M

Yüzbaşı
14 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
11 yıl
...
....
M
12 yıl
Yeni Kasa Civic İzmir Grubu
Arkadaşlar birkaç gün önce acaba buluşsak mı diye konuşup sonucuna varamadığımız forum izmir buluşması için kadro kurmaya çalışacağım.
Bu siteden tanışıp telefonlaştığım birkaç arkadaş var ama herkese ulaşabilmem için bu başlığı açtım.
Benim aklımdaki tanışmak,fotoğraf çekimi,fikir alışverişi,özellikle aksesuar ve lpg konusunda, birşeyler içip güzel ve güneşli günlerdeyken birkaç saat değişik bir sosyal aktiviteye zaman ayırabilmek.
Yer aklımda inciraltı yada alsancak var (inciraltı daha hoş olur gibi), alternatif gaziemir de manzaralı güzel bir yer var ama yere beraber karar verebiliriz.
Bu şekilde değişik birkaç saat geçirmek isteyen tanışıp, ilerleyen dönemlerde birlikte hareket etmek isteyen (örn. lpg taktırmak için aynı anda 5 araç taktırmak istiyoruz diye servise gidersek eminim çok iyi fiyat kıracaklardır vb.) müşteri elini güçlendirecek ve en önemlisi yeni insanlarla tanışma etkinliğine katılmak isteyen güzel izmir veya yakın yerlerden gelebilecek tüm civic sahiplerini bekliyorum :):)

Evet buluşma sayfamızı izmir grubuna çevirdim hayırlı uğurlu olsun :)
M
12 yıl
Yeni Kasa Civic Lpg Yardımı!..
Arkadaşlar 1 Hafta içinde yeni kasa 1.6 Elegance civicime kavuşacağım. Bayinin bana söylediği honda yeni kurulacak sistemle 6 yıl motor garantisini bozmadan brc marka lpg dönüşümünü kendi bayilerinde yapacakmış. Ama fiyatı piyasanın 1500 tl civarında üzerinde olacak. Sıfır araca o paraları verip LPG taktırmalı mıyım? Yoksa Dışarıdan normal fiyat ve markadaki kiti mi taktırmalıyım? Dışarıdan taktırırsan Honda garantisi 3 yıla düşüyor ve LPG ile alakalı sıkıntı garanti dışında tutuluyor? Sizce ne yapmalıyım? Saygılarımla teşekkürler...
M
17 yıl
dizel 20000 ytl limit şimdilik aklımdakiler c3,opel corsa,206 ve fiesta
arkadaşlar düşündüğüm araç dizel ve aklıma gelen modeller c3,opel corsa,peugeot 206, ford fiesta acaba kıyaslama veya fikir vermekte yardımcı olabilecek var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.