T

Yüzbaşı
19 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
19 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
T
8 yıl
TOM CLANCYS DIVISION OYUNDAN ATMA SORUNU???
arkadaslar oyunu dun yukledım ve oyuna gırer gırmez sinematik biter bitmez oyundan atıyordu arastırdıgımda sorunun ekran kartının son surumunu yukledıgımde duzelıcegını ogrendım denedim ve hakikatende girdim oynadım ama bugun gırmeye calıstıgımda oyuna gırıorm 1-2 dakka oyunda kalıyorum daha sonra direk oyun kapanıyor ve windows ekranına dönüyorum. forumda arastırdım ama bu hatayla karsılasan yok sanırım. bu konu hakkında bilgisi olan varmı ? Ekran kartım zotac gtx970 amp extreme core edition driver : 364.51 kullanıyorum

( oyunu ekran kartını alınca hediye olarak verdiler steam üzerinden değil ubisoft aracılıgıyla oynuyorum)

yardımlarınızı bekliyorum şimdiden cok tesekkurler.
T
11 yıl
Support Rune Page - Yardım.
Maini support olan arkadaslardan yardım beklemekteyım. Sitelerden biraz arastırma yaptıgımda "9 Greater Mark of Armor , 9 Greater Seal of Armor , 9 Greater Glyph of Magic Resist , 3 Greater Quintessence of Gold" dizilimi yapılmıs genelde. Sizlerinde fikirlerını almak istedigim. genelde oynadıgım supoortlar BC , Leona , Taric ve Thresh. şimdiden teşekkürler.
T
11 yıl
99 LP de iken +0 LP gelmesi ?
arkadaslar nedeni nedir herhangı bır bug mı ? supporta mesaj atıyımmı ? basına böle bir olay gelen varsa söleyebilirmi ?
T
11 yıl
Heart of Gold Özlemimizi özetleyen video :(
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NMk72HsYA90

duygulanmamak elde değil :(

Not : Daha önce verildiyse kaldırılabilir.
T
11 yıl
Türk Serverında Draft Pick ?
arkadaslar yaklasık son 1 aydır turk serverında oynuyorum ve yenı 30 level oldum , ilk başta 30 level olmadıgım ıcın gorunmuyor sandım ama sebep bu değilmiş... Serverdan draft pick kaldırıldımı yada hiç oldumu ?
T
12 yıl
m5 vs ACER Canlı Yayın.
http://www.twitch.tv/absolutelegends

Turnuva macıdır, iftara kadar vakit geçirmek isteyenler yada canı sıkılanlar izleyebilir. ^^
T
12 yıl
Hire Skill Değişimi ??
arkadaslar yanımıza aldıgımız hirelerın skıllerını deıstırebiliyormuyuz ? foruma biraz göz attım ama bulamadım,yardımlarınızı bekliyorum.
T
12 yıl
SERVER GELDİ !! Karakterler duruyor ^^
evet arkadaslar korkulan olmadı ve karakterler duruyor. hadi serverlara :D
T
12 yıl
DIABLO 3 hire ve item soruları ^^
arkadaslar diablo 2 dekı gıbı yanımıza hire alamıyormuyuz ? anladıgım kadarıyla sadece tek gırdıgımızde alabiliyoruz ama emın olamadım ve sizlere sormak istedim. bunun harıcınde "Magic Templar Ralic ,Magic Scoundler,Magic Enchantress" itemler ne işe yarıyor ?anladıgım kadarıyla "hire" lere takılıyor bu eşyalar bunun harıcınde herhangi bir kullanım alanı varmı ? son olarakda "Page of blacksmith" ve "Page of jewelcrafting" nedir :)
T
12 yıl
Ve Varus Satışta.
arkadaslar oyunda olanlar re-log yapsınlar. ufak bir patch yükleyecek ardından oyuna gırdıgınızde alabilirsiniz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.