K

BSC Editörü
05 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
121 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
10 yıl
Xbox 360\u0027ın Bahar Paketi Duyuruldu

     Microsoft tarafından bugün yapılan duyuruya göre Xbox 360'ın Bahar paketi duyuruldu. Yeni nesil konsol satışları yanında eski nesili unutmayan Microsoft, Xbox 360'ın yanına iki oyun ekleyerek yeni bir paket duyurdu.
 
     Paketin içinde Xbox 360 konsolunun kendisi 250GB kapasiteye sahip olarak geliyor. Forza Horizon kutulu versiyonla paketten çıkarken, Borderlands 2 için Xbox Live kodu çıkıyor. Paketin içinde son olarak 1 aylık Xbox Live Gold üyeliği bulunuyor. Mart ayının sonunda çıkacak paket için şimdilik bir fiyat belli değil.

 

K
10 yıl
Humble Weekly Sale\u0027da SEGA Paketi


     İstediğiniz fiyatı ödeyerek oyun satın almanızı sağlayan Humble Weekly Sale'ın SEGA paketi satışa çıktı. Toplam 10 adet oyuna sahip olan ve 7 gün sürecek Weekly Sale'ın içeriği şu şekilde.

     Humble Weekly Sale SEGA paketi ile, istediğiniz fiyatı ödeyerek Alpha Protocol, Company of Heroes, Rome: Total War ve Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit oyunlarına sahip olabiliyorsunuz.
 
      Eğer daha fazla oyun almak istiyorsanız 5.99 dolardan daha yüksek bir fiyat ödeyebilirsiniz. Bunun karşılığında ise The Typing of The Dead: Overkill, Binary Domain, Renegade Ops, 10 Classic SEGA Genesis Games, ve Medieval II: Total War'a sahip oluyorsunuz. 14.99 dolar ve üstü öderseiz ise belki de Total War oyunları içinde en başarılı olan oyunlardan birisi olan Total War: SHOGUN 2'ye sahip oluyorsunuz. Tüm oyunları Steam'e ekleyebileceğiniz satışın yapıldığı sayfaya http://buradan ulaşabilirsiniz.
 

K
10 yıl
Total War: Rome II\u0027nin Hannibal at the Gates DLC\u0027si Duyuruldu

 
     Total War: Rome II oldukça kötü bir çıkış yapmıştı. Çıkışında pek çok bug bulunan oyun, defalarca güncelleme alsa da yine de serinin hayranlarını pek memnun edememişti. Bir milyon adet satan oyuna üç ay önce Caesar in Gaul DLC'si eklenmiş ve tek kişilik oyun moduna yeni özellikler eklenmişti. Bugün ise Hannibal at the Gates DLC'sinin çıkış tarihi açıklandı.
 
      Duyurulan yeni DLC oyunun haritasına Batı Akdeniz bölgelerini ekleyecek ve Roma ile Kartaca arasında geçecek savaşları konu alıyor. Arevaci, Lusitani ve Syracuse adında üç yeni faction ekleyecek olan paket son olarak Roma ve Kartaca'ya yepyeni bir diplomasi araştırma ağacı ekleyecek. 27 Mart'ta çıkacak olan DLC 14.99 dolara satışa sunulmuş durumda.

K
10 yıl
Total War: Rome II - Hannibal at the Gates Trailer
Total War: Rome II'nin yeni DLC'sinin tanıtım videosu.



K
10 yıl
Sony, The Last Guardian\u0027a Olan İlgiden Memnun


     Yıllardır geliştirme aşamasında olan The Last Guardian bir türlü son haline ulaşıp çıkışını yapamadı. 2007'den beri yapımda olan oyun için normalde 2011 yılına tarih verilmişti ancak yapım aşaması bir türlü bitemedi. Sony Worldwide Studios America'nın Playstation yazılım geliştirme ekibinin başkanı Scott Rohde'a göre Sony ilgiden memnun. IGN'e konuşan Rohde,
 
     "Bize %100 inanabilirsiniz sadece iyi oyunlar yapmak istiyoruz. Ve insanların bu oyuna ilgisini görünce tabii ki oyunu tamamlamak istiyoruz. Ama oyunu iyi yapmak en önemli amacımız. Bir oyunun iyi olduğunu düşünmüyorsak onu çıkartamayız."
 
     Oyunun Playstation 3'e mi yoksa Playstation 4'e mi çıkartılacağı sorusuna yanıt vermeyen Rohde, Worldwide Studios içinde bir grubun yapıma devam ettiğini ve insanların oyuna hala ilgi duymasının bir onur olduğunu söyledi.
 

K
10 yıl
Unreal Engine 4 Firefox Üzerinde Çalışıyor


      Epic Games'in Unreal Engine 4 oyun motorunu lavları, çeşit çeşit yaratıkları veya binaları yaratırken gördük. Ama bu sefer aynı oyun motoru bir internet tarayıcısı üzerinde çalıştı. Mozilla bugün yayınladığı videoyla birlikte Unreal Engine 4'ün Firefox tarayıcısı üzerinde çalıştığını duyurdu.
 
      Mozilla'nın söylediğine göre hiçbir eklentiye ihtiyaç duymadan Unreal Engine 4 oyun motoru Firefox üzerinde çalışıyor. Yayınlanan videoda üç boyutlu Epic's Soul'dan ve iki boyutlu Swing Ninja'dan görüntüler yer alıyor. Henüz oyun motorunun son hızda çalışmadığını belirten Mozilla, yine de oyunların normalde çalıştığı FPS'ye yakın bir oran elde ettiğini söylüyor.

K
10 yıl
Sıra Tabanlı RPG, Angry Birds Epic Duyuruldu


     Rovio, Angry Birds'ün tutmasıyla birlikte ana oyunun üzerine ufak ufak yenilikler yaparak pek çok farklı temaya sahip oyun çıkartmıştı. Ara sıra Amazing Alex gibi farklı fikirler deneyen firma, Angry Birds markasından vazgeçemiyor.
 
     Geçtiğimiz hafta yeni oyunla ilgili teaser yayınlayan Rovio, ortaçağ temalı bir oyuna işaret etmişti. Ve gerçekten orta çağ temalı bir oyun geliştirdiler. Angry Birds Epic isimli oyun sıra tabanlı dövüş sistemine sahip bir RPG olacak. Crafting sisteminin de olacağı oyunda, zırh, silah ve potion üretebileceğiz. Mobil bir oyuna göre oldukça iyi görünen bu özellikler Angry Birds oyununa nasıl oturtulacak bilemeyiz. Avustralya ve Kanada'da bu hafta çıkışını yapacak oyun ilerleyen dönemlerde diğer ülkelerde de çıkış yapacak.
 
 

K
10 yıl
Steam\u0027de BAFTA İndirimleri Başladı


     PC için dijital oyun satış platformlarının en büyüğü olan Steam'de BAFTA indirimleri başladı. British Academy Games Awards'a aday gösterilen oyunlar bu indirimlerde yer aldı. Yarın 18:00'a kadar sürecek olan indirimlerde oldukça etkileyici yapımlar yer alıyor.
 
     İndirimlerde, büyük bütçeli yapımlardan Assassin's Creed Black Flag %40 indirimle 35.99 dolardan satılırken, Bioshock Infinite 7.49 dolar ve Tomb Raider 6.66 dolardan satışa sunulmuş durumda.
 
     Bağımsız yapımcılar tarafında ise yarım milyondan fazla satan Papers, Please 4.99 dolar, Brothers A Tale of Two Sons 4.99 dolar, The Stanley Parable 8.99 dolar ve ilginç ameliyatlar yapabileceğiniz Surgeon Simulator 2013 3.40 dolardan satışa sunuldu.

Listenin tamamına http://buradan ulaşabilirsiniz.
 

K
10 yıl
Ubisoft Montreal\u0027e Göre E3 2012, Watch Dogs\u0027u Tanıtmak İçin Çok Erkendi


     E3 2012'de ortaya çıkan Watch Dogs, son günlerde her yönüyle oldukça tartışılıyor. En son grafiklerinde ortaya çıkan gerilemeyle gündeme gelen Watch Dogs bu sıralar pek gündemden düşecek gibi durmuyor. Watch Dogs'u geliştiren Ubisoft'un Montreal stüdyosuna göre ise E3 2012 oyunu tanıtmak için erken bir tarihti. Montreal stüdyosundan Jonathan Morin EDGE dergisine bu konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ubisoft'un CEO'su Yves Guillemot tarafından zorlandıklarını söyleyen Morin açıklamalarına şu şekilde devam etti.
 
     "Yeni nesil konsolların nasıl olacağını bilmiyorduk. Watch Dogs en başından beri yedinci nesil(Xbox 360, PS3) konsollarda çalışıyordu. Fakat biz Watch Dogs'da bazı sınırları zorlamak istedik. Yani ileride oyunların nasıl gözükmesini istiyorsak o şekilde geliştirmeye çalıştık. Yves bizim E3 2012'ye gitmemizi istedi ancak biz erken olduğunu düşünüyorduk ama sanırım o haklı çıktı."
 
      Watch Dogs aslında Kasım 2013'de yeni nesil konsolların çıkışına yetiştirilmeye çalışılıyordu ama oyun 2014 yılına ertelenmişti ve en son geçtiğimiz günlerde oyunun 27 Mayıs tarihinde çıkacağı açıklandı.
 

K
10 yıl
Söylenti: Mirror\u0027s Edge 2\u0027nin İlk Detayları Ortaya Çıktı


     DICE'ın beğenilen oyunu Mirros's Edge'in devam oyunu Mirror's Edge 2 E3 2013'de duyurulmuştu. Eski nesil konsollara çıkmayacak olan oyun, sadece yeni nesil konsollara ve PC'ye çıkacak. Oyunun yapım aşamasından video gördüğünü söyleyen bir kişi oyundan bazı detaylar sızdırdı.
 
     Belirtilenlere göre, E3 2013'de gösterilen Mirror's Edge tanıtım videosu tamamen gerçek zamanlı oynanmış ve dövüşler dahil hiçbir şey önceden hazırlanmamış. Her şey spontane olarak gerçekleştirilmiş ve grafiksel olarak da oyun E3 2013'deki gibi gözüküyormuş.
 
     Açık dünya olacak oyunun ana hedefi sizi çevreyi araştırmaya itecek yaşayan şehir duygusunu yaratmak olacak. Açık dünyanın bazı bölgelerinde her zaman çevrimiçi olma zorunluluğuna olduğu belirtiliyor. Co-op ve zamana karşı yarış gibi rekabetçi yarışlara sahip olacak oyunda dövüş sisteminde büyük yeniliklere gidildiği belirtiliyor. Son olarak ise oyunun çıkış tarihinin 2016 yılının işaret edildiği belirtiliyor.
 

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.