K

Teğmen
26 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
10 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
12 yıl
canon mp540 6C10 hatası
arkadaşlar merhaba yazıcım 6C10 hatası veriyor sürekli ve herhangi bir çıktı almaıyorum. çözümünü de bulamadım. çözümüyle ilgili bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum.
teşekkürler.
K
13 yıl
megane 2 hb xenon far tavsiyesi
arkadaşlar merhaba; aracıma xeonon far taktırmak istiyorum ancak uçuk bi fiyatı da karşılayacak durumda değilim ama malzemenin de kalitesiz olmasını istemiyorum... nasıl bir ürün önerirsiniz? adana da ikamet ediyorum bu arada..
şimdiden teşekkürler
K
13 yıl
megane 2 benzin göstergesi/lpg kullanırken
arkadaşlar merhaba

aracım megane 2. 1 hafta önce lpg taktırdım. araç giderken lpg ile çalışmasına rağmen arabanın benzin ile çalışır gibi algıladığından göstergenin düştüğünü biliyorum. peki kontağı açıp kapattıktan sonra gösterge gerçek yerine gelir mi? arabayı lpg takıldıktan sonra çok fazla kullanmadığım için tam anlayamadım göstergenin durumunu.

bilgisi olanların yardımını bekliyorum.

teşekkürler
K
13 yıl
pioneer deh-2000mp ve pioneer direksiyon kumandası
arkadaşlar merhaba,

pioneer deh-2000mp cd-mp3 çalar modeli ile acaba pioneer'ın direksiyondan kumandası olan cd-sr100 uyumlu mudur acaba?
satan kişinin çok bir bilgisi yok tüm modellere uyar diyor ama emin olamadım.
bahsettiğim ürün;

http://urun.gittigidiyor.com/PIONEER-CD-SR100-PIONEER-DIREKSIYON-KUMANDASI_W0QQidZZ36669089

bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum...

teşekkürler
K
13 yıl
filmli cam \u0026 muayene?
arkadaşlar merhaba;
bir arkadaşımdan duyduğuma göre artık camlarında film olan araçlarda tuv-türk'ün muayenesinden geçebiliyormuş.
bu konuyla ilgili detaylı bilgisi olan var mı?
teşekkürler
K
13 yıl
ön ve arka hoparlör uyumu
arkadaşlar merhaba;

arabam 2006 megane 2 hb 1.4 authentique. aracı aldığım kişi kasetçaların altındaki göze pioneer marka mp3-cd çalar taktırmış, aracın en arkasına da sunta çaktırıp suntaya 4 tane kayık pioneer marka hoparlör koymuş. ancak ön kapıdaki ve göğüteki 2 hoparlörü cd çalara bağlamamış kasetçalara bağlı hala o hoparlörler. araçta anfide olduğunu söylemişti ama ben anfinin nerede olduğunu hala göremedim sesten de anlıyamıyorum anfinin olup olmadığını. cd çaları kullanırken ses sadece arkadan geldği için hem arkadakileri rahatsız ediyor hem de araç içinde konuşan kişiyi duyamıyorum. sizce kasetçalara bağlı olan ön taraftaki 4 hoparlörü (kapı ve göğüstekiler) de cd çalara bağlatırsam sizce ses uyumunda bir sorun yaşarmıyım? yada bu bahsettiğim sorunlardan kurtulmak için ne tavsiye edersiniz?

teşekkürler
K
13 yıl
Logitech M205 kablosuz mouse
Arkadaşlar merhaba. Geçen gün aldığım logitech m205 kablosuz mouse'un altındaki kırmızı lazer ışık yanmıyor ancak mouse'un çalışmasında herhangi bir sorun yok. Mouse'un altında "invisible optic" yani görünmez optik yazıyor, kırmızı ışığın olmamasının sebebi bu olabilir mi?

Teşekkürler
K
13 yıl
2006 model megane 2 hb 1.4 için lpg kit tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba;

2006 model 1.4 megane 2 hb için en uygun lpg kiti hangisidir acaba? kullanan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

teşekkürler
K
14 yıl
DVD +rw üst üste yazma sorunu
arkadaşlar merhaba. aldıpım dvd +rw ye fotoğraflarımı yazıyorum ve yazma işlemini bitirip dvd yi çıkartıyorum. daha sonra bu dvd nin üstüne yeni resimlerimi yazdığımda ise daha önceki yazılmış olan veriler kayboluyor sadece en son yazdıklarım duruyor. acaba bu sorun neden kaynaklanıyor ve nasıl giderebilirim?
şimdiden teşekkürler...
K
14 yıl
vestel de ntv ve ntvspor izleme
arkadaşlar merhaba. vestel marka bir receiver ım var. modelini tam olarak iblmiyorum ama menu + 6666666 yapınca emu menusu açılıyor ve interntte belirtilen şifreleri yazıyorum şifreli maç yayınlarını izlemek için ama hala şifreli. başka şifreler mi yazmam gerekiyor acaba? bilenler varsa yardımcı olursanız çok sevinirim...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.