N

Teğmen
18 Ocak 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
19 yıl
Anti Virüs Seçim Klavuzu
Bir çok kişi nortondan nefret ediyor (bende pek sevmem belli oluyor zaten) ama burda bir çok insan "kerpesky","nod32","avast","antivir" gibi yazılımlara kitlenmiş bu programın hepsini kullandım evet virüs temizledikleri bir gerçek ama çok iyi değilde özellikle virüs bulaşmış dosyaları "heal" tedavi olayı bir çoğundada mevcut değil system dosyalarına bulaşmış bir virüs ü temizlemeye kalktığımızda bize işletim sistemini tekrar kurmanın yolu gözüküyor.

Ama Norton AVG ve Panda antivirüs yazılımlarının heal olayı çok güzel desteğini veriyor. Ama pandanın ara yüzü ve kullanışı pek ergonomik değil değil (avg ve norton a oranla) Norton sistemi kasıyor demişler kasma diye birşey artık son zamanlarda yok güvenliği aşırı abartan arkadaşlar için birşey diyemem tabiki scan esnasındada kasması gayet normal.

Ama AVG7 yi mükememmel kılan özeliklerde bundan sonra başlıyor programın arayüzü adama güven veriyor resmen ayrıca bulaşn virüs hakkında bilgi ve heal yazılımın indirebileceğin adresleri veriyor ve ÜCRETSİZ olması başka bir güzelliği.
N
19 yıl
Kaç Dakika Dayak Yiyebilirsiniz?
Ben 10 dakika boyunca 15 kişiden dayak yedim 10 dakka sonra kendime gelip o mekandan uzaklaştım :D
N
19 yıl
Bios Yazma Makinesi
Ya ben alim dedim bulamadım yapayim dedim devresi yok bu yeni tip (3 4 yıldır piyasada yaygın olan) biosları kare şeklinde ve yerlerine çok sıkı oturdukları için bozulduklarında başka bir makinin üzerinde yazmak neredeyse imkanısz kadar zor sorum şu;

Bios yazma makinesi devre şeması olan yada link verebilicek bi arkadaş varsa sevinirim ..
N
19 yıl
Winamp ve 4+1
Kullanlar biliyordur belki ama ben biraz kurcaladım bulamadım winamp ile 4+1 ses sistemini çalıştırmak istiyorum ama diğer iki kolon çok pasifize kalıyor iyi ses vermiyor. Winamp ile 4+1 i nasıl çalıştırırım?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.