A

Yüzbaşı
18 Ocak 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
11 yıl
F3SV yerine F3SA olurmu?
Selam arkadaslar,

Ebay den F3SV mother board aldim ama yanlis anlama sonucu seller bana F3SA gondermis. Simdio tekrar gondermek istemiyorum bu yuzden F3SA yi kullanabilirmiyim F3SV yerine? Yardimca ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler
A
12 yıl
Oyun oynamak icin en uygun telefon....
Herkese selamlar,

Genel bir konu olacak ama umarim ilgilenenler olur simdiden tesekkur oyun oynamak icin en uygun telefon sizce hangisi (HDMI kablosu ile televizyona baglanacak cinsten ).
A
12 yıl
PC ve Telefon için kablosuz kulaklık?
Merhaba Arkadaşlar,

PC ve Telefonum için uyumlu kablosuz kulaklık bakmaktayım .Telefonum sony ericson C902. Her ikisindede sorunsuz kullanabileceğim. Uygun fiyat bir kablosuz kulaklık bakıyorum .Yardımcı olabilrseniz sevinirim.Birde teledonda kullandığım blutooth cihazını bilgisayarda kullanabilirmiyim? ve gerektiğinde telefon konuşmalarını yapabilirmiyim.Şimdiden teşekkürler.
A
12 yıl
Win 7 için Bluetooth gadget
Merhaba arkadaşlar bana bir tane bluetooth gadget lazım.Açma ve kapatma için, nette aradım bulamadım yardımcı olabilecek arkadaş(lar) var ise memnun olurum herkese hayırlı akşamlar.
A
13 yıl
Notebook ekran kartı sorunu
Asus F3SV notebook 8600m GS ekran kartını görmüyor bios güncellemelrinin hepsini yaptım driver kaldırıp yeniden yüklemeyi denedim kurulum başlıyor ama kurulamaz dedi ama mevcut ekran kartı driverını kaldırıp yeniden başlattığımda win 7 ekran kartını görüp drıveri yüklüyor kurmuş olduğu v1.3 driver.Önceleri sürekli başlatılıyor diyordu ve resetliyordu bende güvenli kipte başlattım şimdilerde ekran kartsız kullanıyorum önerisi olan varmı ?
A
13 yıl
ASUS F3SV ekran kartı sorunu
Merhaba arkadaşlar bilgisayar ı açtığımda yeide başlıyor güvenli modda açtım ama ekran renkleri karışık geliyor.Bn 8600m gs ekran kartını değiştirmek istiorum 512 mb 0veya 1 gb hangi ekran kartlarını takabilirimbu konuyla ilgili acil yardıma ihtiyacım var.şimdiden teşekkürler
A
13 yıl
ASUS F3SV Modifiye
Öncelikle herkese merhaba .ASUS F3SV 240 DR model notebook ekran kartını değiştirmek istiyorum mevcut ekran kartı 8600 GS harici 128 bit 256 mb nvidia bu ekran kartını max kaç mb yapabilirim.teşekkürler.
A
13 yıl
Eta 7 config.eta bulunamamıştır hatası - ACİLLLLL !!!!
Merhaba arkadaşlar benim sorunum bu config.eta ila alakalı paylaşım ayarlarını değiştirdikten sonra bu hata ila karşılaştım. Paylaşım ayarlarını normale çektiğimde ise halen devam etmekte. 2 bilgisayarda kurulu ağ üzerinde çalıştırılıyor server gib olan PC deki sorunsuz çalışıyor ama diğer PC çalışmıyor.Paylaşım ayarları full denetim ama halen config.eta hatası veriyor. sizlerden acil yardım bekliyorum.şimdidden teşekkürler.
A
14 yıl
Win7 kurulum sonrası problem
Slm arkadaşlar XP nin kurulu olduğu sürücüyü biçimlendirdim ve win 7 kurdum fakat açılış ekranında daha önceki windows sürümü ve windws 7 adında 2 seçenek geliyor resimde de görüldüğü gib yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

http://img338.imageshack.us/img338/4978/dsc00619lj.jpg
A
15 yıl
Asus F3SV ve Window 7 64 Bit
Arkadaşlar öncelelikle herkese selamlar, bende Asus F3SV 240 DR Notebook Var şu an win 7 32 bit kullanıyorum ama cad/cam (Solidworks, Autodesk Inventor gibi...Belki bilmeyenlerimiz vardır..)yazılımları kullanacağım performans açısından win 7 64 bit kullanmak istiyorum. mevcut işlemci 2.4 GHz santa rosa, Ram DDR2 667 MHz, Ram i 4 gb yaparsam performans artarmı. Yorumlarınız bekliyorum şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.