E

Teğmen
20 Ocak 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
9 yıl
kablo tv için scart girişi (dönüştürücü)
Selam Dostlar

Kablo tv için televizyonum'da uygun tuner girişi olması gerekiyormuş bilmiyordum.

Bunun için bir dönüştürücü yada box'ı nereden satın alabilirim. Bu box'lar normal receiverlar mıdır?
E
9 yıl
1200-1300 arası tavsiye 40-42 inch
Selam beyler

1200-1300 arası tavsiye 42 inch var mı aklınızda olan hiç? Inanılmaz özellikleri olsun istemiyorum, güzel görüntü full hd yeterli, tavsiye varsa süper olur
E
9 yıl
airties6372so wi-fi bulunamıyor
İyi Akşamlar;

Android telefonumda, Sup.Online'ın verdiği airties6372 modemi wi-fi ni göremiyorum. Başka pc'ler yada cihazlar wi-fi'ı görüyor fakat ben göremiyorum.

Bunun gibi bir sorun yaşan oldumu daha önceden?
E
9 yıl
Vizesiz Yunan Adası Turları Öneri ?
Selamlar Dostlar;

Bu temmuz ayında vizesiz yunan adası turlarını araştırıyorum. ETS nin filan var, birde Oddssey var sanırım. Bu turlara giden hiç bir arkadaşım yok, eşimle gideceğim bir öneriniz yorumunuz var mı acaba?

Sizce 3 gün için 3000'liraya yakın para harcamaya değer bir tur mu olur? Akşamları adaları gezemiyorsun sanırım, sadece gün içi geziyor geri dönüyor yatıyorsun. Gemilerde sallıyor filan diyorlar, nispeten küçükmüş bu karaköyde filan gördüklerimize göre.
E
9 yıl
Django Google App Engine ????
google app engine'de Django deploy etmek için adım adım hangi yolları izleyebilirim? Bildiğiniz bie kaynak var mı acaba?
E
9 yıl
İstanbul Web-Uygulaması geliştiren şirket tavsiyesi
İyi Günler Herkese;

İstanbul'da tcp/ip, socket programlama kullanılarak geliştirilecek olan bir web-uygulama için yazılım şirketi araştırmaktayım. Yardımcı olabileceğiniz, bildiğiniz bir şirket var mıdır?
E
9 yıl
3g wınn modemi yurtduşından almak
Merhaba

aliexpress.com üzerinden HUAWEI E303 3G USB dongle satın aldım. Alırken "unlocked" diye belirtiler. Yinede burada IMEI kaydı yaptırmak gerekicek midir sizce?
E
9 yıl
HUAWEI
Iyi günler arkadaşlar;

HUAWEI e303 model usb stick modem arıyorum, fakat huawei'nin kendi sitesi tam anlamıyla çalışmıyor ve bir bayii bulamıyorum.

Huawei usb modem satan yer bileniniz göreniniz var mı?
E
9 yıl
2015 yılbaşı akşamı mekan fiyatları
Merhaba Beyler Bayanlar;

Malum yılbaşı akşamı yaklaşıyor, bazılarımız evde dinlenerek yada toplanarak, bazılarımızda dışarıda bir mekanda bu akşamı geçirmeyi planlıyoruz.

Bende biraz araştırma yapmaya başadım, dışarıda bu işin maliyeti ne diye? Baktim fiyatlar uçuk, hem burada gördüğüm fiyatları paylaşayım hemde sizlerden de gelebilecek olan yerlerin fiyatlarından bende dahil herkes haberdar olsun istedim. Alt tarafta bir kaç yerin fiyat ve linkini paylaşıyorum, yenilerine denk geldikçe paylaşmaya devam ederim. Fiyatlar kişi başı fiyatlardır. Şimdiden iyi seneler.

İstanbul

Liman Restaurant 300 TL fasil + dj + yemek+içki http://limanlokantasi.com/

La Boom 150 TL yemekden sonra club tarzına dönüyor sanırım http://www.laboomistanbul.com

Ege Rum Meyhanesi 250 TL fasıl+yemek+içki + oryantal

Eleos 170 TL fasıl+yemek+içki

İzmir

Mumlu Meyhane 250 TL müzik +yemek + içkiwww.mumlumeyhane.com.tr/

Swissotel Büyük Efes 230 TL'den başlayan fiyatlar (Altay çıkıyor)
E
10 yıl
Mac için Firework Alternatifi
Merhaba Arkadaşlar

Mac için alternatif Fireworks programı önerebilir misiniz? Open-source olabilir. OS X için crack bulmakta zorlanıyorum. Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.