P

Çavuş
18 Ocak 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
17 yıl
ATI Radeon yuklenmıyor
ana kartım yandıgı ıcın teknıge vermıstım pc dondukten sonra ati radeon yukleme cd imi kesinlikle yukleyemiyorum daha yukleme işlemine bile baslamadan ya ekran kilitleniyor ya da restart yapıyor. Yukleyemedigim icin su an goruntuler hep kesik kesik. bunu nasıl halledebilirim ??
P
17 yıl
Dvd-rom :(
bilgisayarım teknik servisten geldikten sonra(anakart yanmıstı) dvd-rom'u gordugu halde dvd ya da cd okumuyor. Yeni yapılmış biseye de yeniden format atmak istemiyorum. Ne yapabilirim??
P
18 yıl
ikinci işletim sisteminden nasıl kurtulurum
[size=1]artık nasıl yaptım bilmiyorum ama c ye iki işletim sistemi kurmuşum. bilgisayarım başlarken hangisini seçmek istediğimi sorup duruyor. ikincisini nasıl silebilirim bilgisayarımdan yardım lütfen
P
18 yıl
quake web cam !!
arkadaşlar quake web cam aldım alet başkasının bilgisayarında gayet güzel çalışıyor ama benimkinde yüklendiği ve bilgisayar onu tanıdığı halde hiç bir şekilde görüntü alamıyorum, ne yapabilirim yardım edin hiç bir şekilde düzeltemiyorum...

-------------------------------------------------------------------------------------
MS Windows XP SP1, Intel P.4,
2,66 GHz, 512 RAM,Radeon 9550
P
19 yıl
virüsten birtürlü kurtulamıyorum!!!
windows klasöründe snap.exe adlı bir virüs var. Kaç kere taratıp sildim, güvenli modda bile aynı işlemleri yaptım, klasörü bulup sildim ama hala kurtulamadım, sanki her seferinde kendini yeniliyor! Nasıl kurtulucam ben bundan, yardım edin lütfen.
P
19 yıl
fan sorunu
basit bi sorun olabilir belki ama, fanın çalışmadığını farkettim(anakartın üzerindeki değil) ve fandan çıkan bi kablo da takılı değil, boşta duruyor, yerinden çıkmış galiba, kaç gündür de bilgisayarla ilgili sorunlar yaşıyodum bundan olabilir mi, bi de onu nereye takcam hiç bi fikrim yok.
P
19 yıl
BİLGİSAYAR KİLİTLENİYOR, GEÇ AÇILIYOR...
Arkadaşlar şu birkaç ay bilgisayarı değiştirmeme imkan yok, bana bari bir ay idare edecek çözümler önerin:) bilgisayarıma elektrik gelse dahi harekete geçip ekrana görüntü gelmesi neredeyse yarım saat alıyor. ayrıca eğer bir iki dakika bilgisayarda işlem yapmazsam bilgisayar kilitleniyor. dikkat ettim klavye girisini çıkarırsam böyle bir sorun yaşanmıyor. neler önerirsiniz?
P
19 yıl
çok acil-klavye bilgisayırımı kitliyor
Q klavyeden F klavyeye geçtim ancak geçtigimden bilgisayar açıldıktan bir süre sonra bilg. kilitleniyor. hiçbir tuş çalışmıyor. ayrıca şunu farkettim ki dos ortamı f yi değil Q yu algılıyor. sorun bu olmasın? bunu bios ayarlarından yada başka bir türlü düzeltmem mümkün mü?
P
19 yıl
Benim için çok önemli
arkadaşlar insan kaynakları uzmanlarının özellikle kullandığı ya da bilmesi gereken bilgisiyar programları neler bir bilginiz var mı? (Ofis programları dışında)
P
19 yıl
güvenik ayarlarıyla mı ilgili?
arkadaşlar bir sorunum var. internetteki bazı sitelerin (buna bu site de dahil) ilk açılışta sayfaları açılmış gibi görünüyor, ama boş ekran var sadece. 'yeni pencerede aç' dediğimde açılan yeni pencerede sayfa görüntüleniyor. sizce neden olabilir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.