T

Yüzbaşı
22 Ocak 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
T
4 yıl
ASUS M5A97 EVO R 2.0 ANAKARTTA RAM KULLANIMI
benim asus m5a97 evo r 2.0 anakartta 4 ram slotu var. elimde 3 tane 4 er gb ddr3 1333 hı-level ram var. hepsi aynı model. ben bu anakartta hangi slotlara takarsam takayım toplamda 12 gb rami göremedim anakartta.1-2-3 slot, 2-3-4 slot, 1-3-4- slot . hepsini denedim olmadı. bios en son sürüm. ilginç olan anakart açılışta 8 gb görünsede windowsta 12 gb görünüyor ama kulllanılır ram 8 gb görünüyor.bu anakartla tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi. illa 2 slot ve 4 slot rammi kullanmak lazım.
T
5 yıl
warrior hp doldurma
arkadaşlar bu oyunu merak edip girdim. warrior açtım ama canı yani hp si azalınca hp recovery potu hariç doldurmanın yolu nedir. aion online da karakteri oturtur hp sini doldururduk.
T
6 yıl
15 haziran 2016 d-smart frekansları
FREKANS POLARİZASYON SYMBOL RATE FEC

10970 VERTİCAL 30000 5/6
11012 VERTİCAL 30000 5/6
12188 VERTİCAL 27500 5/6
12245 HORİZANTEL 27500 5/6
12455 HORİZANTEL 10800 2/3


AYRICA BAZI FREKANSLARDAKİ YAYINLARDA D-SMART TA AÇILIYOR

11802 VERTİCAL 17500 3/4



AÇILAN KANALLAR KULLANDIĞINIZ PAKETE GÖRE DEĞİŞİR.
T
6 yıl
SSD ile yapılan raid0 dan sonra tek SSD ye win7 kurulum sorunu
arkadaşlar 2 hafta önce 1 adet sandisk standart 128 gb ssd aldım ve win7 pro 64 bit kurup 2-3 gün kullandım. sonra 2. ssd yi alıp raid 0 yaptım.onuda bir kaç gün kullandım ama sonra tek ssd ile devam etmek istedim. bios tan raid i kapatıp ahcı mode aldım ve win7 pro 64 bit kurmak istedim. ama diskler görünmüyordu. raid den kaynaklandığını düşünerek ssd lere dışarda format attım. tekrar makinaya taktım ama biosta 2 ssd de görünsede win7 kurulum aşamasında sadece 1 ssd görünüyordu. bu diskede ahcı driver kurmadan win7 kurabildim ama ahcı driver ı kurduğumda diğer ssd takılı olmadığı halde boyut birden 2 disk boyutuna çıkıyor.yani ilk ekranda 117 gb ken ahcı driverı kurunca 234 gb oluyor ama win7 kurulmuyor.kafayı yedirtti bana bu iş. bu ssd lere ne yapmam lazım. bios sıfırlandı. yakın zamanda güncellediğim biosu eskiye aldım. fakat sorunu çözemedim. en sonunda 2 diskide takıp raid0 da image dan geri yükledim sistemi. allahınızı severseniz nedir bu sorun.daha önce mekanik disklerle raid0 kullandım. hiç sorun yaşamadım. şimdi tek ssd ile win7 ahcı kurulum yapamıyorum. ilk aldığımda yapabildiğim halde.
T
8 yıl
m2 dual kit kat
Sony türkiye sitesinde 4.4 kit kat Update gelmiş görünüyor fakat telefondan ne pc Comp.tan güncelleme görünmüyor. Güncelleme alan varmı acaba.
T
8 yıl
sapphire hd7850 oyunda gpu load sorunu
arkadaşlar bir süre önce sistem değişikliğine gittim ve intel i5 4570 işlemci asus h87 plus anakartla yoluma devam edeyim dedim. sistem değiştikten sonra elimdeki sapphire hd6850 ekran kartımdan daha fazla performans alır oldum. daha iyi olsun diyerek yerine sapphire hd7850 2gb ekran kartı aldım. sorun şu. hd6850 de oyundayken gpu yüzde 90 dan aşağı inmezdi. kalabalık yerlerde yüzde 99 a dayanırdı. ama yeni kartım hd7850 de normal yerlerde yüzde 80-90-95 ken asıl kalabalık yerlerde gpu yüzde 40 lara kadar iniyor ve işlemciye yüklenmeye başlıyor. eski driver yeni driver format hepsini denedim.bu neden kaynaklanabilir.tekrar yazıyorum . işlemci i5 4570 anakart asus h87 plus ram 2x4 gb ocz gold power supply thermaltake 750 watt. hd6850 ekran kartımdayken böyle bir sorun yoktu. bu konuda yorumlarınızı bekliyorum.
T
8 yıl
hd6850 ile hd4850 yada hd5850 crossfire olurmu
şu an sapphire 1gb hd6850 kullanıyorum. anakartım crossfire destekli. 1. slot 16x 2. slot 4x çalışıyormuş crossfire da. oyunda daha iyi performans almak için mevcut ekran kartları olan hd4850 ve hd 5850 den biriyle crossfire olurmu. işlemci i5 4570 3.2 ghz . turbo 3.6 ghz.
psu 750 watt thermaltake.
T
8 yıl
ttnet taahhütlü yalın internetten hipernete geçiş yapan varmı?
ben halen 3-4 aydır 2 sene taahhütlü ilk sene 58 tl 2. sene 55 tl olmak üzere limtsiz yalın internet kullanıyorum. tt net sayfasında hipernete geçiş olur deniyor. bu şekilde geçen varmı acaba ve sonrasında ne kadar fiyat değişikliği oldu?
T
8 yıl
hepsi buradada satılan - lumia 720 - 925
T
8 yıl
ZTE ZXHN H168N modeme access pointle bağlanma sorunu
daha önce komşumda airties rt 205 modem vardı ve tp link Access poitle çok rahat bağlanıp interneti kullanıyordum. sonra arkadaş hipernete geçti ve ZTE
ZXHN H168N modem verdiler. fakat ben bu modeme eskisi gibi Access pointle bir türlü bağlanamadım. sonra rt 205 i lan portlarından birine bağlayıp Access point
moduna aldım ve gene bağlanamadım. Access point sağlam. başka Access pointle de bağlanamadım. neden olabilir fikri olan varmı. zte modemin wireless ayarlarını ben yaptığım için
ayarlardanda eminim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.