E

Çavuş
03 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
15 yıl
Daemon ile Çalışan Oyunda Save Yapamama
Problemim zaten başlıktan anlaşılıyor. Save'i yaptım gösteriyor, yani saving oluyor işlem bitiyor ama o dosyayı hiçbir yere kaydetmiyor. Yardımlarınızı bekliyorum...
E
15 yıl
.com adresi blogspot\u0027a yönlendirmek
benim blogum var ve onu ismi çok uzun olduğu için bir .com ile biten adres alıp o linki her tıklayınca benim .blogspot.com olan adresime yönlendirmek istiyorum. ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum...
E
16 yıl
Kablolu Modemde Kopma Sorunu
Modem markası US Robotics ttnet kullanıyorum, internete normal bağlıyken birden resimde gözüken adsl yazısının altındaki ışık sönüyor daha sonra ortadaki ışık sönüyor bağlantı kesiliyor tekrar kendiliğinden otomatik bağlanmaya başlıyor sonra tekrar kopuyor tekrar bağlanıyor... Bir kaç defa sürüyor böyle bazı gün sürekli bazı gün hiç olmuyor. Önerileriniz?

http://img379.imageshack.us/my.php?image=pic1tb3.png
E
16 yıl
Ekran Kartı Driver Update
Elimde ASUS Extreme AX550 yongalı 512mb'lık ekran kartı var ATI driver kullanıyorum... Ama driver bazen hata veriyordu ve bu problem ara ara oluyor... Ne yapabilirim? Özellikle ekran kartını update etmeli miyim? Önerileriniz???
E
16 yıl
Rapidshare\u0027da download sorunu
Geri sayım bittikten sonra download server'ini seçip download level3 falan yazan yere yazıyorum şifreyi girdikten sonra tabii ama download linki gelmiyor en başa premium - free kısmına geliyor.. Yardım..
E
16 yıl
RapidShare\u0027te download sorunu
Download için verilen süre dolduğunda hangi serverdan indireceğime karar verip şifreyi yazıyorum ama download from Level3 (mesela)'a basınca download linki gelmiyor en başa tekrar premium - free kısmına dönüyor? Sorunu bilen var mı? Yardım lütfen...
E
16 yıl
Şebeke Sorunu
Telefonum 6610i ve 3 senelik.. Bugün yere düştüydü ve kapağı falan çıktı sonra parçları birleştirdim kartı taktım ve telefon çekmedi.. Avea çekmiyordu Turkcelli denedim o biraz çekti.. Birkaç defa daha avea'yı takıp çıkardım turkcell biraz çekiyordu avea hiç çekmiyordu.. Sonra telefonu hafifçe vurdum falan bu sefer turkcell de çekmedi.. Ne yapmam lazım?
E
16 yıl
Firefox download sorunu
Firefox'ta download yaparken masaüstünü seçip işaretliyorum download bitiyo programı açıyo kendi otomatik ama dosyayı C:\Docmu.&Set.\***\LocalSet.\Temp ' in içinde buluyorum.. Otomatik açmayı kapatıyorum ama bu sefer de Temp'te dosya gözükmüyor dosyanın değişitirme tarihi bugün ve o dakkayı gösteriyo ama dosyanın kendisi yok yardım.....
E
16 yıl
download penceresi kendiliğinden kapanıyor
Download penceresi açıkken simge durumuna küçülte basıyorum yani onu aşağıya çekip başka bir işle ilgilenmek istiyorum ama basınca hemen kendiliğinden pencere kapanıyor. Fakat yükleme başlayıp hiçbir yere basmadan pencerenin üstünde beklersem yani aşağıya atmazsam yükleme devam ediyor. Sorunun çözümünü bilen varmı???
E
16 yıl
Download Penceresi Kendiliğinden Kapanıyor
3-4 gün önce de aynı sorunla karşılaşmıştım ama soruma cevap alamadım ben de zaten sorunu çözme konusunda yeni birşey daha buldum.. Download'un ilk penceresine evet diyorum sonra tamam'a basıyorum ondan sonra yükleme başlıyor hani o küçük kare işte.. O kareye simge durumuna küçülte basınca yükleme kapanıyor hemen; ama basmayıp en aşağıdaki sekmelerde seçili olarak beklersem birşey olmuyor ama bu seferde sadece onunla uğraşmak zorunda kalıyorum yani onu aşağıya çekip başka bir işle ilgilenemiyorum.. Böyle bir sorunla karşılaşan ya da nasıl çözüleceğini bilen var mı???
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.