F

Emekli Yönetici
28 Şubat 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
190 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
F
10 yıl
Aktif Lejyon arıyorum
Selamlar, Aion'a dönüş yapmayı planlıyordum ancak eski grubumdan pek fazla kimse kalmamış gözüküyor. Hal böyle oluncada, aktiflik hakkında bilgi almak ve katılabileceğim lejyonları öğrenebilmek için bir topic açmaya karar verdim.
Öncelikle, eski bir Perento elyos oyuncusu olarak (P2P zamanından kalma) bu server, şayet halen iyi durumda ise ilk tercihim olmakla birlikte, tüm diğer alternatiflere açığım. Server yada taraf farketmiyor. Asmo yada Elyo oynamak için herhangi bir limitim yok. (Perento Asmo hariç, 3-4 yıllık karakterlerimi silmek istemiyorum)
F
11 yıl
Devr etmeyi düşündüğüm hesap
Hesabımın içeriği ortalama şu şekildedir arkadaşlar
USA: T110E5 Tier10 Heavy Tank, T30 Tier9 Tank Destroyer, T34 Tier8 Premium Heavy Tank
USSR: IS7 Tier10 Heavy Tank, IS4 Tier10 Heavy tank, T54 Tier9 Medium Tank, OBJ212A Tier9 SPG
Germany: Maus Tier10 Heavy Tank, JagdTiger Tier9 Tank Destroyer
France: AMX 50120 Tier9 Heavy Tank
China: 110 Tier8 Heavy Tank
UK: Black Prince Tier7 Heavy tank
Garajda ayrıca: Tetrarch Tier2 Light Tank ve T1E6 Tier2 Light Tank premiumları yer almaktadır. Adı geçen tüm tankların yanında, sonradan almak isteyebileceğin tanklar için 15 adet boş garaj slotuda bulunmaktadır. Tier10 araçlarda maçlar için alınmış 100+ gold mermi yüklü durumdadır. Ayrıca crewleride 3 yada 4 özellik açılmış haldedir. Hesapta 500 civarı gold 3milyon civarı kredi beklemededir. Tier7 ve altı diğer alınabilecek araçlara değinmeye gerek duymadım, kısaca hesapta fazlası vardır, eksiği yoktur. Tekliflerinizi özelden iletmenizi tercih ederim.
F
12 yıl
Satılık 2 adet preorder hesap
Oyunun tahminimizden daha hardcore yapıda olması ve bizim buna karşı yeterince vaktimiz olmaması nedeni ile kardeşim ve benim hesaplarımızı satmayı düşünüyoruz. Herhangi bir sorun vs bulunmamaktadır. Preorder olduğu için fiziksel herhangi bir kopya verilmeyecektir. Yanlızsa hesap bilgileri ve dilediğiniz bir mail adresine yönlendirilecektir.
Hesapların birisinde Lv3x Thief diğerinde is Lv3x Guardian bulunmaktadır.
Hesapların tanesine 80tl ve beraber alındığında 150tl istemekteyim. B2P olmasının rahatlığı ile oynamaya devam ediyoruz tabiki, ama casual olarak :)
F
12 yıl
Satılık 2 farklı veteran hesap (1 kaldı 60tl)
Aion Eu serverları için iki farklı hesap satılıktır arkadaşlar, kardeşimle birlikte casual olarak oynadığımız kendi hesaplarımız. Bu bakımdan güven vs gibi sorunlarınız olmaz. Hesapların ikiside eskiden kalmadır ve yeni sistem ile birlikte veteran durumdadırlar. İlk sahipleriyiz.

1.Hesap : Nexus serverında Lv39 Chanter
2.Hesap : Nexus serverında Lv42 Templar, Perento serverında Lv49 Sorc

Lv45 kanatları tüm karakterlerde alınmıştır. Herbir karakterın üzerinde leveli için yeterli (full mavi, sarı itemlardan oluşan) setler giymektedirler. Zaten malum, bu iki karakter partisi ile yapılamayacak (temp+chant) pek quest yok oyunda mevcut levellerine kadar :)
Karakterler dışında ufak tefek banka karakterleri ve alt karakterler de bulunmaktadır. Bankalarında bol miktarda malzeme ve manastone ile birlikte full durumdadır. Sorc üzerinde ap çevirme itemları (crown vs), bol miktarda xp amulet, karakter remodel ticketi, bol miktarda coin ve 40 kadar plat medalda extra bulunmaktadır. Hesapta 6-7 Tane kullanılmamış haftalık premium kutusuda bulunmaktadır. 290 essencetapping 270alchemy de vardır diye ekleyeyim son olarak.

Fikir vermesi için
Temp
Chant
Sorc

Güncelleme; 2.Hesap 100tl > 75TL > 60TL
F
13 yıl
Perento Elyos Sorc
Selamlar, vakit bulamadığımdan gittikçe daha az girebilidiğim hesabımı satıyorum. Lv48 sorcerer ve Lv10 banka karakterinden oluşmakta hesap içeriği. Söylemeye değer olarak 30 kadar plat medal, karakterin tipini değiştirebileceğiniz ticket ve hali hazırda 25+ tane xp booster charm bulunuyor. Ayrıca oyun süresi ortalama 20+ gün daha açıktır. Böyle sorunsuz bir hesap, ihtiyacı olan varsa satılıktır. Fiyat uygun tutulacaktır, belki birinin işine yarar Tekliflerinizi özelden yollayabilirsiniz.
F
13 yıl
Spalatos, Elyos?
Selamlar, bu realmda elyos tarafında yaş ortalaması yüksek ve aktif oyuncuların bulunduğu oluşumlar varmıdır? Türklere özel yada içinde Türk playerlarında bulunduğu international olması çok farketmez. Şimdiden teşekkürler, iyi oyunlar.
F
13 yıl
Rift CE hesap ile takas aion hesabı aranıyor
Düşünen olursa elimdeki rift hesabına karşılık bir aion hesabı arıyorum. Collector edition sürümüdür, içinde lv3x bi warrior karakterim var. Aynı ayarda bir hesap yeterli olur, aion u retail olarak merak ettiğim için denemek istiyorum :)
F
13 yıl
SC2 Hesabı Aranıyor (Rift / LoL takas imkanı)
Aramızda hesabını kullanmayan, sıkılan yada basitçe vakit ayıramayan arkadaşlar olabilir. Hesabınızın güvenlik ile ilgili tüm bilgileri tam ve herhangi bir sorunu yok ise (sürelide olsa ban vs gibi ceza alma durumları) almayı düşünebilirim. (yanlış anlaşılmasın, ticaretini yapmıyorum, sadece bir hesap alınacaktır) Benimkiside merak işte :)

Düşünen olursa pek fazla oynamadığım Rift EU , LoL EU , LoL NA hesaplarım ile takasta olabilir. İlgilenirseniz mesajlarınızı beklerim. (takas düşünenler için hesaplar ile ilgili ayrıntılı bilgi tabiki verilecektir)
F
17 yıl
Ruff-Rose
Selamlar, eski favorilerimden Rose Online ın, ruff-rose serverlarında eski iRose sistemi ile tekrar hayat bulduğunu öğrendim, topic in amacı ise, bu serverda oynayan arkadaşlar olup olmadığını öğrenme isteğinden dolayıdır
Oynayan arkadaşlar var ise, isterlerse şayet, ign bırakarak oyuniçi iletişim sağlanabilir.
F
17 yıl
##World Of Warcraft # Karakterler##
SHAMAN (Bone[Olympos] tarafından hazırlanmıştır)

kullandıgım ingilizce sözler için özür dilerim ama wow adamı bu hale getiriyor :)

elimden geldiğince shaman hakkındaki bildiklerimi yeni başlayan arkadaşlara anlatmak istiyorum. karakter seçiminde faydası olur bence. diğer classlardaki arkadaşlarda kendi classları hakkında böyle bir rehber hazırlasa hepsi üst konu olsa, başlık kirliliğinden de kurtuluruz bence.


şimdi, shaman hybrid oğlu hybrid bir classtır. yani tek yönlü değil 3 ayrı yönü olan bir classtır. lvl 40 a kadar leather giyer. 40 dan sonra mail giyer. shield takabilir. dagger, mace, axe, staff talentle de 2 hand mace ve axe kullabilir.

talent ağaçları spell dmg üstüne kurulu elemental, mele dmg üzerine kurulu enchancment (yanlış yazabilirim düzeltcem:)) ve heal üzerine kurulu restoration.

elemental ağacı.

pvp için çok ideal bir talent sistemidir. bu talent sistemine sahip shamanın kullanacağı başlıca skiller, chain lighting, lighting bolt ve shocklardır.

elemental için bence en kullanışlı pvp talenti şudur

http://www.wowhead.com/?talent=hVcuEcMoAoZZV0ek0xs

elemental'in en süper skili elemental mastery'dir. bu skill bir daha ki spelinizin crt vurma şansını %100 arttırır yani kesin kritik vurursunuz. ve mana harcamassınız. yukardaki talentte yaptıgım gibi natural swiftnessı da resto talentlerinden açarsanız, atacağınız chain lighting için cast süresi beklemezsiniz + kritik vurursunuz.

havada zıplarken 3.2k crt vurmak + hiç mana harcamamak harika bir duygu herkese tavsiye ederim.

dediğim gibi elemental talent pvp için idealdir. quest yaparken çok mana sıkıntısı çekebilirsiniz. 2 3 mob üstünüze geldi mi öldürmekte zorluk çekersiniz. en büyük dostunuz searing totemdir. spell dmginize orantılı olarak vurduğu dmg artar. saniyede 200 dmg e kadar çıkar ki bu da baya iyi bir dmg.

enhancement talent ağacı.

bence en kullanışlı talent dizilimi şudurhttp://www.wowhead.com/?talent=uVfzxZxV0zExsVuq

eğer duel wield kullanmam diyorsanız o talent puanlarını daha faydalı işlerde kullabilirsiniz. en birinci skiliniz stormstrike ve windfurydir. windfury sizin en hakiki dostunuzdur, en imba skilinizdir. sevdicektir, aşkımdır. windfury nedir peki.

atağınıza yüzde 20 şansla ekstra 2 atak ilave eder. ancak bunu kuru kuru yapmaz, + 450 ap ekleyip yapar.

yani şöyle dmgler görebilirsiniz. 500 vurdum normal 450 vurdum normal, 600 + 1900 + 2100 wf procladı + crt vurdu. yani ne oldu. rakibe bir saniye içinde 4600 dmg vurdunuz. benim başıma çok geliyor bu. agility totemi atınca nerdeyse yüzde 5 crt şansı da geldiği için baya da şansı yüksek.

amma velakin, ench talentiyle shield kullanmayıp direk dmg e abandığınız için kalkandan vazgeçmek zorundasınız. bu da yaklaşık 4k armoru feda etmek demek, bu da çabuk ölüm demek.

bu yüzden ench talentiyle bglerden uzak durun karakterden soğumayın. dungeon yapın lvl kasın vs. ama lvl 40 49 arasında iyi bir 2 hand silahla, bu talentle bglerde estirirsiniz kendimden biliyorum.

restoration

shamanın diğer classlara göre en güçlü kaldığı talent sistemi budur. pvpde ölmez bir hayvan olursunuz, ancak pek fazla kill alamazsınız, pve de quest yaparken çok zorlanırsınız, ancak dungeonların aranan ismi olursunuz.

en kullanışlı build bence şu şekildedir

http://www.wowhead.com/?talent=uZtZEcbtAeoted

en birinci spelleriniz earth shield, mutlaka üstünüzde bulunması gereken shielddir. bazı shamanlar görüyorum tanka atan bunu, kafadan dalmak istiyorum onlara. earth shieldi olan bir shamanın healini kimse kesemez. earth shieldi olan bir shaman kendi hpsinden önce başkalarının hpsini düşünür. nasılsa earth shield onu heallemektedir. ve ihtiyacı oldugunda healler kendisini.

earth shield nedir. yuzde 30 spell inturupt ignore verir. ve sana vurulunca seni base olarak 275+ bonus healden bir yüzde olarak healler.

980 bonus healle 600 kadar healliyor beni.

natural swiftness

10 saniyeden az süren bir cast spelli, instant spell haline getirir. heal yaparken ani heal için birebirdir. pvp de de az önce anlattığım gibi havada ucarken chain atmaya yarar.

mana tide totem.

combat esnasında, her 3 saniyede toplam mananın yüzde 6 sını regen eder. acayip kullanışlı bir spelldir.

şimdi totemler..

totemler shamanın herşeyidir badisidir cancisidir.

earth totem
fire totem
air totem
water totem

olarak 4 e ayrılır. bunlar ana totemlerdir.

earth totemin kapsadığı totemler

earthbind totem : 8 yarda içindeki herkesi yüzde 50 yavaşlatır. pvp için süperdir.

str totem: partiye talentte verirsen 98 str verir. vermezsen 86 strydi sanırım. her dungeonda kullanılacak en birinci totemdir.

stoneclaw totem : aoe taunt atan totemdir. lvl kasarken en birinci yardımcısıdır shamanın. 2 3 mob geldiğinde atarsınız moblar ona dalarken siz kendi mobunuzu kesersiniz. talentle verirseniz 2k hp si olur vermezseniz 1400 kadar.

tremor totem : 30 yard alan içindeki fear, charm, sleep efektlerini kaldırır. priest, warlockla kapısırken en birinci yardımcınızdır. ancak instant yapmaz bunu. her 3 4 saniyede bir çalışır. o ara yine fear yersiniz.

earth elemental totem: lvl 66 da açılır. bir earth elemental summonlar. aoe tauntu vardır. kontrol edemezsiniz her önüne gelene saldırır.

fire totemin kapsadığı totemler:

searing totem: tek bir hedefe her saniye fireball atar. lvl kasarken güzel bir yardımcıdır. 1 vs 1 de de çok iyidir "ne lan bu 200 vuruo iplemem diyen rogue 5 sn sonra 1k dmg yemis olur. senden yedikleri de cabası.

fire nova totem: 5 sn cast süresi sonunda patlayarak aoe dmg vuran totemdir.

magma totem: aoe alana her saniye dmg vuran totemdir.

ice resistant totem: partiye 70 ice resist verir.

fire elemental totem: lvl 68 de açılır. fire elemental summon edersiniz. 1k 1k aoe dmg vurur. normal vurdugu da cabasıı 20 dk cooldownı vardır.

air totemin kapsadığı totemler:

wrath of air totem: partiye 101 spell dmg verir.

grace of air totem: partiye 80+ agi verir.

windfury totem: partiye windfury attack verir.

grounding totem. size gelen bir spelli kendisine alır.

sentry totem: wow dünyasının en luzümsüz speli bosverin.

water totemin kapsadıgı totemler:

mana tide totem: resto talentleriyle açılır. ne yaptıgını yukarda anlattım

mana spring totem: her saniye de 15 mana regen verir.

healing stream totem: heal bonusunuza göre partiye her saniye heal verir. 900 heal bonusla 75 80 arası oluyor.

disaese cleaning totem: partideki disease efektlerini kaldırır

poison cleaning totem: partideki poison efetini kaldırır

fire resistance totem: 70 fire resist verri.

bilinmesi gereken önemli speller

BLOODLUST: lvl 70 spelidir. tüm partiye 40 saniye boyunca yüzde 30 attack speed verir. süper bişeydir. 10 dk cooldown.

EARTH SHOCK: karşıdakinin spellini susturur ve 1.5 sn silence eder. ayrıca en çok vuran shock budur. nature dmg vurur.

frost shock: düşmanı yüzde 30 yavaşlatır.

flame shock: az bi flmae dmg vurur sonra 4 5 sn boyunca vurmaya devam eder.

meslek seçimi: tailor, enchanment : benim de kullandığım meslekler bunlar. ancak tbc ile birlikte tailor sadece çanta yapmaya yarıyor shaman için. yaptıgım clothları satamıyorum. ench de disencten para kazanıyorsunuz. para kazanmak için güzel bir ikili.

skinning leatherworking: deriler çok para ediyor mu bilmiyorum ama leatherworking de de mail itemlar yapılıyor sanırım

mining skinning: para para para.

bir de shaman vs diğer classlar hakkında yazayım..

3 talent sistemine göre ayrı ayrı yazacağım.

elemental shaman vs warrior: warrior reflecti iyi kullanırsa alır. ancak öbür türlü elem shamanın en rahat alacağı classlardan biridir.

elem shaman vs rogue : stunner rogue ise elem shamanın pek şansı yok. her attığı crt giderse belki. poison cleaning totem + searing totem+ earthbind totem en büyük yardımcıdır bu karşılaşmada.

elem shaman vs warlock: nerf locks. o kadar diorum.

elem shaman vs mage: yüzde 50 diyorum bu karşılaşma için. magein pyrosuna bağlı. sheepten sonra crt yerse elem shaman biraz zor çevirmesi.

elem shaman vs druid : feral druidi kedi formda rahat alır. ayı formunda imkansız alamaz. balance druid yüzde 50 50.

elem shaman vs paladin: paladine purge + chain + shock combosu çekersiniz bakarsınız bir balon karşınızda.

elem shaman vs hunter: silencing shot varsa hunter alır. olmasa da alır hatta. spell cast etmek cok zor huntera karsı

elem shaman vs shadow pri: shadow pri nin bonus dmgine ve armorlarına bağlı. bi de tremor toteme.

ench shaman vs warrior: wf proclarsa bi de crt tutarsa belki diğer türlü warrior alır.

ench shaman vs rogue : rogue rahat alır.

ench shaman vs warlock: lock döndüre döndüre alır.

ench shaman vs druid: druidlere şu beklenen nerf gelirse bilmem bu türlü druid alıyor.

ench shaman vs pala: purge rulez. yüzde 70 shaman alır.

ench shaman vs hunter: yanına yaklaşlırsa bi şekil shaman alır, yoksa hunter alır.

ench shaman vs pri: warlock için gecerli olanın aynısı geçerli. dotlarla başa çıkılmıyor.

ench shaman vs mage: shamanın yüzde 20 şansı var. wf proclarsa o da

resto shaman vs warrior: searing totem+ shocklar + heal+ manayı düzenli kullanma. resto shamy alıyor alır.

resto shamy vs rogue: yukardakinin aynısı geçerli. posion cleaning totem de lazım

resto shamy vs warlock: nerf locks.

resto shamy vs mage: mage kolay alıyor.

resto shamy vs hunters: yüzde 50 50

resto shamy vs druid: rogue ve warriorla benzer bir sonuç

resto shamy vs priest: priest alıyor malesef.

şimdi bu karşılaştırmalar 1 vs 1 duel üzerine kurulmuş karşılaştırma. bgler hiç böyle olmuyor. bg lerde elem shamy eziyor bunu bilir bunu sölerim. karamböle 3k 3k crt atmak süper bişi.

yoruldum. eksiklerim varsa tamamlayalım el birliğiyle. inşallah yardımcı olmuşumdur.

DRUID (Basar tarafından hazırlanmıştır.)

Druid 'in 3 farklı oynayış tarzı vardır, yani 3ünden birini seçmek zorundasınızdır

1) Feral

Eğer talent'larınızı Feral ağırlıklı verirseniz, kedi ve ayı formdaki vuruş gücünüz dayanıklılığınız gibi şeyler artıcaktır .. yani giyeceğiniz item'lar buna bağlı olarak strenght - agi ve stamina ağırlıklı olması faydanızadır ..

öncelikle bu formlar nasıl alınır, şöle alını ayı için lvl10da bi quest yapılır ama inanın bana o kadar zaman oldu ki ne ayı questini ne de kedi questini hatırlamıyorum (kedi questi var mıydı onu bile hatırlamıyorum ) o yüzden lvl10 olduğunuzda ayı formu almanız gerekir zira level kasarken feral seçimi çok ii bir seçimdir ..

http://www.wowhead.com/?talent=MZxRGsfroxzioV lvl55e kadar böyle gitmek mantıklıdır ... zaten level55 olduktan sonra feral'ın mantığını çözeceğiniz için daha sonrasına benim bi katkım olmaz yalnız restoration ağacındaki "Omen of Clarity" bi feral druid için olmazsa olmazdır .. 55ten sonra onu almaya gayret gösterin ...

şimdi gelelim feral olmanın faydalarınaa

1) hızlı level kasarsınız
2) şu anki durumda tank olabilirsiniz, dps class da olabilirsiniz gruba bağlı ama bi sonraki patch'de çok ağır bi nerf gelicek feral druid'lere .. talent'taki crit oranları düşecek, armor düşecek, hp düşecek o yüzden bu patch'den sonra tank olabilceğinizi pek zannetmiyorum .. dps açısından pek bi fark olmasa da bi düşüş yaşanıcak ama yine de level kasmak için feral idealdir.

feral druid'lerde mangle ile şu anda abartı dmg'lar görülüyor o yüzden BGlerde falan pek bi eğlenebilirsiniz ama dediğim gibi bunlara bi ayar çekilecek o yüzden fazla kaptırmayın feral'e :P

2) Balance (talent dizilimihttp://www.wowhead.com/?talent=MtLrziIoxzVZZxvc0co)

Balance ağacı ise druid'in büyüler üzerine odaklanmış halidir, fakat level kasarken pek mantıklı değil çünkü düşük level'larda spell dmg veren veya spell critic veren item bulmak çok zor, o yüzden level kasarken feral gitmenizi tavsiye ederim .. büyü üzerine yoğunlaştığı için bu büyüleri bi tanımlayalım ..

- wrath : 1.5sn cast süresi vardır ve benim balance druid olarak çok kullandığım bi spell'dir .. hem düşük casting time'ından dolayı hem de critledikten sonra 0.5sn cast time'ının azalmasıyla 1sn 'de atılabilmesi çok cazip geliyor bana
- starfire : normal cast time'ı 3.5sn 'dir .. ama talent'la 3sn olarak ayarlanabilir ve bu talent ayrıca 15% şansla düşmanınızı stun eder (3sn 'lik bi stun) bu da benim en sevdiğim spell'lerden biri ama uzun cast time'ından dolayı pek tercih etmiyorum ama critlediğinde çok yüksek sayılar görebilirsin üstelik stun şansı da cabası
- entagling roots : rakibinizi yere bağlar, özellikle mob veya melee class'larla karşı karşıyayken inanılmaz etkilidir fakat büyü attıktan sonra bozulma şansı var.
- nature's grasp : 5 talent puanını verdiğiniz takdirde bu büyü size vuran bir düşmanı 100% root'la yere bağlar ve inanın bana bi yerden kaçarken veya pvp'de inanılmaz etkilidr .. balance druid 'in olmazsa olmazıdır ayrıca nature's swiftness (3dk cooldown'ı vardır ve bi sonraki nature spell'i bi anda yapmanızı sağlar) ile tekrar bi tane root'layabilirsiniz düşmanı, yani 2 kere üst üste anında root :)
- moonfire : çok mana harcamasına rağmen insect swarm'la güzel ikili dot (damage over time) oluştururlar

kısaca balance genelde pvp içindir diyebilirim .. pvp'de ben şu anda feral'den daha çok zevk aldım balance ile ... hele berserk alıp 4.8 starfire gibi dmg'lar vurmak inanılmaz haz veriyor :)

şimdi gelelim balance olmanın faydalarınaa

1) party'lerde genelde balance tercih edilmez, ama girebilirseniz de çok ii dmg yapabilirsiniz ayrıca gerektiğinde healer da olabilirsiniz ..
2) pvp'de (bence ) çok zevklidir ve gayet başarılı dmg'lar yapabilir
3) level kasarken tavsiye etmiyorum mana çok sıkıntı oluyor
4) yok .. bu kadar :P

gelelim son tercihimize

4) restoration

bu tür druid'ler tamamen healing üzerine odaklanmıştır . ve genelce end-game instance'lar bu tür druid'ler tercih edilir healer olarak .. level kasarken hiç mi hiç iyi deildir çünkü dmg yapamazsınız kolay kolay .. zaten level'ınız 60 veya 70e geldiğinde druid olayını çözeceğiniz için, 60 veya 70deyken nasıl bir restoration talent ağacı çizilceğini heralde bilebilirsiniz ... ama gerekirse yine verebilirim

bana kalırsa druid için en iyi profession'lar herbalism ve alchemy 'dir ...

şimdilik yazacaklarım bu kadar ama eksiklerim olursa ekleyeceğim :)

sorularınız olursa burdan sorun ben elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.