H

Er
03 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
10 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
15 yıl
Gelişmiş CRC Hatası
Arkadaşlar,
bildiğimiz crc hatasının gelişmişiyle karşı karşıyayım. Hangi download manager olursa olsun, eğer parçalı olarak indiriyorsam partı kesinlikle crc hatası veriyor. Ama tek parça halince indirsem yani eşzamanlı bağlantı sayısını 1 yaparsam crc hatası çıkmıyor karşıma. Ama bu durumda da şöyle bir durum oluyor ki tek kanallı indirdiğim için acayip yavaş iniyor dosya. 30 kb nin üstüne çıkmıyor ortalama ALLAH bilir kaç oluyordur. Önceden böyle bir durum hiç yoktu. Ayda yılda bir tane crc hatası alırdım onu da tekrar indirirdim sorun hallolurdu. Ama şuan istisnasız bir şekilde crc hatası alıyorum. Neden olduğu nasıl hallolacağı hakkında fikri olanların bilgilerine talibim.
H
16 yıl
Belli Bir Sitede Login Olamama
Abiler şimdi başıma gelen bu saçma durumu daha önceden hiç duymadığım için anlatmak da biraz güçlük çekebilirim onun için kusura bakmayın. gelelim probleme.

-X sitesine (belki reklam olur vs. onun için ismini vermiyim) herhangi bir browserla girmeyi denediğimde açtığım kısayola giriyor ama o ilk açtığım sayfa dışında hiçbir sayfaya girilmiyor. Diyelim ki sitede Anasayfa/X/Y kısayolu var. Bu kısayolu ilk adımda girebiliyorum ama ilk önce anasayfa/X e girip sonra Anasayfa/X/Y a giremiyorum.yani ilk adımda herhangi bir başlığa giriyorum ama ondan sonra hiç bir şey yapamıyorum. Bu arada sitede herhangi bir sorun yok hep de girdiğim bir siteydi ama bu sabah bir baktım girilmiyor. Başka bir pcyle denedim herhangi bir problem yoktu.
H
16 yıl
Dvd den Dvd ye Kopyalama ve Hard Disk ten dvd ye Yazma
1)Önceden kiraladığım dvd filmleri yedeklemek istiyorum. Denemedim hiç ama sanırım kopya sorunu yok bu dvdlerde. Çünkü zaten bu kiraladığım dvdler kopya. Onun için kopya promlemi olduğunu sanmıyorum. Bu dvd filmleri boş dvd ye nasıl yazdırabilirim.

2)Bazı dvd fimleri de hard diske kaydetmiştim. Onları da boş dvd ye yazdırmak istiyorum.

Ama önemli nokta şu, bu konuda acemi olduğum için resimli anlatım rica edeceğim. Siteye baktım biraz, hep birileri birilerine yardımcı olmaya çalışmışlar ama hiç resimli anlatım göremedim. İnşallah biri yardımcı olabilir.
H
16 yıl
dvd veya cd ye şifre koyma
abiler yazacağım dvd veya cdlere şifre koymak istiyorum. bu şifreyi dvd nin içinde ne olduğu görülmesin diye istiyorum yani içinde ne olduğunu görüp onu açmayı engellemek için değil. dolayısıyla sıkıştırıp da şifre koyma gibi bir şey istemiyorum. yardımcı olabilecek var mı acaba. bu arada yanlış yere açtıysam kusura bakmayın....
H
17 yıl
Edimax AR-7024Um reset???
abiler origo marka modem kullanıyordum onda 192.168.1.1 sitesine girip modemi resetliyordum. edimax marka modemlerde hangi siteden reset atılıyor bilgisi olan var mı???
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.