M

Yüzbaşı
06 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
15 yıl
Sony VGNFW463 Dil Problemi
Bu laptopu yeni aldım. İlk Vista kurulumunu yaptım fakat vista ingilizce oldu. Her şey İngilizce ve düzeltemedim. Bunu nasıl türkçe yapabiliriz? Yardımcı olursanız sevinirim.
M
15 yıl
Sony VGNFW463 Dil Problemi
Bu laptopu yeni aldım. İlk Vista kurulumunu yaptım fakat vista ingilizce oldu. Her şey İngilizce ve düzeltemedim. Bunu nasıl türkçe yapabiliriz? Yardımcı olursanız sevinirim.
M
15 yıl
Logitech G25 Direksiyon sorun yardımm!!
Merhabalar,
G25 direksiyonum ile ilgili bir problemim var.
Yeni format attım bilgisayara. Race Driver Grid kurdum ve G25 le oynuyorum. Fakat bir yarış sonra falan direksiyon düz durması gerekirken hafif yamuk duruyor. Yani arabanın düzgün gitmesi için direksiyonu yamuk tutmam gerekiyor. Arabanın rot ayarı bozulmuş gibi oluyor yani. Bunun sebebi ne olabilir? Yazılımsal mı yoksa donanımsal mı bir hata var? Format atmadan önce de aynı oyunu oynuyordum böyle bir problem yoktu. Yardımcı olursanız sevinirim.
M
15 yıl
EKRAN KARTI TERCİHİ 8800GT Mİ HD4770 Mİ ?
Yeni bir ekran kartı alıcam fakat fazla para vermek istemiyorum. Ati X1950Pro ekran kartım vardı yandı. Oyun için alıcam kartı, Onun yerini dolduracak daha iyi bir ekran kartı arıyorum. Sistem özellikleri:
Gigabyte P965 DS3 anakart
Intel core2Duo E6320 1.86Ghz işlemci
350W asus PSU
22'' monitör
Windows XP kullanıyorum. DirectX10 pek önemli değil benim için..
özellikle oyunları 1680*1050 çözünürlükte iyi özelliklerde oynamak istiyorum. Benim düşüncelerim şunlar;

öncelikle 2. elleri ucuz olduğundan 512Mb 8800Gt düşünüyorum.100-150 tl arası bulabilirim.
Sonrasında ise ATi HD4770 düşündüm ama 203 TL fiyatı var. Bunun performansı 8800GT'den iyi midir emin değilim. Bir sürü farklı yorum okudum kararsız kaldım. Eğer performansları yakınsa direkt 8800Gt alıcam.
9800Gt düşündüm ama hem fiyatı HD4770 ile aynı veya daha fazla hemde performansı düşük gözüküyor.
Olmadı Ati HD 4850 alıyım diyorum ama PSU sıkıntı yaratırmı? PSU yu değiştirmek istemiyorum. Bunu almışken 1Gb ramli alayım diyorum. Verdiğim fiyat farkına değer mi?
Aslında PSU sıkıntı yaratmasa gönlüm Nvidia x260'tan yana ama kaldırmaz büyük ihtimal. Bir de işlemci dar boğazı olabilir, fiyat da yüksek.

Yardımlarınızı bekliyorum..
M
15 yıl
Ekran Kartım yandı..Yenisini alıcam
Selamlar,
Sapphirre Ati X1950Pro ekran kartım sanırım yandı, oyun oynarken ekran birden karardı ve reset atmak zorunda kaldım sonrasında ise monitöre görüntü gelmiyordu. Ekran kartının başka bilgisayarda denedim yine görüntü alamıyorum, sorun kesin ekran kartında ve yandığını düşünüyorum.
Şimdi sistemime yeni ekran kartı arıyorum. Oyun oynamak amaçlı bir ekran kartı olacak. Başta Ati HD4770 düşündüm ama çıtayı biraz daha yükselterek HD4850, Nvidia GTX260 belki GTX275 alabilirim tabi sistemime hangisi uyar onu öğrenmek istiyorum. Sistem özelliklerim şöyle:
350W Psu
Gigabyte 965P DS3 anakart.
Intel core2Duo E6320 1.86 Ghz işlemci
2 Gb Kingston 800 Mhz ram

Bir de ekran kartımı alalı 2 yılı geçti, acaba garantisi devam ediyor mudur bunların garantisi iki yılla mı sınırlı??
M
15 yıl
Ekran kartım mı yandı??
Selamlar,
Bilgisayarda oyun oynarken ekran birden kare kare oldu ve ardından karardı, bilgisayar kitlendi. Ben de reset attım. Fakat bir daha monitöre görüntü gelmedi. Biraz bekledim sonra tekrar bilgisayarı açtım ilk baştaki siyah ekran yazıları ve XP logosuna kadar açıldı ama tam masaüstü açılırken yine ekran karardı ve görüntü gelmedi.Güvenli modda açabildim. Belki açılır diye yine normal denedim ama bu sefer hiç görüntü alamadım. Monitörü başka bilgisayarda denedim sorun yok.
Sonra ekran kartını çıkardım, arkadaşın ekran kartını benimkine taktım, çalıştı. Yani anakartımda problem yok. Benim ekran kartını onun bilgisayara taktık fakat yine görüntü gelmedi, ama ekran kartını biraz esnettik falan arkadaşın bilgisayara tekrar taktık, normal çalıştı. Dedik bir oyuna girelim kartın sıcaklığını ölçelim. Oyuna girdik fakat bilgisayar reset attı ve bir dahaki açılışlarda yine görüntü gelmedi. Benim kasaya ekran kartımı tekrardan taktım, hala görüntü alamıyorum. Kartın fanı dönüyor ama görüntü falan yok.
Büyük ihtimal kart yandı. Sebebi neden bilmiyorum hiç overclock falan da yapmadım 2 yıldır stabil çalışıyordu.
Acaba kartı tamir ettirebilir miyim yani transistör falan mı yandı ki yoksa kartı çöpe atıp yenisini mi alıcam??
M
15 yıl
bu ilandaki doğan nasıl
http://www.sahibinden.com/ful_orjinal_dogan_93_slx_1_6_WQQaXQQ10527422WQQpXQQdisplayitem

6.500 YTL ye anlaştık. Sizce bu fiyata nasıldır?Yardımcı olursanız sevinirim
M
15 yıl
94 Model Opel Vectra
94 Model Opel Vectra 1.8,LPG li, Sunrooflu, Klimasız, 9000 YTL'ye alınır mı?
Bir de bu arabanın problemleri var mıdır? Kullanan arkadaşlar memnunlar mı? Çok Yakar mı? Bilgi verirseniz çok memnun olurum...
M
16 yıl
10 yaşından büyük araçlara kasko??
Merhaba.

1996 model Honda Civic sahibiyim. Acaba 10 yaşından büyük arabalara kasko yaptırabiliyor muyuz. Önceden kaskosu yoktu. Yaptırabiliyorsak hangi firmalar yapıyor?

teşekkürler..
M
17 yıl
Ankara\u0027da HP Servisi??
Laptop bi kaza sonucu yere düştü DVD-ROM yerinden çıktı, Ekran kırıldı göstermiyor hiç, Bilgisayar tuşuna basınca elektrik geliyo ama sanırım bir ksım donanımları görmüyor. HP servise yollamayı düşünüyorum. Ankarada ki HP servisleri nerelerde var?? Ya da ucuza bilgisayarı yaptırabileceğim bir yer söyleyebilir misiniz??
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.