S

Yüzbaşı
17 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
82 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
7 yıl
İnstagram ve Facebook Bildirimleri
Selamlar;

Facebook hesabımı dondurdum ve bunu yapmadan önce uygulamar kısmından instagramı kaldırmıştım facebook üzerinden. Fakat hala facebook arkadaşın xxx adıyla instagramda diye bildirim geliyor.

İnstagram'ın ayarlar kısmından bağlantılı hesaplara geldiğimde herhangi bir login durumu yok, ayarlar kısmında en üstte facebook arkadaşların 119 gibi sayı yazıyor bastığımda ise login olmamı istiyor.

Uzun zamandır facebook kullanmadığım için bu bildirimlerin gelmesi rahatsız ediyor kalıcı olarak çözümü nedir bu durumun yardımcı olabilir misiniz
S
8 yıl
Davetiye Hk
Android kullanıcısı olarak görünüyor hesap, ios olarak düzeltilmesini ve tekrar davetiye gönderilmesini rica ediyorum
S
9 yıl
4S \u0027 den 6S \u0027e Geçiş Yazılım ve Yedekleme Hk.
Arkadaşlarlar Selam;

4S kullanıyorum 8.4 sürümü mevcut ve JB'li durumda, 6S geçerken burdaki uygulamaları icloud yedekleyip taşıyamam sanırım sürüm farkından dolayı

Ayrıca bu telefonu anneme vereceğim için komple sıfırlamam gerekiyor, restore yaparken de 3194 hatası alıyorum.

İki sorunum var basit çözümleri vardır fakat yapamadım, yardımlarını bekliyorum
S
9 yıl
2013 Astra H Cam Filmi
Merhaba;

2013 Astra H kasa siyah aracı var, İzmir'de olduğum için hem sıcaklar nedeniyle hemde görüntü nedeniyle cam filmi yaptırmak istiyorum. 3M öne çıkıyor fakat onunda modelleri var heralde.

İzmir'de hem fiyat hemde işçilik olarak tavsiye edebileceğiniz ve şu marka şu ürün gibi cam filmi için önerilerinizi bekliyorum.
S
10 yıl
IOS Downgrade İşlemi
Selam;

Geçen hafta ios 7 imzaları kapandı bundan sonraki süreçte alt sürümlere dönme ihtimali yok mu ? 4S kullanıyorum herhangi bir yöntemle ios7 hatta ios6 dönmem mümkün mü
S
12 yıl
Ücretsiz Şifre Saklama Programı
Kredi kartı, site şifreleri banka numaraları gibi özel bilgileri güvenle saklayabileceğim ücretsiz program arıyorum. Geçmiş konulara baktım ancak 1password gibi ücretli uygulamalar tavsiye edilmiş, keeper kullanıyordum ancak deneme sürümü sona erdi.

Bu tarz işimi görecek bir program tavsiyesi bekliyorum
S
12 yıl
Ekrandaki simgenin anlamı
https://pbs.twimg.com/media/A6YVT5nCAAEznkU.jpg:large

Şarj yüzdesinin solunda bulunan simge ne anlama geliyor yardımcı olur musunuz
S
12 yıl
Ios6 Sonrası Uygulamalardaki Kapanma Sorunu
Sorunsuz bir şekilde ios6 kurdum hatta bir hafta önceden yazılımcılar için yayınlandığında yüklemiştim. Ancak bazı uygulamalarda ekşi, turkcell, haberturk gibi uygulamalarda işlem yaparken kendiliğinden kapanıyor. Bunu yaşayan sadece ben değilimdir heralde ancak sinir bozucu bir durum ?

Uygulamalar ios6 için güncelleme yayınlamadan geçmeyecek sanırım..
S
12 yıl
Itunes ile Oyun Yükleme Problemi
4S kullanıyorum telefonda JB yok, Asphalt 7 oyununu yükledim itunes ile uygulama görünüyor fakat telefona atamıyorum. Forumda çok fazla konu okudum ancak açık br çözüm bulamadım. "Satın Alınanları Aktar" , "Eşzamanla" gibi seçenekleri denedim olmadı.

.ipa dosyalarını yüklemem için mutlaka JB yapmam gerekiyor gibi bir saçmalık yok sanırım çünkü kullandığım tüm uygulamalar .ipa olarak görünüyor klasörde. Herneyse oyunu telefona nasıl aktarıcam yardım bekliyorum.
S
12 yıl
Packard Bell TJ-75 Notebook Donanım Arızası
2010 Ocak ayında Vatan Computer'dan aldığım cihazın garanti süresi doldu. Dün gece sinirlenip yumruk vurduktan sonra klavye içine göçtü, sonrasında pc'yi kullandım bir sorun yoktu ancak bir süre sonra hdd okuma sesi net bir şekilde duyulmaya başladı. Yeniden başlatayım düzelir diye düşündüm ve siyah ekranda kalıyor boot ekranını geçiyor windows logosu gelmesi gereken yerde siyah ekranda kalıyor cihaz.

BIOS'dan baktım HDD görünüyor ama durum bu şekilde tahmini sorun nedir nasıl çözülür tavsiyelerinizi bekliyorum. Koyuncu Elektronik baya sorunlu ve yüksek fiyat çıkaran servis sanırım herhangi bir teknik serviste yaptırmak daha avantajlı mı olur bilemiyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.