F

Yarbay
07 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
362074 Gün Cezalı
356556 gün 12 s. 40 dk.
Gönderiler Hakkında
F
15 yıl
3-4 oyunu birden idare ettiğiniz flash oyun!
F
15 yıl
MOVED: DH içeri
F
15 yıl
DH içeri
http://gpxplus.net/info/BGZjAwx1

Buna tıklayıp Warm It Up butonuna basanlar bana çok yardımcı olmuş olacaklardır.Şimdiden teşekkürler.
F
15 yıl
Tıklamanız Lazım Gereksizler ...
http://gpxplus.net/info/BGRjAQt5
http://gpxplus.net/info/BQx2ZmZl

Bu iki linke tıklayıp Yes,Warm It Up butonuna basarsanız sevinirim.Teşekkürler.
F
15 yıl
Virüs le ilgili problemim var .
bilgisayar donmuştu bende pc ye reset attım . Ondan sonra avg virüs bulmaya basladi system32/driver dosyasından virüsün adıda win32/rostock.m siliyorum tekrar çıkıyor karantinaya atıyorum tekrar çıkıyorum bu virüsü tamamen nasıl silebilirim yardım edermisiniz ?
F
15 yıl
Virüs le ilgili bi problemim var.
arkadaslar avg deminden beri virüs bulup duruyo aynı dosyadan siliyorum tekrar buluyor karantina ya gönderiyorum yine aynı virüsün adı : Win32/Rustock.M varmı bunun bi cağresi
F
15 yıl
Biri onu durdursun!
Galatasaray taraftarından ilginç girişim! Sarı-kırmızılı taraftarlarımız takıma üst üste gelen yıldızların transferinde başrolü oynayan yönetici Haldun Üstünel'in ismini formalarının arkasına yazdırmayı planlıyor.

Son iki sezondur büyük transferlere imza atan Haldun Üstünel Harry Kewell, Milan Baros, Frank Rijkaard, Abdulkadir Keita ve son olarak da Elano Blumer transferindeki çabalarıyla taraftarların büyük sevgisini kazanmış durumda. "Türkiye'e gelmez" "Hayal" gözüyle bakılan transferler onun girişimleriyle gerçekleşti ve çıta bir hayli yükseldi.

Sadece Galatasaraylı değil, diğer takımların taraftarları da Haldun Üstünel'in transfer konusundaki üstün başarılarını takdir ediyor. Internette Fenerbahçe forumlarında bu konu şu şekilde özetleniyor; "Arda'nın yerine başkan Haldun'u almalı"

Haldun Üstünel'in transferi için uğraş verdiği oyuncularının adlarının medyada çıkmaması, transfer gerçekleştiği an Türkiye'de duyulması ise gizililik konusunda onu sarı-kırmızılı taraftarlarca yine gönüllere taşımış durumda. Taraftarlar arasında yapılan sohbetlerde ise Haldun Üstünel'in G.Saray başkanlığı için ideal olduğu konusunda spekülasyonlar yapılıyor.

G.Saray taraftarları geçtiğimiz hafta Tobol ile Ali Sami Yen'de oynanan maçta ise tribünlerde "In Haldun We Trust" (Haldun'a güveniyoruz) yazılı dev bir pankart açmıştı.

Haldun Üstünel kimdir?

1967 İstanbul doğumlu olan Haldun Üstünel, orta öğrenimini Saint Benoit Lisesi, lise öğrenimini Suadiye Lisesi'nde, yükek öğrenimini ise A.B.D. San Francisco Dominican College Üniversitesi'nde Uluslararası İş İdaresi Bölümü'nde tamamladı. Üstünel, 1992 yılından bu yana İstanbul Tela Sanayi Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. İngilizce ve Fransızca bilen Üstünel, evli ve iki çocuk babası.

Kaynak: Webaslan.com

007Haldun
F
15 yıl
Fiesta Online
Forumda Fiesta online oynayan varmı ? varsa sorucak 2-3 sorum varda.

Oynamak istiyenler icin sitesi:http://fiesta.outspark.com/

oyun anime grafikli
F
15 yıl
Vortex Acilmis
An itibariyle oyundayım
F
15 yıl
biyomonu nasıl çıkartıcaz?
biyomon yumurtasını kırdırdım filan ama digimonumun altinda 2yuvarlagın 1inde biyomon cikdi onu nasil cikarticam?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.