H

Yüzbaşı
12 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
17 yıl
Merkezi anten sisteminde sorun
Oturdugum sitede merkezi anten var. Uydu alicim Yumatu MX Plus. Salondan oturma odasina 16 metre uzunlugunda kablo cektim. Su an Samanyolu TV, ATV, Kanal 1, FOX TV gibi kanallar cikmiyor. Sebebi ne olabilir?
H
17 yıl
Ariston\u0027a Tesekkur
Gecen hafta Istanbul'un Kartal ilcesinden Umraniye ilcesine tasindim.
Gecen sene aldigim Ariston marka Buzdolabi, Firin, Bulasik Makinasi ve Camasir Makinalarinin tekrar montajlanmasi icin Ariston servisini aradim. Ucreti mukabilinde gelecekleri soylediler. Fakat o tarafta isimiz olursa gecerken ugrar yardimci oluruz dediler. Ertesi gun geldiler ve hepsini ucret almadan yerlerine montajini yapip test edip gittiler.
Kendilerine tesekkur ediyorum..
H
17 yıl
MADE IN TEKNOSA!!!
H
17 yıl
İstanbul Bilişimde Panasonic PT-AE1000 fiyat farki..
Sali gunu istanbul bilişimin sayfasinda bu modelin fiyati Panasonic PT-AE1000 model projeksiyon cihazinin fiyati 3999 Euro idi. dun baktim 2999 Euro olmus. bunun fiyati mantikli mi sizce..?
H
17 yıl
Plazma Üretimi.. Goruntulu Türkçe Seslendirmeli..
H
17 yıl
Panasonic PT-AE900
Arkadaslar bir firmanin tesirinde bir sure kalmis. Liste fiyatindan 200 Euro inip 2.170 YTL dediler. Lamp Time 2 saat yaziyor. Yan tarafinda bir miktar cizik var.
Sizce alinir mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.