H

Teğmen
13 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
15 yıl
HIGH POWER 500W POWERSUPPLY HP-500-A12S
HIGH POWER 500W POWERSUPPLY HP-500-A12S güç kaynağını vatandan aldım, fakat daha paketi açmadım. Nedenine gelince, alırken çok dikkat etmemiştim, eve gelince paketi incelediğimde üzerinde 80+ gibi bir ibare göremedim. Kafam karıştı.

Paketin üzerinde yazan :" performance power 500W"
Faturada plus+ power yazıyor.
Alışveriş sitelerinde highpower 500w olanların özelliklerinde verimlilik %80+ olarak belirtilmekte.
http://www.sirtec.com/?id=ppower500 sitesinde üstte "Super high efficiency (>80%) " alt kısımda ise "Efficiency: Up to 75%" demiş.

Şimdi bu ürünün verimliliği nedir, anlayan varsa bana bir izah edebilirmi.
H
17 yıl
Scoonie Penn Efes Pilsen\u0027de
Efes Pilsen Amerikalı oyuncu Scoonie Penn'i kadrosuna dahil etti. 1.80 metre boyundaki oyuncu 1977 doğumlu ve oyun kurucu pozisyonunda görev yapıyor.

Ohio State Üniversitesi'nden mezun olan Penn, 2000 yılında Atlanta Hawks tarafından 2. tur 57. sırada draft edildi. Daha sonra Avrupa'daki ilk tecrübesini İtalya'da yaşadı. Sırası ile Pallacanestro Trieste ve Virtus Roma'da forma giyen Scoonie Penn, 2002'de NBDL Ligi'nden Asheville Altitude ve daha sonra Kızılyıldız takımlarında görev yaptı. 2003-04 sezonunda Hırvatistan'ın Cibona Zagreb takımına transfer oldu. 2004-05 sezonunda Yunanistan'ın Makedonikos, bir sezon sonra da İtalya'nın Scavolini Pesaro takımlarında oynadıktan sonra, 2005-06 sezonunda tekrar Cibona Zagreb'e döndü ve Avrupa Ligi'nde ikisi normal sezon, ikisi Top 16 olmak üzere Efes Pilsen'e karşı dört kez mücadele etti. Normal sezonda ilk maçta 27, ikinci maçta 28 sayı kaydeden Penn, Top 16 maçlarında da 23'er sayı kaydetti.

Geçtiğimiz sezon Yunanistan'ın Olympiacos takımında forma giyen Penn burada 22 maçta 11.9 sayı, 3.4 asist ve 3.1 ribaunt ortalamaları ile mücadele etti. 2006-07 sezonunda Olympiacos forması ile Avrupa Ligi normal sezonunda Efes Pilsen'e karşı iki kez forma giyen Amerikalı oyuncu ilk maçta 10, ikinci karşılamada da 11 sayı kaydetti.

Scoonie Penn yarın (21.10.2007, Pazar) İstanbul'a gelerek yeni takımına katılacak.

(www.efesbasket.org dan alıntıdır)
H
17 yıl
AV receiverdaki video giriş çıkışları
Herkese selam.

Arkadaşlar bu av receiverdaki video terminalerini kullanıyor musunuz? DVDnin video çıkışını televizyon yerine receivera bağlamanın ne mantığı var anlayamadım. DVD player zaten görüntüyü işliyor bi de bunun üzerine kablo sayısını iki katına niye çıkaralım ki?( Dvdden receivera , receiverdan tv'ye)
Beni aydınlatırsanız sevinirim.
H
17 yıl
Denon AVR-1907 mi Onkyo TX-SR602E mi?
Herkese selam. Arkadaşlar 1 haftadır av receiver için araştırma yapıyorum. Bu işlere nereden bulaştıysam. 2 ay kadar önce laptopumu 55 ekran TVme bağlayıp divx seyredip gayet mutlu bir şekilde hayatıma devam ediyodum. Dolayısıyla forumlarla da hiç alakam yoktu. Bir gün yolum İstanbul'a düştüğünde laptopuma hoparlör alayım diye Vatan bilgisayara girdim. Mağazada gezerken Minton'un 1304 model divx-dvd playerını gördüm, fiyat da uygun olunca laptop tv bağlantı işinden kurtulmak açısından almış bulundum. Divx seyrederken baktım ki altyazılar çok küçük, google'da arattım bi şeyler bulurum diye, kendimi bi anda forumlarda buldum. Neyse altyazı işini halettik ama sorunlar bitmedi hatta daha da büyüdü. Baktım millet plazma lcd falan diyo içime bi kurt düştü. Dedim bi tane de ben alayım. Yaklaşık 1,5 ay gece yarılarına kadar forumları araştırdım, en sonunda gittim panasonic pv60 aldım. Ses sistemi olmayınca sinema keyfi olmaz dediniz, bi de ses sistemi yapalım dedik. GGden uygun fiyata Onkyo HTP-103 hoparlör seti buldum ve aldım. E bu hoparlörler tek başlarına bi işe yaramıyor, bi de amfi lazım!!!
Bu iki receiverı uygun fiyatlara buldum, birini almayı düşünüyorum. İkisinin de özellikleri aşağı yukarı aynı. Pek fazla müzik dinlemediğimden benim için sinema performansı daha önemli. Ayrıca çok yüksek sesten hoşlanmadığımdan ses kalitesi de benim için ön planda. Maaesef bulunduğum yer itibariyle gidip bu sistemleri dinleyip canlı olarak test etme imkanım da yok. Aramızda bu sistemlere sahip olan veya dinleme imkanı bulmuş olan var mı? Bi yardım edersiniz artık

Ürünlerin özellikleri :
Denon AVR-1907http://www.denon.co.uk/site/popup/vergleich.php?p=techdat&a=&e=&Pid=297&action=start&ver=&check=1
Onkyo TX-SR602Ehttp://www.eu.onkyo.com/products/product_en_42754.html
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.