B

Çavuş
06 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
8 yıl
Intel RealSense kamerayı nereden alırım?
Merhaba,



intelin realsense kamerası türkiyede satılıyor mu? nereden bulabilirim, yurtdışında mı sipariş etmem gerekiyor?
B
8 yıl
D sürücüsündeki Ubuntu\u0027yu açmak
Merhaba arkadaşlar

Bilgisayarımın c'sinde windows d'sinde ubuntu kurulu. İlk açılışta windows açılıyor öyle ayarlandı. Şuanda windows içinden ubuntuya geçmek istiyorum. Nasıl geçerim, birde geçtikten sonra windows'a nasıl geri dönerim söylerseniz oralarda kalmıyayım:)


Şimdiden teşekkürler.
B
8 yıl
İntel core i7 işlemci sanallaştırma özelliğini biosa girmeden nasıl açarım
Merhaba arkadaşlar,

bilgisayarım lenovo z580
işletim sistemi windows 8.1
işlemci intel core i7

hiç bir şekilde biosa giremiyorum anlamış değilim, her yolu denedim. sanallaştırma özelliğini açmam gerekiyor, aaba bilgisayar içinden yapabilir miyim?
B
9 yıl
Sunucu Sistemi TAsarımı
Merhabalar,

Doğru yere mi açtım bilmiyorum ama bana aşağıdaki açıklamayı analabilir misiniz? Yani burada benden istenen tam olarak ne, ne yapmam gerekiyor?
"Kaydedilmiş video dosyalarını istemciden gelen taleplere göre yayınlayacak olan yaklaşık 5000 kullanıcılı Sunucu Sistem Tasarımı"
B
9 yıl
Sony Z3 arkası kolay açılır mı?
Merhaba,

Biraz garip bir soru sorcam ama içime kurt düştü :) Sony z3 aldım sıfır, sim kartı kendim kestiğim için sıkışıp kalmıştı yuvasına ve o yüzden telefoncuya götürdüm simcardı çıkarması için. Oda arka tarafta çıkardı geldi yani 3-4 dakika sürdü sürmedi. Acaba içinden bişeyler alma ihtimali varmı bu sürede?
B
9 yıl
(ACİL)Windows 8 format atarken yarıda kaldı şimdide bilgiayar açılmıyor
Merhaba,


Bilgisayar format atarken %67 de takılı kaldı. Şimdide bilgisayarı açtığımda onarılıyor diyor sonra siyah ekran geliyor hiçbişey olmuyor. Buradan biraz araştırdığım kadarıyla kurulum dvd si ile çözülüyormuş sanırım. Şimdi ben kaç kere format attım sorun olmuyodu içine göülü olunca kurulum dvd si oluşturmadım. Sorun yaşadığım bilgisayar samsung intel core i3 , kurulum dvd si yaparken 32bit mi 64 bitmi seçicem bu bilgisayar için. Başka windows 8 yüklü bilgisayarda kurulum dvd si yapıp sorun yaşadığım bilgisayar denemeyi düünüyorum. Yol gösterirmisiniz lütfen.
B
10 yıl
eticaret kafama takılanlar
Merhabalar,


Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum bir kaç sorum olacaktı.
Ben gittigidiyor üzerinden kendi adım ve banka hesabımla kayıtlı kullanıcı adım ile birkaç farklı firmanın ürünlerini satıyorum. Sattığım fiyat üzerinden firmalar ürünün faturasını kesiyorlar. Fakat benim adıma kayıtlı bir firma tarafından kesilmemiş oluyor faturalar, bu ilerde maliye açısından sıkıntı yaratırmı, vergi cezası gelir mi?

Başka bir sorumda aynı satış yöntemini kendim site açsam ve site üzerinden satsam farkı var mı?

Başka bir sorum da kendim site açıp site üzerinden yemek kuponları satıp bunların faturasını elektronik tarzı ürünler satan bir firma kesse sorun olur mu?
B
10 yıl
Hangi galaxy ?
Çok klasik bir soru soruyorum ama kusura bakmayın. Samsung galaxy almak istiyorum ama hangi versiyonu olsun kararsızım hangisi ne işe yarıyor onu da bilmiyorum. Ayrıca ben hem kullanmak hem uygulama yazmayıda öğrenmek için almak istiyorum bu cihazı. Bilgi verebilirmisiniz.
B
11 yıl
bilgisayar alıcam
selamlar 7 yıllık laptopumdan artık ayrılmayı düşünüyorum. Tamamiyle kaplumbağaya dönüştü.. Herneyse yeni bir notebook alıcam. Fiyat uygun olmalı ve bilgi. müh. programlarını kaldırmalı(proteus, netbeans, visual studio, ms sql server, oracle..vs) Hangi marka ve modelleri önerirsiniz? şuan aklımda lenovonun bi notebooku var 1000 küsür civarı fiyatı.. En fazla 1500-1600 tl arası ödeyebilirim. Çok işime yaricaksa 2000 tl diyeyim hadi ama o da biraz zorlamayla.. 3 sene idare etsin beni yeter.. Önerilerinizi bekliyorum..
B
12 yıl
kafayı yemek üzereyim yardıııım!!n
Selamlar,


8 gb turkcell vınn kullanıyorum internet olarak.. bilgisayarım HIZLI olmasına rağmen internetim çok çok çok yavaş... Turkceli aradım onlar herhangi bir hız kısıtlaması yapmamışlar, sorun yok dediler... ayrıca bilgisayarıma format atmama rağmen hala yavaşşş... ne yapıcam bilmiyorum..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.