K

Çavuş
02 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
16 yıl
HD DVD EP-30 TAKAS
ARKADAŞLAR ,HD DVD EP-30 VAR ,BUNU HARİCİ HARD DİSK İLE TAKAS ETMEK İSTİYORUM ,İZMİRDE OLUPTA ,İLGİLENENLER CEVAP YAZSIN
K
16 yıl
HT-DDWG800 kullanıcılarından bilgi lütfen
HT-DDWG800 Kullanıcısı veya test etmiş arkadaşlardan bilgi rica ediyorum, bu ürün alınmalımıdır ,iyi yönleri varsa kötü yönleri nelerdir,bunun yerine önereceğiniz 600-700 ytl civarı ev sinema sistemi nedir , lcd tv , hd receiver , toshiba ep-30 dvd kombinasyonu için kullanacağım
K
16 yıl
Kontrast oranlarının sırrı ?
Arkadaşlar,

Yeni LCD tv ler piyasaya çıktı ve en çarpıcı yanlarıda yüksek kontrast oranları ,ancak Teknosa nın büyük bir magzasında , kontrast oranı LG nin 50000 (32lg5000) lik ,phillps in 33000 (42pfl5603) lik yeni lcd tv lerini yan yana görme şansım oldu ve inanamadım , aynı magzadaki bir 40R81 den daha iyi değildi,özellikle ,bir cars isimli film in biterken küçük ekranda görüntü ve büyük kısım siyah ve beyaz yazılar geçmekteydi,siyah-beyaz farkı lcd tv lerde çok net ortaya çıkmıştı ,bu yeni lcd tv lerde 8000 kontrastlı lcd tv den daha iyi değildi, hele samsung un 40m87 ve 40 f86 daki siyah farkı çok çok açık ara önde idi ,bu konuyu tartışmaya açmak ve lcd tv konusu ile ilgilenenkleri aydınlatmak için ,bu konuyu gündeme getirmek istedim, bu konuda bilgi ve görüşleri olanlar varsa ,herkesle paylaşsınlar

Benim imkanım yoktu eğer olsaydı teknosa da bu anlattıklarımı fotograflayacaktım, çünkü tek tek çekilen kullanıcı görüntüleri aradaki farkları göstermiyor, ama teknosada yanyana farklı marka lcd tvleri gördüğünde herşey ortaya çıkıyor , eğer teknosa çalışanları katkı koyarda , bu görüntüleri eklerlerse ,konuya çok katkıları olabilir.
K
17 yıl
SAMSUNG N87 KLUBÜ
ARKADAŞLAR MERHABA , SAMSUNG N87 MODELİNİ ALMADAN ÖNCE ÇOK ARAŞTIRDIM AMA BU SÜREÇ ÇOK KOLAY OLMADI MALESEF RESİM VE BİLGİ PAYLAŞIMLARINA ULAŞAMADIM ,YENİ ALACAK VE BENİM GİBİ ALMIŞ ARKADAŞLAR İÇİN BU BAŞLIĞI AÇMAK VE N87 KULLANICILARI VE DENEYİMLERİNİ BİR YERE TOPLAMAK İSTEDİM ,PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUM.


KABLO TV DEN YAYINLARI İZLİYORUM, 46" LCD TV ALIRKENDE BU YAYINLARIN BENİ RAHATSIZ EDECEĞİNİ DÜŞÜNDÜM AMA N87 BEKLEDİĞİMDEN ÇOK DAHA İYİ GÖRÜNTÜLER VERİYOR.

AYAR DETAYLARI ÇOK FAZLA BUNLARIDA KURCALAYARAK EN İYİ SEÇİME ULAŞMAYA ÇALIŞACAĞIM ,KABLO TV GÖRÜNTÜLERİNİ SİZLERLE PAYLAŞIYORUM.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.