H

Teğmen
14 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
16 yıl
Kaset mp3 playerlar hakkında
İyi günler aracımda kullanmak üzere kaset şeklinde yapılmış ve kendinden hafızalı mp3 player arıyorum

yalnız karışmasın kaset şeklindeki çevirici adaptörlerden değil aradığım direk mp3 player,kablo ile uğraşmadan kasetçalara takıp dinleyebileceğim bir şey


Bu ürünler hakında artı eksi yönleri nelerdir çabuk arıza yapabilen bir ürünmüdür???

kawai markası hakkında bilgisi olanların fikirlerini bekliyorum,teşekkürler...
H
17 yıl
merkezi sistem hakkında
iyi günler,uydu konusunda bilgim olmadığı için aklıma takılan bir soruyu bilenlere sormakta fayda görüp yazmaya karar verdim umarım beni aydınlatırsınız.

bulunduğum binaya 3 ya da 5 çanaklı merkezi sistem yapmayı düşünüyorlar benim merak ettiğim;

sizce kaç çanak olmalı ve evlere giren merkezi hatta istediğimiz marka ve model recieverı alıp kullanabilirmiyiz?

isteyen digitürk isteyen bir başka cihaz alıp tam randımanlı kullanabilir mi,çanağın marka ve modeli öenmli mi kullanacağımız uydularla uyum sorunu yaşanabilir mi?

yoksa boşyere böyle bir işlem yapılacak önceden bilmemde fayda var,vereceğiniz tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
H
17 yıl
pioneer dv 490
selamlar,dv 490 ürününü kullanan,artıları ve eksilerini yazacakların bilgilerine ihtiyacım var,
bu forumlarda bir sayfada 490 modellerinin sorunlu olduğunu okumuştum,herhangi bir sorun yaşayan var mı???
dv 490 ile hdmı görüntü izleyen ve izlenimlerini yazabilecek ayrıca bu makine ile en az 5 metrelik hdmı kablosunu nereden bulabileceğime yardımcı olacaklardan da cevaplarını bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim...
H
17 yıl
Pioneer dv 393 hakkında
Selamlar,
İzmirde pioneer dv 393k siyah renkli modelini arıyorum,bu modelin 393 s gümüş renkli olan ile tek farkı sadece renk farkımıdır diğer tüm özellikleri aynımıdır?
Bu ürünün aradığım siyah renklisinin izmirde nerede satıldığını bilen varsa cevaplarını bekliyorum şimdiden teşekkürler...
H
17 yıl
DTS hakkında
Selamlar bir konuda bilgiye ihtiyacım var,evimde dijital anfi ve 5+1 kullanıyorum,dts özelliği olan dvd izlerken bu özelliği dinleyebilmem için kullandığım dvd playerda dts özelliği olmak zorunda mı yoksa dvd playerda dts olmasa bile anfi dts özelliğini dinlememi sağlar mı,çünkü anfim dts destekli?

Piyasada çoğu dvd-divx playerde dts özelliği yok özellikle phillips,lg gibi cihazlar en son modellerine koymamışlar bu yüzden almayı düşündüğüm cihaza karar vermemi kolaylaştıracak şimdiden teşekkürler...
H
17 yıl
jamo E 3 Subwoofer
selamlar,jamo e3 subwoofer kullanan veya bu sub hakkında olumlu olumsuz yorumlar yapacak arkadaş var mı aramızda?Ben evimde öncelikle sinema için kullanacağım müzik 2. planda ,teknosa da dinledim ancak sesi açtıklarında ses patlıyordu hoparlörde sorun olmadığını kalitesinden ve 70 W olmasından dolayı sesin bozulduğunu söylediler,aynı amfiye quadrel 120 W sub bağladığında seste yüksek düzeyde bozulma olmadı.

Jamo e 3 almayı düşünüyorum yamaha 359 ve jamo e 350 takımla kullanmayı düşünüyorum,yorumlarınızı bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim...
H
17 yıl
Projeksiyon toshiba x2000
herkese merhaba,bir süredir projeksiyonlar konusunda araştırma yapıyorum ancak birşeyler öğrenmeye başlayınca açıkçası kafam daha çok karıştı,öncelikle evde sadece film izlemek ara sıra da tv den görüntü izlemek olacak,evimde panjur kullandığım için salonumda ortamı iyice karartabiliyorum,dlp kullanan bir arkadaşımın makinesinin nasıl görüntü verdiğini gördüm bunun dışında da 1 -2 farklı makine dışında görüntü görmediğim için net kıyaslama yapamıyorum,bir de mağazalarda konu hakkında yeterli bilgisi olmayan insanlar olması sorularımın cevapsız kalmasına yaptıkları çelişkili açıklamalar daha da kafa karıştırmaya neden oluyor.
Mağazalarda çok fazla model olmadığüından ve tv ler gibi kurulu bir sistem olup birbirleriyle kıyaslayamadığım için benim gibi zor karar veren birinin daha da içinden çıkılmaz bir halle karşılaşmasına neden oluyorlar.
bir süredir forumlardaki yazıları takip ediyorum ve epey fikrim değişti daha bir anlayarak incelemeye başladığımı düşünüyorum bu yüzden konu hakkında tecrübelerine dayalı bilgi veren herkese şimdiden teşekkür ederim.
İzmir'de yaşıyorum ve gidip gezebileceğim çok fazla seçeneğin olduğu mağazalar yok.Teknosa mağazasında geçen gün kurulu bir toshiba x 2000 gördüm fiyatı oldukça düşmüştü ve gündüz tüm ışıklar açıkken bile ne izlediğin anlaşılıyordu.ancak aklıma takılan şu bu makinenin kontras oranı 400:1 veya 600:1 bu çok düşük değil mi?
3 lcd olduğunu söylediler 3 lcd olduğu için diğer teknoloji ile yapılan proj.lardaki yüksek kontras ile aynı performansı verir gibi tatmin edici olmayan bir açıklama yaptılar.Ayrıca bu makine ile 720p yayın veya filmleri izlemem mümkünmüdür?Toshiba x2000 ve tavsiye edebileceğiniz diğer makineler hakkında yorum ve yardımlarınızı bekliyorum seçim yapmak gerçekten,makineyi aldıktan sonra da asıl dert perde seçimi olacak zira 16:9 görüntü elde edeceğim güzel bir perde istiyorum ama önce makine konusunda tavsiyelere ihtiyacım var,bir de toshiba tdp-t 45 modeli ilgimi çekti bunun hakkında da yorumlarınızı bekliyorum,teşekkürler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.