S

Teğmen
19 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
13 yıl
Canon G12 yada Panasonic Lx5
sizce hangi makineyi tercih etmeliyim, Panasonic makine daha compact olmasi daha tercih edilebilir kiliyor makineyi, ancak tavsiyelerinizi beklerim...

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
S
13 yıl
BB messengerin avantaji nedir?
Merhaba arkadaslar,

bi muddettir yeni bir telefon almayi planliyorum, turkiyede ki ailemle mesajlasmak istiyorum..android bir htc dusunuyorum,internet paketi sayesinde surekli acik olan msnimle tr deki kardesimle msn de falan baglanti kurcam,ancak su blackberry nin messengeri aklima takildi,acaba kardesime de bi black berry alipta onun messengerini mi kullanayim yoksa herhangi bir internet paketi ile msnde mi konusayim,kisacasi su black berrynin messengerinin avantaji nedir?
S
14 yıl
Seçimime yardım lütfen
http://www.istanbulbilisim.com.tr/MacBook_MB403LL-A--Z0FKQ--APPLE-DUNYASI,5397.html

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-SR590GLB-NOTEBOOK,11778.html#

nerdeyse aynı fiyata bu iki laptoptan birini alabilirim,ancak hangisini almam gerektiğini karar vermedim, birisi tamamen yabancı olduğum macbook, işletim sistemi olarak, vista yükleme şansım varmı, yükleme durumunda performans düşüşü yaşarmıyım? önerilerinizi bekliyorum
S
14 yıl
digiturk rezaleti
Merhablar
5 ay önce hayatımın hatasını yapıp mis gibi uydum dururken, digiturk üyeliğine geçtim , nese bunlar geldi uydu kurulumunu yaptı gitti, her yağmurlu havada rüzgarli havada yayınım geçici olarak gitmesini kabullendim, dedim açılması 5 dakika süren alıcının, böyle davranması normaldir,taa ki bi ay önce yayının sürekli gitmesi ile artık servisi aradım, geldiler uyduyu ayarlayıp, 20 lira alıp gittiler, giderkende o uydu orda gene bozulur dedi.. ben aradım ilk kurulumu yapan şirketi, dediler ki “oraya direk kaynatın ( bana kurulum yaptırcak utanmasa) biz kurulum yaparız, çünkü biz bacaya uydu monte etmiyoruz”, bende uyduyu kontrol etmek için çatıya çıktım, baktım bunlar bacaya onceden vidalanmiş direğe, kabloyla pimapen boru bağlamişlar ve pimapen boruya uyduyu monte etmişler, bu nasıl monte işlemidir? Pimapeni kabloyla bağlarsan, tabiki görüntü alamazsın, bide bacaya monte etmiyoruz diyorlar..gene randevu aldım gelin yapmadığınız işi yapın diye, bugün için randevü almıştım.sabah aradım ne zaman gelceklerini öğrenmek için,kadın diyo siz bizi çağırmadınızki..ses kaydımı dinleyin diyorum, susuyor..biz sizi ariycaz diolar.aradılar gelcez ama 30 lira alırız diyorlar.. çıldırcaktım artık..akşama gelcekler, bu akşam anlıyacağınız parti var burda..benden yeni üye olacak arkadaşlara uyarı, sakın ama sakın böyle rezalet bi şirkete üye olmayın, kanllar her rüzgarda gidecektir, belgeseli için aldığım digiturk, bi belgeseli 15 kere yayınlatır, iki kere sabah bi kere akşam, hafta sonu..ezberletmeden bi belgeseli,yenisini göstermez.
S
15 yıl
opel vectra vs golf v
merhablar, elimde 26000 var, ve makyajlı vectra veya golf almak istiyorum, hangisni tercih etmeliyim? biliyorum farklı sınıf araçlar,ancak hangisi daha iyi bir terdcih olur, bu hafta bu işi bitirmek istiyorum artık, yardımcı olunuz.
S
15 yıl
max 20000 tl araç tavsiyesi
merhablar herkkese, elimde 20000 lira var, ve ikinci el bir araç almak istiyorum,alternatiflerim arasında şunlar var

toyota corolla hachback 1.6 terra

renault laguna II

VW passat (dizel, kilometresi yüksesk)

citroen c4

ve son olarak eski kasa audi a4

hangisi?

kriterlerim, ilk olarak sorunsuz olması, az yakması, uzun yolda rahat ettirmesi....


_____________________________

bide avrupa yakasında, araç pazarı hangi günler nerdedir?
S
15 yıl
20000 ytlye kadar araç tavsiyesi
merhablar herkkese, elimde 20000 lira var, ve ikinci el bir araç almak istiyorum,alternatiflerim arasında şunlar var

toyota corolla hachback 1.6 terra

renault laguna II

VW passat (dizel, kilometresi yüksesk)

citroen c4

ve son olarak eski kasa audi a4

hangisi?

kriterlerim, ilk olarak sorunsuz olması, az yakması, uzun yolda rahat ettirmesi....
S
15 yıl
nokia e65 soru?
merhaba arkadaşlar, size bir sorum var. benim telde yeni emsaj gelince ana ekranda yeni mesajınız var diyor, ancak ben sadece bu tip uyarıların aktif moddaki uygulama listemde görmek istiyorum.. yani ana ekranda ayrıyetten bir uyarı çıkmasın, nasıl ayarlayabilirm bunu? inşallah anlatabilmişimdir.
S
15 yıl
Mercedes A class sorularım
merhabalar Mercedes A class ikinci el bir araç almayı düşünüyorum, bu araç hakkında yorum ve öneriler ne yazık kı intenette bulamadım, acaba bu aracı önerebilen,sorunlarını ve artı yönlerini detaylı bir şekilde anlatabilecek birisi var mıdır?
S
15 yıl
Arac seciminde yardım lutfen.
Arkadaslar merabalar.Ekim ayında arac almak istiyorum tecrube ve bilginizle yardımcı olun lutfen. Kendim ve ailem icin uygun arac arastırıyorum.Onceliklerim icinin yeterince genis olması( uzun yolda rahatsız etmesin ) ve donanımı da yeterli olsun..sis farı,cd changer, elektirikli ve ısıtmalı aynalar ve E.camlar,klima gibi ozellikler ve hatırlamadıgım detaylar. Su anda sadece internetten satılık aracları inceliyorum.Elimde 23 bin ytl ile 26 bin ytl arasında butce var.Tabiki 2. el arac arıyorum ama kilometresi onemli tercihen 100 bin altında arıyorum. Saydıgım ozelliklerde honda accord, opel vectra ,mazda 6, araclarını begeniyorum audi a4 ve bmw 3 16 da mevcut ama fiyatları biraz daha yuksek.Arac ile uzun yol yapmayı planlıyorum. Landrover freelander serisine de baktım ama kilometreleri cok yuksek(benim butceme uygun olanlar genelde 110 bini asmıslar ). Simdi yazdıklarımı toparlayayım biraz.
1.mazda 6 serisi
2.opel vectra
3.honda accord
4.Peugeot 308 ve 407
5.vw golf
6.toyota corolla veya avensis
7.citroen C4
8.Ford focus
9.Ford mondeo
bmw 3 16i ve audi a4.

Hangisini oneriyosunuz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.