M

Onbaşı
17 Ocak 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
17 yıl
My Mobiler - Bilgisayarınızdan Mobil Cihazınızı Yönetin
< Resime gitmek için tıklayın >
Bugün tesadüfen başarılı bir mobil telefon yöneten bir desktop uygulaması buldum. Yukarıki resimden anlayacağınız üzere program bilgisayarınıza bağladığınız PDA nızı yönetmenize yarıyor. eğer siz de benim gibi mesaj atarken bilgisayar klavyesi kullanmayı seviyorsanız en azından bilgisayar yanındayken işinizi kolaylaştıracak bir program. Uzaktaki bir bilgisayara bağlanıyormuş gibi mouse ve klavye kullanarak her türlü işlemi yapabiliyorsunuz

http://www.mtux.com/
M
17 yıl
PDA\u0027ları USB den Wi-Fi kartı gibi kullanmak
Sorumu başlıkta tam ifade edememiş olabilirim ama tam olarak şöyle;
Elimde ne usb ne de pci wireless kartim olmadıgını düşünelim. Telefonumun wireless üzelligini kullanıp USB üzerinden wireless a çıkabilir miyim. Aslında konu ile ilgili bir program buldum ama Trio telefonlar için çalışıyor sanırım. PDANet isimli programı kurdum fakat sadece GPRS için bağlandıgını düşünüyorum. Fakat sitesinde Triolar için olan versiyonunda wireless ağlara bağlanıp internete girebileceği de yazıyor.

http://www.junefabrics.com/palmnet/

Eğer bu programın yada benzer işi görebilecek bir programın nasıl çalıştıgını bilen arkadaş varsa yardımlarını esirgemesin.
Saygılar.
M
18 yıl
Divx den DVD yapmak
divx videoyu mpeg2 mpeg wmv vs formatlara çevirebiliyorum bir sorunum yok ama divxdeki altyazıyla beraber dvdye nasıl yazabiliriz. veya mpeg2 ye çevirdikden sonra altyazı da dvd ye ayrıca mı yazıyoruz. Yardımcı olabilecek arkadaş varsa cok sevinirim.
M
18 yıl
FlashLabel, LightScribe?
Gecenlerde NEC 3551 dvd writer aldım. Hem fiyat/kalite olarak en uygunuydu. FlashLabel özelliginin oldugunu ögrendim. Hemen bi boş DVD aldım Lightscribe özelligi olan. Ama ne yazıkki Nero da FlashLabel bölümünden yazmaya calısınca bi türlü görmedi. Bilen bir arkadas yardımcı olabilir mi. Kullanan varmıdır bu olayı ?
M
19 yıl
Asus A7V8X Amd 2500 xp için fan tavsiyesi
Arkadaşlar elimde Asus A7V8X anakart ve Amd Athlon XP 2500+ işlemci var. Üzerinde amd ile beraber gelen fan var ve cok kucuk. Fan almayı düşünüyorum. Dijitalcenter.com dan fan baktım ama neyin uyup uymucağı konusunda bilgim yok. Bu konuda kullanan arkadaş varsa veya konfigirasyonuma uygun bir fan önerirseniz varsa sevinirim. Şimdiden cok teşekkürler.
M
19 yıl
ekran görüntüsü kaydetmek ??
arkadaşlar ben ekranda oynayan bir videoyu kaydetmek istiyorum. Aslında bu işi macromedia captivate - Camtasia - Hypercam gibi programlar yapıyor. Ama bu programlar video oynatmalarını algılayamıyor.. şöle diim. Mesela webcam gibi veya herhangi bir programın işleyişi veya dier görüntü motionlarının hepsini kaydediyor. Fakat directshow kullananları edemiyor. mesela videoları. veya nasa world wind kullandıysanız ordaki görüntüleri de edemiyor. Siyah ekran olarak kaydediyor. Bunlar Directshow kullanıor die sanırım. bunları capture etmem için gerekli bir program var mı.. tşkler.
M
19 yıl
hotmail kilitleme sorunsalı
cogumuz biliyoruzdur..ICE COLD RELOADED adında bir programla xxx@hotmail.com şeklindeki e-mailleri cok sayıda şifre deneme olayıyla günübirlik kitleniyor. Programı decopile edip Defreeze olayına baktım fakat butonun bi işlevi yok. Çok rahatsız edici bir durum.. Varmıdır bunu günübilirlikde olsa açmak.. gerci bi kac arkadasımın baya bi süredir açılmıyo. Parola sıfırlamak da işe yaramıyor. bu lamerce saldırılardan kurtulmak için varmıdır bi çözüm sunabilecek arkadaş.. (hotmail.com dşında adres almayı dene die cevap vercek arkadaşlar daha yaratıcı olsunlar:) )
M
19 yıl
V9520 Magic reset sorunu
elimde 128 MB Asus V9520 Magic ekran kartı var. Bilgisayar bir süre çalıştıktan sonra makine reset atıyor. Bunu digital tv kartından bişeler izlerken yapıyor.. bir yerden Sistem aygıtlarından VIA CPU to AGP 2.0/AGB 3.0 Controlleri VIA CPU to AGP Controller olarak deiştirdimde sorun çözülür die yazıodu. Denedim su an halen aynı sorun devam ediyor.. Var mıdır bu sorunla karşılaşan arkadaş. Zaten okcugum üzre dandik bi kart sahibiymişim :) sorunu şimdilik çözersem iyi olacak ama yeni bir ekran kartı gözüküyor ufukta :)
M
19 yıl
Zoom 5510b Belası!
4 5 gün öncesi adsl aldım modem olarakda bir arkadasımın tavsiyesi üzerine ZOOM 5510b aldım. Burdaki cogu arkadasın isyanından ziyade benim sorunum baya ilginc. Modemin bütün portları acık olmasından mı kaynaklanıyor nedir 10 15 dk da bir makineye virüs girmeye calısıo. Tabi bunu makineye 4. formatı attıktan sonra anlayabildim. Çünkü makineyi kuruyorum. Sp2 kuruyorum Kaspersky + ad ware de kurup internete baglandıgım andan 15 dk gecmeden makinede ilginc haller oluyor.. HWCLOCK.exe die bi backdoor vardı onu bi şekilde hallettim ama su an halen zone alarm kurulu ve dakika başı saldırı engellior. Anlamadıgım olay aynı modemi kullanan arkadas da böyle bi sorun yok. Hatta onda SP2 dahi yok. Sorun ne olabilir ?? Aynı problemi yaşayan varsa yardım ederse sevinirim
M
19 yıl
biostan otomatik açma sorunu...
elimde Asus p4c800 deluxe anakart var.. sorunum şu.. ilk zamanlar makineyi biostan ayarlayıp açıyordum.. gel gelelim aniden açmamaya başladı. bios ayarlarını default yaptım..açmak için ayalarları tekrar yaptım.. bios güncellemesi de yaptım en güncel bios var su an.. ama halen açmıyor.. sorun ne olabilir ? varmıdır böyle bir problemle karşılaşan arkadaş?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.