T

Onbaşı
21 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
15 yıl
SES KAYDI YAPARKEN ANLAM VEREMEDİĞİM İNSAN SESLERİ!!
güvendiğim bu siteye yaşadığım bir olayı anlatıyorum ve yayından kaldırılıyor bunun ispatı zor bir şey değil sesleri nasıl yükleyebilirim diye soruyorum yardımcı olun lütfen!!
T
16 yıl
LÜTFEN YARDIM FREN PEDALI TAŞ GİBİ!!
2005 Model Toyota Yaris 1.0 MMT 16500km sürekli servis bakımlı hiç bir eksiği yok! 3 gün önce yüksek süratte 120-130 civarı virajı alamayarak yoldan çıktım yolun kenarındaki sazlıklara girdim ufak tefek çizikler dışında hiç bir şey olmadı onlarda yıkayınca geçti her neyse o gecenin sabahında kalkığımda araç çalışmadı bunun nedeni fren pedalının taş gibi olmasıydı frene basamadığım için otomatik aracımı çalıştıramadım servisi aradığımda daha sert basmamı çalışacağını söylediler neyse ki çalıştı fakat ertesi sabah kalkığım da yine aynı sorun meydana geldi bu gün aracı servise götürdüm tüm tekerleri söküp bütün fren sistemini kontrol ettiler havasını aldık bir şey yok dediler eve geldim 6-7 saat sonra tekrar araca bindim sorun devam ediyor bu arada araç uzun süre bekledikten sonra ilk çalıştırmada fren taş kesiliyor normal kullanımda da fren performansı gayet normal sertliği de normal bu olay başına gelen ya da bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..
T
16 yıl
PARDUS \u0027TA TEKİR NASIL KURULUR YARDIM!!
Tekir paketini bir türlü kuramadım!!
T
17 yıl
Pardus \u0027ta sanal cd çalıştırmak!
Pardus ile iso uzantılı dosyaları nasıl çalıştıracağız yani windows 'taki deamon tools 'un alternatifi var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.