A

Yüzbaşı
14 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
18 yıl
SAĞLAM BİR KONSOLA MI SAHİBİZ?
Başlık biraz acaba mı gibi bir soru oluşturmasın kafanızda arkadaşlar. Sebebi ise şu: Geçen ayki ingiliz PLAY dergisininin(Playstation dergisi) yaptığı teste göre (aslında bu testi PS3vault.com sitesinde çalışanlar yapmış):

PS3'ü sıcaklığı 49 dereceye çıkarılmış bir sauna ya koyuyorlar ve 108 saat boyunca yani 4.5 gün boyunca çalışır bırakıyorlar ve 108 saat sonunda hiçbir donanım problemine maruz kalmadığını, hala çalışmaya devam ettiğini gözlemliyorlar.

Tabiki hiçbirimiz PS3 ü saunaya koyacak halimiz yok fakat ne kadar sağlam bir makinaya sahip olduğumuzun gerçeğini tekrar ortaya çıkarıyor diyor dergi çalışanları...
A
18 yıl
BIONIC COMMANDO - CAPCOM
Capcom'un 1987 yapımlı platform oyunu, zamanında NES konsolununda da çokça oynanan oyunu BIONIC COMMANDO yine Capcom tarafından yapılıyor ve 1 Nisan 2008 de raflarda olacak. Sol elinde özel kancası ile istediği yerlere örümcek adamın ağı gibi asılarak yolculuk edebiliyor veya isterse silah niyetine kullanabiliyor.

Zamanında bu oyundan Capcom çok büyük kar elde etmişti. NES den sonra C64 e de uyarlanmıştı. Bu oyunu oynayacağım diye teyp kafa ayarınla az uğraşmamıştım (hey gidi günler) yaşı genç olanlar tabiki kafa ayarıda ne şimdi diye kendilerine soru sorabilirler... Neyse yeni oyunun fotoları link de hadi bi göz atın. Bu arada oyun PS3, XBOX 360 ve PC için hazırlanıyor.


Bionic Commando Resimler
A
18 yıl
HALLOWEEN - Michael Myers- sevenler Ağustos sonuna doğru sinemalara koşsun.
John Carpenter ın unutulmaz, birçok filme de esin kaynağı olmuş ünlü korku filmi HALLOWEEN remake i ünlü heavy metalci Rob Zombie tarafından tekrardan beyaz perdeye aktarıldı.

http://forum.donanimhaber.com/m_13577551/tm.htm - İZLEYİN -

2007 Ağustosunda tekrardan izleyebileceğiz.

A
18 yıl
God Of War 2 Gizli URN\u0027ları BULMAK -İZLEYİN-
Gizli URN ların yerini gösteren video yu izleyin..


http://www.youtube.com/watch?v=WJzSUT5lUrg
A
18 yıl
God Of War Film olsa sizce başrolü kim oynardı?
Başlıktanda anlaşılacağı üzere HALO nun filmi yapılıyor. Bence God Of war daki abimiz güçlü spartalı Kratos'un filmi çekilecek olsa sizce başrolü kim oynardı? Ve bu filmin yönetmeni kim olurdu? Hadi bakalım fikirleri göriimmm
A
18 yıl
Blue-Ray \u0027in PS3 oyunlarına getirdikleri nelerdir?


Arkadaşlar,

Bu topic de bence şu PS3 ile gelen blue-ray teknolojisinin yapılan ve yapılacak oyunlar üzerinde ne gibi bir etkisi olur? Oyunlar için ekstra bir avataj sağlarmı yoksa dual layer dvd lerde (çok sayıda dvd medyadadan bahsediyoruz) nextgen oyunlar olabilirmi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.