca çok ince hafif ele tam oturan bi cihazla karşılaştım..tasarım bence 5*
-Malzeme kalitesi çok çok iyi...
-Cihaz üzerinde 1 adet tam boy usb,1 adet micro usb,Sd kart girişi ve Tam boy sim girişi ve spen için sol köşede yuva mevcut.cihaz uzerinde girişlerin konumlandırmaları çok iyi pratik yerlerde..
-Dokunmatik hissi çok iyi bana ?pad i aratmıyor dokunmatik konusunda.özellikle kalem ile kullanım super bi his resim çizmek olaganüstü bi deneyim..
Tabiki herkes için en önemli konu cihazın performansı atom işlemcinin ilk olarak sunu söylemek istiyorum wimdows 8 ilk defa bu cihazda kullanıyorum ve windows cok iyi iş cıkarmış bence özellikle tabletler için cok pratik..
Aslında cihazı aşmadan önce atom işlenciden cok korkuyordum ama yeni atom eskilerle kıyaslamak yanlış olur..performası bi tabletin ötesinde..şu ana kadar hiç bir donma kasma takılma yaşamadım.
Cihazda 1080p videoları bile cok rahat acıyor.Web üzerinde ise hiç bir videoda sorun yaşamadım hatta youtubeden 720p video izleyip aynı anda inteenete 5-6 sayada işlem yaptım ama gene bi takılma kasma görmedim..
Tablette metro arayuzu cpk kullanışlı olmuş yarı ekranda video izleyip yada tivibudan dün yaptıgım gibi ekranı ikiye bölüp biyerde barca macı diger tarafta internet ve faceden batak oynamak cok keyfli idi..
Cihaza office 2013 kurdum dpkunmatik destegi cok iyi olmuş kalemsiz bile rahat kullanılıyor office programları..
Pdf olarak kendi okuyu ğrpgramı basarılı hatta pdf üzerinde kalemle işaretleme not alma yapılabiliyor..
Kısacası eski ipad kullanıcısı olarak hersey için uygulama kurmaktan kurtulmak çok sevindirici.Eliniz altında tam windows 8 olması herşeti yapabilmeniz ve gercektende 10 saate kadar pil ömrü sunması cok iyi.
-Eksi yönleri
Usb girişinin sadece 2,5 w desteklemesi yani klavye mouse flash disk printer kamer telefon baglanabiliyor yuksek guclu aletler calışmıyor harici hdd cd rw gibi..
-Bide ekran ölceginden dolayı ipad gibi dik konumda kullanmak zor hatta imkansız..

Benden şimdilik bukadar.umarım yardımcı olur..Sorularınız olursa cevaplarım.Saygılar...
S
12 yıl
Ds5 Bayiilerde-İlk bakiş-Resim Eklendi...
Arkadaslar az önce citroen bayiisinde Ds5 inceledim.İlk izlenimim gercekten cok guzel bi arac olmus.videolarda fotolarda cok begenmemistim fakat canli gorup binince cok begendim.aracin ic ve dis tasarimi sahane.ozellikle kokpit cok basarili.kullanilan malzeme kalitesi cok yukarilarda arka koltuk tutacaklarindan tum aksama deri ve yumusak plastik kullanilmis.bi kac telefonda fotograf cekebildim ilerleyen saatlerde ekleyebilirim.imakani olan gidip incelesin araci.ustadlarinizdan detayli iceleme bekliyorum.saygilar..

Buyrun cekebildiğim bi kaç resim;

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
S
13 yıl
Fransiz araç siparisimi iptal etmelimiyim??
İyi forumlar herkese.iki hafta once cok isteyerek siparis verdigim citroen marka arac siparisini iptal edebilir miyim?bu tasarinin kabulunden sonra cok kararsiz kaldim araci alip almamakla.ciddi bi kapora biraktim geri alabilir miyim??araci cok begenip istesemde nerden biliyim biraz huzursuz oldum bu olaylardan sonra.:(tavsiyeniz nedir siz olsaniz ne yapardiniz??
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Bayii ile görüşmem sonuçu iptal edersem verdiğim 5000 tl kaporadan masrafların düşüleçegi geri kalanın iade edileceği söylendi.ortalama 1000 tl gibi bi kesinti olur dendi çünkü araç gümrüten geçmiş bayiiye yönlendirilmiş.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Herkese cevapları ve görüşleri için çok teşekkür ederim.bayii ile bugunden beri görüştüm ama kaporanın yanacagı için siparişten vazgecemedim.artık mecbur binicez ve bundan sonrası için kendi capımda başka şekilde tepkimi göstermeye çalışacagım.1000 lira kapora yakmam belki bazı arkadaşklara kolay gelebilir ama benim için değil çünkü kolayda kazanmadım.sagolun tekrardan!!!
S
15 yıl
Bad Company 2 9600m Gs
Arkadaşlar bc2 yi bşde notebookta deneym dedim fakat biraz husran oldu Geforce 9600m Gs 1 Gb 128 bit ekran kartı ile low ayarlarda bile kasıntı oluyo fps 40 uzeri gormuyo zaten acaba işlemciden kaynaklı olanilirmi işlenci core 2 duo 2.ghz de:)))yani işlemci değişitirsem 2.8 ghz filan bi artısı olurmu???
S
15 yıl
Bad Company 2 onlineye başlıayanlar Dikkat
Arkadaşlar ben online oynamaya başladım fakat şu başbelas punkbuster problemleri başladı gene girdikten 15 sn sonra oyunda atıyor bugun olmaya başladı dun sabahtan bişi yoktu.benim gibi oynamaya başlayıpta aynı sorunu alan varsa yada çözümünü bilen bekliyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.